PTK Group - PTK na mazurach
Ozer - 28 Czerwiec 2006, 10:50 Temat postu: PTK na mazurach Wypad na dłuższy weekend na mazury. Mysle ze nie ma tu co pisać tylko wstawie foty i tyle
Narazie tyle musi wystarczyć Foty robione w Lutrach, Reszelu (zamek) Bartoszycach i Gierłorzu (bunkry "Wilczy Szaniec")
Wiecej bedzie dostępne podejrzewam ze niebawem na www.ozer54.republika.pl ponieważ www.ptkgroup.xu.pl narazie jest niedostępne
Pozdrawiam
Gosiaczek:P - 28 Czerwiec 2006, 14:32
:o ja znam tego kolesia w dlugich wlosach :D:D:D chodzil z moim bratem do klasy przez jakies 8 czy 9 lat :D:D bozszz :D co on zroibl z wlosami?!! hehe swietne fotki fajne sa te duze stolliki :D a wogole ten koles co jest na 2 focie... tez mi sie taki jakis znajomy wydaje... hmm... no nic widze ze wypad był bardzo udany.
Paula - 28 Czerwiec 2006, 15:28
Ozer, fotki fajowe chociaż niektóre niewyraĽne Twoja żonka Honorka mi mówiła, a raczej pisała, że wła?nie macie sobie na weekendzik wyjechać na Mazury Jak widzę wypadzik udany i to jak najbardziej
Honorka co? Ci okr?głego wystaje ale ?licznie wygl?dasz :kiss: dla Ciebie i ........ no tego tam wisz
Pozdrówki
Ozer - 28 Czerwiec 2006, 16:27
Ano wypad nawet bardzo udany czekam na reszte fotek od chłopaków ... i jeszcze wstawie wiecej
drow(ka) - 28 Czerwiec 2006, 19:38
Paula, niom wygladam wygladam ale jest spoko... poczekaj jak za pare lat na :winko: bedzie chodzil...
Efelynka - 28 Czerwiec 2006, 21:03
Super fotki :lol2:
Honorka . . . to kiedy pijemy pempkowe??:> :yahoo:
Ozer - 28 Czerwiec 2006, 21:14
ej a ja to co :> ??
P.S. nie schodzic z tematu :cisza:
Paula - 28 Czerwiec 2006, 21:24
drow(ka) napisał/a: | Paula, niom wygladam wygladam ale jest spoko... poczekaj jak za pare lat na :winko: bedzie chodzil... | ano z ciotk? Paul? mam nadzieję, że pójdzie oczywi?cie mamusia pójdzie z nami tatu? może i też, ale jak będzie grzeczny :hahaha: Honorka 3m sie cieplutko
Ozer napisał/a: | ej a ja to co :> ??
P.S. nie schodzic z tematu :cisza: | Ty też jeste? boski i pieknie wyszedłe? na fotkach, ale nie aż tak pięknie jak Twoja żonka
Ozer - 28 Czerwiec 2006, 21:38
Paulusia - bo ja wogóle jestem the best i wogóle a moja zoncia jest tylko troszke za mn? wkońcu tak musi byc A foty i tak mam piekniejsze
Paula - 29 Czerwiec 2006, 09:38
Ozer napisał/a: | Paulusia - bo ja wogóle jestem the best i wogóle | jaka skromno?ć a jak mnie ładnie nazwałe? aż za to buziaka Ci dam :kiss:
Ozer napisał/a: | a moja zoncia jest tylko troszke za mn? | eee tam troszkę napewno więcej niż troszkę
Ozer napisał/a: | A foty i tak mam piekniejsze | no to na co czekasz :?: pokaż je ?wiatu, czyli nam
Ozer - 29 Czerwiec 2006, 09:42
Paula napisał/a: | eee tam troszkę napewno więcej niż troszkę |
za to cie uwielbiam i masz :kiss: z a foteczek nie pokaze dopuki nie dostane od chłopaków
Paula - 29 Czerwiec 2006, 09:43
Ozer napisał/a: | za to cie uwielbiam i masz :kiss: z | łaaaaał to dla mnie :?: nawet mnie już uwielbiasz :?: kól :rotfl: zreszt? czemu ja się dziwię :?: .. mnie po prostu nie da się nie lubić :rotfl:
Ozer napisał/a: | a foteczek nie pokaze dopuki nie dostane od chłopaków | to pogoń tam chłopaków niech się sprężaj? bo tu ludzie na forum na fotki czekaj?
Ozer - 29 Czerwiec 2006, 09:55
spooooko Paula, jak tylko wróca to ich pogonie
|
|