Po godzinach... - Seks-afera u Leppera

Paula - 13 Grudzień 2006, 09:40
Temat postu: Seks-afera u Leppera
Chyba każdy z Was słyszał na temat ostatnio maj?cej miejsce seks afery politycznej :D
Jak uważacie, czy ten cały skandal to prawda? Czy też jedna wielka bujda pani A. Krawczyk, która oskarża polityków o molestowanie seksualne?
Jeden z polityków (Łyżwiński) miał już robione badanie DNA i nie wykazało ono, że to on jest ojcem dziecka A. Krawczyk. Lepper jest wielce oburzony i nawet przed kamerami wylewa łezki.. ciekawe czy s? szczere :D no bo może to on jest tatusiem? Abo kto inny.. W końcu dzieci z nieba się nie bior?... no więc, po której stronie leży prawda.. Kto kłamie... ?

A tak wg mnie to powinni zbadać wszystkich polityków z rz?du (oczywi?cie płci męskiej), którzy spotykali się z A. Krawczyk i byli z ni? najbliżej :lol2: Może to by co? wyja?niło..

drow(ka) - 14 Grudzień 2006, 14:17

A mnie osobi?cie to juz to wszystko smieszy! ?Jak juz kiedys powiedziałam -- po tym co dzieje sie w naszym rz?dzie ... to nawet program satyryczny jaki kiedys robic Jerzy Kryszak-- "szopka noworoczna" wypada blado...
Fred_Side - 19 Grudzień 2006, 06:42

drow(ka) napisał/a:
A mnie osobi?cie to juz to wszystko smieszy! ?Jak juz kiedys powiedziałam -- po tym co dzieje sie w naszym rz?dzie ... to nawet program satyryczny jaki kiedys robic Jerzy Kryszak-- "szopka noworoczna" wypada blado...

co? w tym jest teraz mamy szopkę cały rok! ;)