Po godzinach... - Portret zagadka [wideo]
Mario - 18 Marzec 2007, 18:07 Temat postu: Portret zagadka [wideo] >>Portret<<
Podobno jak się patrzy na niego przez 5 min to można zobaczyć co? ciekawego. Zobaczymy czy wam się to uda...
Paula - 19 Marzec 2007, 15:52
Mario, hmmm... gapiłam się w to i jako? nic nie zauważyłam, może dlatego, że nie patrzyłam się non stop :lol2: w sumie my?lałam, że na końcu jaki? potwór wyskoczy i mnie przestraszy, ale nic takiego nie było i spokojnie się ten filmik skończył
A Ty Mario co? ciekawego zobaczyłe??
Mario - 19 Marzec 2007, 20:05
Paula napisał/a: | A Ty Mario co? ciekawego zobaczyłe?? |
Ja tez nie ogladalem tego non stop dlatego nic nie zobaczylem ale podobno jak sie patrzy te 5 min caly czas to robi? nam się pdobno jakies mgliste oczy i mozna zobaczyc jak ta dziewczyna z portretu rusza brwia albo sie usmiecha i takie tam. Wyczytalem to w komentarzach ludzi Na pewno cos w tym jest, no i fajna muzyczka
stacha - 19 Marzec 2007, 20:42
twarz sie robi jakas dziwna. jakby zła. ale chyba kazda twarz tak bedzie sie zachowywala jak bedziemy sie dlugo na nia patrzyli.... zreszta oczy mnie juz bola a jak sie patrzylam w dwa oka na raz to dziewczyna sie robila podwójna
Mario - 19 Marzec 2007, 21:07
stacha napisał/a: | twarz sie robi jakas dziwna. jakby zła. ale chyba kazda twarz tak bedzie sie zachowywala jak bedziemy sie dlugo na nia patrzyli.... zreszta oczy mnie juz bola a jak sie patrzylam w dwa oka na raz to dziewczyna sie robila podwójna |
Stacha to teraz powinien zadzwonic do Ciebie telefon a potem masz 7 dni i wiesz co bedzie potem
Paula - 24 Marzec 2007, 13:24
Mario, hmm... może to i prawda.. trza się wczuć chyba a muza pierwsza klasa :lol2:
Mario napisał/a: | Stacha to teraz powinien zadzwonic do Ciebie telefon a potem masz 7 dni i wiesz co bedzie potem | hahahhaha :lol2: ostatnio Ring w tv leciał
Neo - 24 Marzec 2007, 18:17
Przed chwilk? sobie to obejrzałem Tzn tak, zauważyłem, jak kobieta z tego portretu momentami się u?miecha a w innym momencie jest bardzo smutna... widać ruchy oczy w kilku momentach.... Zastanawia mnie fakt, dlaczego osoba która stworzyła ten filmik napisała,że Ci którzy obejrzeli to i co? zauważyli póĽniej zgineli .... :roll:
Obejrzyjcie to video uważnie, bo jestem ciekaw czy tylko mnie sie wydawało, czy to zdjęcie jest jak by żywe...
Nobody - 26 Marzec 2007, 15:15
Neo nie jeste? sam ja również zauwarzyłem podobne rzeczy. Ale może były to figle moich oczu, zmęczonych patzreniem przez 5 minut w jeden punkt i staraj?cych się dojżeć cokolwiek.
|
|