Po godzinach... - EFEKT AXE :)
Mario - 14 Maj 2007, 13:31 Temat postu: EFEKT AXE :) Dzisiaj w okolicach godziny 10:00 pod budynek Hali Mosir przy ul. Al. Politechniki w £odzi podjecha³y 4 busy z logiem "Efekt Axe". A z nich wysiad³o ze 30 dziewczyn ubranych w baaardzo sk?pe czarne stroje przypominaj?ce strój policjantki w wersji mini Podzieli³y sie na 4 grupki i zaczepia³y wiêkszo?c facetów, ?ciaga³y im koszulki i psika³y dezodorantem Axe A potem robi³y sobie z nimi zdjêcia Najlepsze by³y ich teksty przez megafon "stój, jeste? zatrzymany, nie uciekniesz nam!" albo "dok?d idziesz? chcesz sie pobawiæ w kotka i myszke? ". Ja trafi³em na nie 2 razy Jak uda mi siê zdobyæ zdjecia to zamieszcze Dobry by³ czarnoskóry ch³opak, który sobie szed³ chodnikiem i podesz³o do niego 8 dziewczyn i zaczê³o go rozbieraæ a on taki sta³ zmieszany i nie wiedzia³ o co chodzi Ciekawe czy w innych miejscach £odzi albo w innych miastach by³y tego typu akcje... Ostatnio widzia³em taka reklame w Kubie Wojewódzkim, która promuje t? ca³? "zabawe" hehe
rakkar - 14 Maj 2007, 14:56
widzia³em reklamy promuj?ce Efekt Axe, ale na ulicach Piotrkowa jeszcze nie spotka³em siê z tym. A szkoda
Paula - 14 Maj 2007, 19:26
Ja te¿ widzia³am te reklamy promuj?ce Efekt Axe. Normalnie jak akcja z filmu tak to wygl?da
Mario napisa³/a: | Ostatnio widzia³em taka reklame w Kubie Wojewódzkim, która promuje t? ca³? "zabawe" hehe | te¿ to widzia³am, wczoraj
Co do tego czy w naszym skromnym Piotrkowie takie cuda jak w £odzi siê dzia³y - to raczej chyba nie
Mario napisa³/a: | Ja trafi³em na nie 2 razy Jak uda mi siê zdobyæ zdjecia to zamieszcze | no no, Ty to pewnie specjalnie 2 razy siê tam zako³owa³e?, ¿eby one Ciê tam ten tego porozbiera³y ale zdjêcia zamie?æ, zamie?æ oczywi?cie
Mario - 14 Maj 2007, 19:47
Paula napisa³/a: | no no, Ty to pewnie specjalnie 2 razy siê tam zako³owa³e?, ¿eby one Ciê tam ten tego porozbiera³y |
Hehe ja to by³em jeszcze ma³o razy Kolega by³ 6 razy
owca - 14 Maj 2007, 20:06
Kurde, a ja o 10 to jeszcze w PT by³em :[
Jak wróci³em do £odzi to nic ju¿ siê nie dzia³o, a szkoda
Nobody - 15 Maj 2007, 07:37
Ciekawe ile te dziewczyny dosta³y kasy za to co robi³y dla mnie to g³upie ale to ju¿ szczegó³.
rakkar - 15 Maj 2007, 08:10
Nobody, g³upie czy nie g³upie, ale jak dla mnie kolesie od reklamy wpadli na dobry pomys³ reklamowanie dezodorantu.
Mario - 15 Maj 2007, 12:06
Nobody napisa³/a: | Ciekawe ile te dziewczyny dosta³y kasy za to co robi³y |
Pewnie sporo bo takich rzeczy za darmo sie nie robi
rakkar napisa³/a: | ale jak dla mnie kolesie od reklamy wpadli na dobry pomys³ reklamowanie dezodorantu. |
Taa pomys³ mo¿na uznaæ za trafiony
Marlenka - 15 Maj 2007, 12:12
fajnie hehehe chcia³abym zobaczyæ na w³asne oczy co? takiego, ale w ¿adnym wypadku nie uczestniczyæ czy byæ taka dziewczyna
rakkar - 15 Maj 2007, 12:26
Marlenka, przecie¿ one tego nie robi? za darmo tylko za odpowiedni? kase.
Paula - 15 Maj 2007, 13:23
Mario napisa³/a: | Kolega by³ 6 razy | o lol :lol2: to w takim razie czemu Ty tylko 2 razy?
Nobody napisa³/a: | Ciekawe ile te dziewczyny dosta³y kasy za to co robi³y | na pewno nie ma³o. Chocia¿ z drugiej strony to w koñcu nie one siê rozbiera³y tylko rozbiera³y facetów. Wiêc nie wiadomo czy znowu tak du¿o mog³y dostaæ.. Dla nich to pewnie by³a sama zabawa, a nie praca i w dodatku sobie zarobi³y trochê grosza
rakkar napisa³/a: | kolesie od reklamy wpadli na dobry pomys³ reklamowanie dezodorantu. | zgadzam siê z tym Pomys³ nieziemski
Mario - 15 Maj 2007, 14:01
Paula napisa³/a: | to w takim razie czemu Ty tylko 2 razy? |
Musia³em i?æ ju¿ na zajecia na których musia³em byæ
feety - 15 Maj 2007, 19:47
Dezodoranty dezodorantami, ale mimo wszystko nie ma to jak porzadne meskie feromony... ;D
owca - 15 Maj 2007, 20:55
feety napisa³/a: | Dezodoranty dezodorantami, ale mimo wszystko nie ma to jak porzadne meskie feromony... ;D |
Szczególnie po tygodniowej wyprawie
Paula - 17 Maj 2007, 07:17
Mario napisa³/a: | Musia³em i?æ ju¿ na zajecia na których musia³em byæ | a no chyba, ¿e tak qjon
feety napisa³/a: | Dezodoranty dezodorantami, ale mimo wszystko nie ma to jak porzadne meskie feromony... ;D | ³óóó Ficia, teraz ¿e? prawd? chlasnê³a to to dopiero ma dzia³anie....
Tomazo - 23 Maj 2007, 09:20
A ja tam widzia³em te dziewczyny z efektu AXE akurat by³y na ulicy P.O.W ko³o Rewolucji poniewasz jest tam uczelnia. Powiem wam tak dziewczyny jak dziewczyny wsumie niepodoba³y mi siê zwyk³e laputity(Nie lubie laputit ). Ale sposób na reklame bardzo dobry bo du¿o ludzi zwraca³o na nich uwage
nicky555 - 23 Maj 2007, 11:47 Temat postu: A macie mo¿e ich zdjêcia? Je¿eli macie jakie? fotki mogliby?cie wrzuciæ tutaj kilka? Ciekawa jestem jak to wygl?da³o z bliska
Mario - 24 Maj 2007, 12:37
nicky555 napisa³/a: | Je¿eli macie jakie? fotki mogliby?cie wrzuciæ tutaj kilka? Ciekawa jestem jak to wygl?da³o z bliska |
Nied³ugo powinienem co? mieæ to postaram siê wrzuciæ
Paula - 24 Maj 2007, 12:48
Mario napisa³/a: | Nied³ugo powinienem co? mieæ to postaram siê wrzuciæ | tylko wrzucaj wszystko co masz, nawet niecenzuralne foty :lol2:
Mario - 25 Maj 2007, 15:49
Uda³o mi siê zdobyæ jedynie takie
1
2
3
4
5
6
7
Jak zdobêde wiecej to zamieszcze oczywi?cie
Paula - 26 Maj 2007, 19:04
Mario, ³oooo ale lasencje To która Ciebie rozbiera³a, ino siê przyznawaj
Jak zdobedziesz wiêcej fot (takich "rozbieranych" ) to za³?cz, please ja to muszê zobaczyæ
Mario - 27 Maj 2007, 11:40
Paula napisa³/a: | To która Ciebie rozbiera³a, ino siê przyznawaj |
Nie pamiêtam ju¿ ale chyba ta w okularach
Paula napisa³/a: | Jak zdobedziesz wiêcej fot (takich "rozbieranych" ) to za³?cz, please |
Ok postaram siê
nicky555 - 28 Maj 2007, 09:29
Cytat: | Nie pamiêtam ju¿ ale chyba ta w okularach |
hehe tam wszystki 30 dziewczyn mialo okulary
Mario - 28 Maj 2007, 13:14
nicky555 napisa³/a: | hehe tam wszystki 30 dziewczyn mialo okulary |
No co Ty nie powiesz
nicky555 - 28 Maj 2007, 13:22 Temat postu: :D no i wiecej powiem - przyznam sie w koncu ze bylam wsrod nich generalnie niezle wydurnianie sie ale przy tym calkiem wesolo i smiesznie do tego w tych okularach i czapce nawet znajomi mieli trudnosci zeby mnie rozpoznac i co wazniejsze kasa za ta cala "zabawe" przez tydzien taka jak niektorzy zarabiaja w miesiac wiec warto bylo... patrol od poniedzialku do soboty przez 6 godzin dziennie przemieszczal sie w rozne najbardziej zaludnione miejsca w lodzi (uczelnie, piotrkowska i okolice, akademiki a w piatek wieczorem nawet dyskoteki) , nastepny tydzien byli w krakowie a obecnie chyba maja katowice do "wyaksowania" no wlasnie dlatego ciekawa jestem kto ma wiecej zdjec i moglby zamiescic bo niestety nie ma mnie wsrod dziewczyn na zdjeciach powyzej poniewaz bylam w innej grupie
Mario - 28 Maj 2007, 16:13
nicky555 napisa³/a: | no wlasnie dlatego ciekawa jestem kto ma wiecej zdjec i moglby zamiescic bo niestety nie ma mnie wsrod dziewczyn na zdjeciach powyzej poniewaz bylam w innej grupie |
Mówi³y?cie nam, ¿e fotki bêd? na stronie efektaxe Ale nie widaæ ich tam za bardzo Mo¿e bêde jeszcze mia³ jakies to wrzuce tutaj
nicky555 napisa³/a: | no i wiecej powiem - przyznam sie w koncu ze bylam wsrod nich generalnie niezle wydurnianie sie ale przy tym calkiem wesolo i smiesznie |
No ja sam siê u?mia³em z niektórych kolesi
nicky555, A te stroje dali Wam na zawsze ?
nicky555 - 28 Maj 2007, 16:18 Temat postu: odp nie, niestety stroje trzeba bylo oddac, a szkoda bo fajne gadzety byly (kajdanki palki okulary gwizdki itd hhehehe:) ) fotki faktycznie ktos odgornie powiedzial nam ze beda na stronie ale jesli juz to dopiero jak cala objazdowa akcja sie zakonczy(tzn poczatek lipca) bo w sumie kazda grupa dziewczyn miala aparat sluzbowy i trzeba bylo na udokumentowanie robic jak najwiecej zdjec z "ofiarami" wiec powinni je potem wykorzystac i pokazac:D
Mario - 28 Maj 2007, 16:20
nicky555 napisa³/a: | nie, niestety stroje trzeba bylo oddac, a szkoda bo fajne gadzety byly (kajdanki palki okulary gwizdki itd hhehehe:) ) |
Nom stroje by³y spoko
nicky555, A to po prostu by³ do tego taki jednorazowy casting i siê zg³osi³a?? Czy jak Ciê tam zwerbowali?:)
nicky555 - 28 Maj 2007, 16:24
casting byl w wawie ale ja sie zalapalam przez znajomego znajomego ktory byl tu w lodzi supervisorem i potrzebowal kilka dziewczyn do akcji w Lodzi... generalnie te dziewczyny z castingu sa z calej Polski i pracuja cale 2 miesiace jezdzac z nimi po calej PL a reszte tak jak mnie dobieraja tak w miastach zeby bylo rowne 30
Mario - 28 Maj 2007, 16:29
nicky555 napisa³/a: | generalnie te dziewczyny z castingu sa z calej Polski i pracuja cale 2 miesiace jezdzac z nimi po calej PL a reszte tak jak mnie dobieraja tak w miastach zeby bylo rowne 30 |
No to fajnie Przynajmniej ju¿ jaka? kase na wakacje sobie zarobi³a?
nicky555 - 28 Maj 2007, 16:33
no no to tez wlasnie zarezerwowalam sobie noclegi nad morzem
ale z niecierpliwoscia czekam az wiecej fotek wrzucisz - moze sie gdzies odnajde hehe
Mario - 28 Maj 2007, 16:43
nicky555 napisa³/a: | to tez wlasnie zarezerwowalam sobie noclegi nad morzem |
Nad którym morzem ?
nicky555 napisa³/a: | ale z niecierpliwoscia czekam az wiecej fotek wrzucisz - moze sie gdzies odnajde hehe |
Popytam siê kolegów mo¿e kto? jeszcze robi³ Wam fotki Ale ta akcja by³a tak z zaskoczenia wieæ nie ka¿dy mia³ aparat przy sobie
nicky555 - 28 Maj 2007, 16:44
w jastrzebiej gorze
a co do aparatow to prawie kazdy wyciagal telefonik i pstrykal
Mario - 28 Maj 2007, 16:49
nicky555 napisa³/a: | w jastrzebiej gorze |
Nie by³em tam jeszcze
nicky555 napisa³/a: | a co do aparatow to prawie kazdy wyciagal telefonik i pstrykal |
No ja nie zd?¿y³em wyj?c tel
nicky555 - 28 Maj 2007, 16:50
ja tez tam nie bylam jeszcze
ale rozumiem - byles tak zachwycony i oszolomiony gromadka dziewczyn ze mozna Cie usprawiedliwic ze nie zdazyles
Mario - 28 Maj 2007, 16:54
nicky555 napisa³/a: | ale rozumiem - byles tak zachwycony i oszolomiony gromadka dziewczyn ze mozna Cie usprawiedliwic ze nie zdazyles |
Tak mo¿na przyj?æ, ¿e tak by³o Nie my?la³em bynajmniej o wyci?ganiu tel
A co do fotek to jutro albo pojutrze powinienem mieæ jaki? nowe. To mo¿e wreszcie odnajdziesz siebie
[ Dodano: Sro 30 Maj, 2007 ]
I jeszcze pare fotek...
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
Paula - 3 Czerwiec 2007, 12:43
Mario, ¿e? siê....... nie postara³ zbytnio ja prosi³am o fotki rozbierane :lol2: a tu co? Nic kurde
Na zdjêciu 14. laski zamiast rozbieraæ kolesia to nic nie robi?
A nie powiem gdzie siê patrzy³ ch³opak z 16. i 17. zdjêcia :lol2:
A najfajniejsza fotka to chyba nr 2
|
|