Po godzinach... - EFEKT AXE :)

Mario - 14 Maj 2007, 13:31
Temat postu: EFEKT AXE :)
Dzisiaj w okolicach godziny 10:00 pod budynek Hali Mosir przy ul. Al. Politechniki w £odzi podjecha³y 4 busy z logiem "Efekt Axe". A z nich wysiad³o ze 30 dziewczyn ubranych w baaardzo sk?pe czarne stroje przypominaj?ce strój policjantki w wersji mini :D Podzieli³y sie na 4 grupki i zaczepia³y wiêkszo?c facetów, ?ciaga³y im koszulki i psika³y dezodorantem Axe :D A potem robi³y sobie z nimi zdjêcia :) Najlepsze by³y ich teksty przez megafon "stój, jeste? zatrzymany, nie uciekniesz nam!" albo "dok?d idziesz? chcesz sie pobawiæ w kotka i myszke? :D ". Ja trafi³em na nie 2 razy :) Jak uda mi siê zdobyæ zdjecia to zamieszcze :D Dobry by³ czarnoskóry ch³opak, który sobie szed³ chodnikiem i podesz³o do niego 8 dziewczyn i zaczê³o go rozbieraæ a on taki sta³ zmieszany i nie wiedzia³ o co chodzi :D Ciekawe czy w innych miejscach £odzi albo w innych miastach by³y tego typu akcje... :) Ostatnio widzia³em taka reklame w Kubie Wojewódzkim, która promuje t? ca³? "zabawe" hehe
rakkar - 14 Maj 2007, 14:56

widzia³em reklamy promuj?ce Efekt Axe, ale na ulicach Piotrkowa jeszcze nie spotka³em siê z tym. A szkoda :D
Paula - 14 Maj 2007, 19:26

Ja te¿ widzia³am te reklamy promuj?ce Efekt Axe. Normalnie jak akcja z filmu tak to wygl?da :D
Mario napisa³/a:
Ostatnio widzia³em taka reklame w Kubie Wojewódzkim, która promuje t? ca³? "zabawe" hehe
te¿ to widzia³am, wczoraj :D
Co do tego czy w naszym skromnym Piotrkowie takie cuda jak w £odzi siê dzia³y - to raczej chyba nie :D
Mario napisa³/a:
Ja trafi³em na nie 2 razy :) Jak uda mi siê zdobyæ zdjecia to zamieszcze :D
no no, Ty to pewnie specjalnie 2 razy siê tam zako³owa³e?, ¿eby one Ciê tam ten tego porozbiera³y ;) :D ale zdjêcia zamie?æ, zamie?æ oczywi?cie :D
Mario - 14 Maj 2007, 19:47

Paula napisa³/a:
no no, Ty to pewnie specjalnie 2 razy siê tam zako³owa³e?, ¿eby one Ciê tam ten tego porozbiera³y

Hehe ja to by³em jeszcze ma³o razy :D Kolega by³ 6 razy :D :D

owca - 14 Maj 2007, 20:06

Kurde, a ja o 10 to jeszcze w PT by³em :[
Jak wróci³em do £odzi to nic ju¿ siê nie dzia³o, a szkoda ;)

Nobody - 15 Maj 2007, 07:37

Ciekawe ile te dziewczyny dosta³y kasy za to co robi³y :P dla mnie to g³upie ale to ju¿ szczegó³.
rakkar - 15 Maj 2007, 08:10

Nobody, g³upie czy nie g³upie, ale jak dla mnie kolesie od reklamy wpadli na dobry pomys³ reklamowanie dezodorantu.
Mario - 15 Maj 2007, 12:06

Nobody napisa³/a:
Ciekawe ile te dziewczyny dosta³y kasy za to co robi³y :P

Pewnie sporo bo takich rzeczy za darmo sie nie robi :D

rakkar napisa³/a:
ale jak dla mnie kolesie od reklamy wpadli na dobry pomys³ reklamowanie dezodorantu.

Taa pomys³ mo¿na uznaæ za trafiony :D

Marlenka - 15 Maj 2007, 12:12

fajnie :) hehehe chcia³abym zobaczyæ na w³asne oczy co? takiego, ale w ¿adnym wypadku nie uczestniczyæ czy byæ taka dziewczyna :P
rakkar - 15 Maj 2007, 12:26

Marlenka, przecie¿ one tego nie robi? za darmo tylko za odpowiedni? kase.
Paula - 15 Maj 2007, 13:23

Mario napisa³/a:
Kolega by³ 6 razy :D :D
o lol :lol2: to w takim razie czemu Ty tylko 2 razy? :D
Nobody napisa³/a:
Ciekawe ile te dziewczyny dosta³y kasy za to co robi³y :P
na pewno nie ma³o. Chocia¿ z drugiej strony to w koñcu nie one siê rozbiera³y tylko rozbiera³y facetów. Wiêc nie wiadomo czy znowu tak du¿o mog³y dostaæ.. Dla nich to pewnie by³a sama zabawa, a nie praca :D i w dodatku sobie zarobi³y trochê grosza :)
rakkar napisa³/a:
kolesie od reklamy wpadli na dobry pomys³ reklamowanie dezodorantu.
zgadzam siê z tym :) Pomys³ nieziemski :D
Mario - 15 Maj 2007, 14:01

Paula napisa³/a:
to w takim razie czemu Ty tylko 2 razy? :D

Musia³em i?æ ju¿ na zajecia na których musia³em byæ :D

feety - 15 Maj 2007, 19:47

Dezodoranty dezodorantami, ale mimo wszystko nie ma to jak porzadne meskie feromony... ;D
owca - 15 Maj 2007, 20:55

feety napisa³/a:
Dezodoranty dezodorantami, ale mimo wszystko nie ma to jak porzadne meskie feromony... ;D

Szczególnie po tygodniowej wyprawie ;)

Paula - 17 Maj 2007, 07:17

Mario napisa³/a:
Musia³em i?æ ju¿ na zajecia na których musia³em byæ :D
a no chyba, ¿e tak :D qjon ;) :D
feety napisa³/a:
³óóó Ficia, teraz ¿e? prawd? chlasnê³a :) :D to to dopiero ma dzia³anie.... :D
Tomazo - 23 Maj 2007, 09:20

A ja tam widzia³em te dziewczyny z efektu AXE akurat by³y na ulicy P.O.W ko³o Rewolucji poniewasz jest tam uczelnia. Powiem wam tak dziewczyny jak dziewczyny wsumie niepodoba³y mi siê zwyk³e laputity(Nie lubie laputit :) ). Ale sposób na reklame bardzo dobry bo du¿o ludzi zwraca³o na nich uwage
nicky555 - 23 Maj 2007, 11:47
Temat postu: A macie mo¿e ich zdjêcia?
Je¿eli macie jakie? fotki mogliby?cie wrzuciæ tutaj kilka? Ciekawa jestem jak to wygl?da³o z bliska ;)
Mario - 24 Maj 2007, 12:37

nicky555 napisa³/a:
Je¿eli macie jakie? fotki mogliby?cie wrzuciæ tutaj kilka? Ciekawa jestem jak to wygl?da³o z bliska ;)

Nied³ugo powinienem co? mieæ to postaram siê wrzuciæ ;)

Paula - 24 Maj 2007, 12:48

Mario napisa³/a:
Nied³ugo powinienem co? mieæ to postaram siê wrzuciæ ;)
tylko wrzucaj wszystko co masz, nawet niecenzuralne foty :lol2:
Mario - 25 Maj 2007, 15:49

Uda³o mi siê zdobyæ jedynie takie ;)

1

2

3

4

5

6

7

Jak zdobêde wiecej to zamieszcze oczywi?cie :P

Paula - 26 Maj 2007, 19:04

Mario, ³oooo ale lasencje :D To która Ciebie rozbiera³a, ino siê przyznawaj :D :P
Jak zdobedziesz wiêcej fot (takich "rozbieranych" ) to za³?cz, please :D ja to muszê zobaczyæ :D

Mario - 27 Maj 2007, 11:40

Paula napisa³/a:
To która Ciebie rozbiera³a, ino siê przyznawaj :D :P

Nie pamiêtam ju¿ ale chyba ta w okularach :D

Paula napisa³/a:
Jak zdobedziesz wiêcej fot (takich "rozbieranych" ) to za³?cz, please :D

Ok postaram siê :P

nicky555 - 28 Maj 2007, 09:29

Cytat:
Nie pamiêtam ju¿ ale chyba ta w okularach :D

hehe tam wszystki 30 dziewczyn mialo okulary :)

Mario - 28 Maj 2007, 13:14

nicky555 napisa³/a:
hehe tam wszystki 30 dziewczyn mialo okulary

No co Ty nie powiesz :P

nicky555 - 28 Maj 2007, 13:22
Temat postu: :D
no i wiecej powiem - przyznam sie w koncu ze bylam wsrod nich ;) generalnie niezle wydurnianie sie ale przy tym calkiem wesolo i smiesznie ;) do tego w tych okularach i czapce nawet znajomi mieli trudnosci zeby mnie rozpoznac i co wazniejsze kasa za ta cala "zabawe" przez tydzien taka jak niektorzy zarabiaja w miesiac wiec warto bylo... patrol od poniedzialku do soboty przez 6 godzin dziennie przemieszczal sie w rozne najbardziej zaludnione miejsca w lodzi (uczelnie, piotrkowska i okolice, akademiki a w piatek wieczorem nawet dyskoteki) , nastepny tydzien byli w krakowie a obecnie chyba maja katowice do "wyaksowania" ;) no wlasnie dlatego ciekawa jestem kto ma wiecej zdjec i moglby zamiescic bo niestety nie ma mnie wsrod dziewczyn na zdjeciach powyzej poniewaz bylam w innej grupie ;)
Mario - 28 Maj 2007, 16:13

nicky555 napisa³/a:
no wlasnie dlatego ciekawa jestem kto ma wiecej zdjec i moglby zamiescic bo niestety nie ma mnie wsrod dziewczyn na zdjeciach powyzej poniewaz bylam w innej grupie ;)

Mówi³y?cie nam, ¿e fotki bêd? na stronie efektaxe :) Ale nie widaæ ich tam za bardzo :P Mo¿e bêde jeszcze mia³ jakies to wrzuce tutaj :P
nicky555 napisa³/a:
no i wiecej powiem - przyznam sie w koncu ze bylam wsrod nich ;) generalnie niezle wydurnianie sie ale przy tym calkiem wesolo i smiesznie ;)

No ja sam siê u?mia³em z niektórych kolesi :)

nicky555, A te stroje dali Wam na zawsze :D ?

nicky555 - 28 Maj 2007, 16:18
Temat postu: odp
nie, niestety stroje trzeba bylo oddac, a szkoda bo fajne gadzety byly (kajdanki palki okulary gwizdki itd hhehehe:) ) fotki faktycznie ktos odgornie powiedzial nam ze beda na stronie ale jesli juz to dopiero jak cala objazdowa akcja sie zakonczy(tzn poczatek lipca) bo w sumie kazda grupa dziewczyn miala aparat sluzbowy i trzeba bylo na udokumentowanie robic jak najwiecej zdjec z "ofiarami" wiec powinni je potem wykorzystac i pokazac:D :P
Mario - 28 Maj 2007, 16:20

nicky555 napisa³/a:
nie, niestety stroje trzeba bylo oddac, a szkoda bo fajne gadzety byly (kajdanki palki okulary gwizdki itd hhehehe:) )

Nom stroje by³y spoko :)

nicky555, A to po prostu by³ do tego taki jednorazowy casting i siê zg³osi³a?? Czy jak Ciê tam zwerbowali?:)

nicky555 - 28 Maj 2007, 16:24

casting byl w wawie ale ja sie zalapalam przez znajomego znajomego ;) ktory byl tu w lodzi supervisorem i potrzebowal kilka dziewczyn do akcji w Lodzi... generalnie te dziewczyny z castingu sa z calej Polski i pracuja cale 2 miesiace jezdzac z nimi po calej PL a reszte tak jak mnie dobieraja tak w miastach zeby bylo rowne 30 :)
Mario - 28 Maj 2007, 16:29

nicky555 napisa³/a:
generalnie te dziewczyny z castingu sa z calej Polski i pracuja cale 2 miesiace jezdzac z nimi po calej PL a reszte tak jak mnie dobieraja tak w miastach zeby bylo rowne 30 :)

No to fajnie :) Przynajmniej ju¿ jaka? kase na wakacje sobie zarobi³a? :P

nicky555 - 28 Maj 2007, 16:33

no no :D to tez wlasnie zarezerwowalam sobie noclegi nad morzem :P
ale z niecierpliwoscia czekam az wiecej fotek wrzucisz - moze sie gdzies odnajde hehe

Mario - 28 Maj 2007, 16:43

nicky555 napisa³/a:
to tez wlasnie zarezerwowalam sobie noclegi nad morzem :P

Nad którym morzem :D ?
nicky555 napisa³/a:
ale z niecierpliwoscia czekam az wiecej fotek wrzucisz - moze sie gdzies odnajde hehe

Popytam siê kolegów mo¿e kto? jeszcze robi³ Wam fotki :) Ale ta akcja by³a tak z zaskoczenia wieæ nie ka¿dy mia³ aparat przy sobie :P

nicky555 - 28 Maj 2007, 16:44

w jastrzebiej gorze :D

a co do aparatow to prawie kazdy wyciagal telefonik i pstrykal ;)

Mario - 28 Maj 2007, 16:49

nicky555 napisa³/a:
w jastrzebiej gorze :D

Nie by³em tam jeszcze :)
nicky555 napisa³/a:
a co do aparatow to prawie kazdy wyciagal telefonik i pstrykal ;)

No ja nie zd?¿y³em wyj?c tel :P

nicky555 - 28 Maj 2007, 16:50

ja tez tam nie bylam jeszcze ;)

ale rozumiem - byles tak zachwycony i oszolomiony gromadka dziewczyn ze mozna Cie usprawiedliwic ze nie zdazyles :D

Mario - 28 Maj 2007, 16:54

nicky555 napisa³/a:
ale rozumiem - byles tak zachwycony i oszolomiony gromadka dziewczyn ze mozna Cie usprawiedliwic ze nie zdazyles :D

Tak mo¿na przyj?æ, ¿e tak by³o :P Nie my?la³em bynajmniej o wyci?ganiu tel :)
A co do fotek to jutro albo pojutrze powinienem mieæ jaki? nowe. To mo¿e wreszcie odnajdziesz siebie :)

[ Dodano: Sro 30 Maj, 2007 ]
I jeszcze pare fotek... :P

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

Paula - 3 Czerwiec 2007, 12:43

Mario, ¿e? siê....... nie postara³ zbytnio :D ja prosi³am o fotki rozbierane :lol2: a tu co? Nic kurde :( :D :P
Na zdjêciu 14. laski zamiast rozbieraæ kolesia to nic nie robi? :(
A nie powiem gdzie siê patrzy³ ch³opak z 16. i 17. zdjêcia :lol2:
A najfajniejsza fotka to chyba nr 2 :D