Telefonia komórkowa i Tepsa - samsung
tekila - 26 Czerwiec 2007, 22:52 Temat postu: samsung Moze ktos mi powie czy warto posiadac telefon samsung z630, poniewaz nie mialem z nim do czynienia a bardzo mi sie podoba,chodzi o glosnosc,wytrzymalosc itp. z gory dzieki
Nobody - 28 Czerwiec 2007, 07:14
tzn ja wiem ,że jak każdy telefon i ten posiada wady a sa nimi:
-brak mozliwosci zmiany koloru menu
-brak minimalizacji odtwarzacza MP3
-troche wolno dziala
-nie da sie wylaczyc dzwiekow klawiszy (jak je wylaczysz, to nie bedzie dzwiekow powiadomien, np. o zakonczeniu kopiowania pliku)
Je?li to Ci nie przeszkadza to spokojnie możesz sobie kupić ten telefon. Bo nie ma aparatu idealnego.
Luck - 29 Czerwiec 2007, 08:04
moj kumpel kupil samsunga i co miesiac oddaje go na gwarancje bo sie psuje ja mialem samsunga i juz nigdy w zyciu nie kupie tego badziewia
Nobody - 1 Lipiec 2007, 19:33
hehe to witam w klubie ten telefon dobrze wygl?da na obrazku i reklamie
Ozer - 3 Lipiec 2007, 19:02
Ja powiem tak ... Żonie kupiłem samsunga x640 - jest ok t5aki poprostu telefon - nie ma z nim problemów ... Ale w?tpie że kupił bym drugi raz ten telefon
Sypi? się - a wiem bo handluje między innymi telefonami
marcinmp3 - 17 Luty 2008, 00:46 Temat postu: Re: samsung ja moge sprzedac samsunga e250 stan bardzo dobry kupiony gdzies rok temu w salonie era zdjecie sima kosztuje w merkurym 30zl ma wszystko co dostalem z salonu kolor czarny sprzedam go za 300zl albo wymienie jesli ktos posiada nokie n70 doplace wtedy jak ktos zainteresowany to pisac tu q124@wp.pl
|
|