Kultura - Koncert - the Skakoholiks/Blueberry/Respondent

adex89 - 23 Grudzień 2007, 10:49
Temat postu: Koncert - the Skakoholiks/Blueberry/Respondent
jest mi niezmiernie miło zaprosić Państwa na koncert trzech młodych grup z Ziemi Piotrkowskiej - the Skakoholiks, Blueberry i Respondent
je?li nie widać obrazka, to piszę - 28.12.2007, Czarny Kot Pub, godzina 18:00, wstęp wolny!

http://the-skakoholiks.mylog.pl/

Kliknij aby powiekszyć:

Johny Q - 27 Grudzień 2007, 17:05

Z przykro?ci? stwierdzam,że strona nie chce się załadować. Koncert już jutro heh, nie wiem jak tam sie można rozstawić ze sprzętem bo od momentu przemianowania tego z soho na czarnego kota nie byłem tam.

A skoro za wej?cie nic się nie płacić można się wybrać :)

feety - 27 Grudzień 2007, 19:50

Kto jeszcze nie miał okazji być w Czarnym Kocie, niech się spieszy, bo dzień koncertu jest jednocze?nie ostatnim dniem funkcjonowania pubu, który kończy (niestety) swoj? działalno?c :(
Neo - 27 Grudzień 2007, 22:31

feety napisał/a:
bo dzień koncertu jest jednocze?nie ostatnim dniem funkcjonowania pubu
wow, tego się nie spodziewałem. Czyli już raczej nie zadrze się tam wybrać. Chyba ich opłaty zjadły - mieli dobra lokalizacje. :(
adex89 - 29 Grudzień 2007, 11:26

wszystkim wiadomo ze Czarny Kot to nie jest miejsce do grania koncertow [szczegolnie jesli chodzi o miejsce na sprzet, i w ogole miejsce] mimo to publicznosc zawsze dopisuje. tak jak na ostatnim koncercie - Kot pekal w szwach...
w imieniu the Skakoholiks dziekuje wszystkim za przybycie! a zespolom za wspolne granie ;)
Czarny Kot odkad pamietam zawsze mial swoj klimat i zawsze bylo milo tam isc. szczegolnie w zimne jesienno-zimowe wieczory, zawsze w piecu napalone, dobra muzyka, dobre towarzystwo... ale juz na offtop zeskakuje :D

stacha - 5 Styczeń 2008, 16:23

bylam tylko chwile na tym koncercie. nie wytrzymalam w tym tlumie. stanowczo za duzo ludzi, ale z drugiej strony to dobrze, widac ze sie rozkreca piotrkowska scena muzyczno-amatorska i ma wielu zwollenikow. zycze powodzenia i tworczego zycia