Kultura - Wystawa fotografii 2008
Piotrków - 12 Marzec 2008, 19:00 Temat postu: Wystawa fotografii 2008
Zapraszamy serdecznie na wernisaż Piotrkowskiego Stowarzyszenia Fotograficznego Fcztery, który odbędzie się już w najbliższa sobotę 15 marca o godz. 19:00 w Galerii "U Panien" ul. Rycerska 3 przy Ko?ciele Akademickim Panien Dominikanek pw. Matki Bożej |nieżnej. Swoje prace prezentować będ?: Abratkiewicz Czesław, Checińska Joanna, Goska Jacek, Kendra Paweł, Kołek Dariusz, Kołudzki Zbigniew, Krak Karol, Łaski Dariusz, Pawlak Piotr, Stępień Artur, Szewczyk Jacek, |cieglińska Justyna, Wężyk Marcin, Widawski Mariusz.
Wstęp bezpłatny !
feety - 12 Marzec 2008, 20:09
Na Pawlaka Piotra wybiorę się na pewno
stacha - 13 Marzec 2008, 20:37
a jak dlugo ta wystawa potrwa?
Neo - 15 Marzec 2008, 20:17
Cytat: | a jak dlugo ta wystawa potrwa? | do 27 marca
Mr.Kamil - 16 Marzec 2008, 16:05
Byłem wczoraj na tej wystawie i jestem z niej zadowolony bo s? ciekawe fotografie niekóre
Krakersik - 16 Marzec 2008, 16:49
Ja również miała okazje być na wystawie ale dopiero koło 20. Prace były nawet przekrojowe chociaż niektóre dosyć tandetne. Widać niektórzy poszli na łatwiznę. Wiele prac to widoki oraz portrety
Polecam wszystkim, wej?cie jest za free także nic nie tracicie.
Ada - 18 Marzec 2008, 13:20
Byłam dzisiaj na wystawię i nie jestem ani zadowolona ani zawiedziona. dlatego,że w sumie nie wiedziałam, czego mam się spodziewać po takiej wystawię. W pamięci utkwiło mi zdjęcie mostu we mgle oraz 2 zdjęcia na których były kobiety autorka jednego z nich była Justyna |cieglińska. Kilka zdjęć było nie potrzebnie powiększonych bo straciły na jako?ci.
Lordi - 20 Marzec 2008, 10:40
Ada, przy samym wej?ciu po lewej stronie było mało wyraĽne zdjęcie go?cia z łopat?. Chyba,że kto? chciał aby to tak wygl?dało. Ale tak w ogóle to to zdjęcie widziałem tutaj na forum gdzie?
Peper - 20 Marzec 2008, 21:28
Lordi w gwoli wyja?nienia.Zdjęcie "go?cia z łopat?" było celowo takie.Powiększenie nie ma nic tu do rzeczy.Wogóle żadne zdjęcie nie straciło na jako?ci przez powiększenia.Tam gdzie były szumy to były dodawane celowo.No może z jedno zdjęcie lub dwa niekontrolowanie straciły na jako?ci przez powiększenie.
Pozdrawiam
Mariola - 21 Marzec 2008, 20:33
Dla mnie wystawa jaka? taka smutna/ponura była.
Krakersik - 26 Marzec 2008, 15:11
Mariola, może troszeczkę ze względu ma małe zróżnicowanie kolorystyczne.
Nobody - 28 Marzec 2008, 22:30
Ja nie znam się jako tako na fotografii i oceniam pod kontem podoba i nie podoba. Nie znalazłem tam nic dla siebie Przykre ale prawdziwe.
Lordi - 29 Marzec 2008, 15:26
Peper, w takim razie w ogóle nie rozumiem koncepcji.
Peper napisał/a: | Wogóle żadne zdjęcie nie straciło na jako?ci przez powiększenia. | To chyba patrzymy na to z innej strony. bo dla mnie je?li po powiększeniu widać pixeloze to zdjęcie sie do niczego nie nadaje.
Peper - 30 Marzec 2008, 21:18
Je?li na który? zdjęciach były szumy to było to zamierzone a nie przez powiększenie.
Lordi - 30 Marzec 2008, 22:18
Peper, ale pixeloza to jedno a szumy to drugie. Także daj spokój z tymi szumami. Bo by wyszło,że 90 % zdjęć z wystawy miało szumy a ewidentnie była to pixeloza.
MartaK - 8 Kwiecień 2008, 18:48
Ja byłam pierwszy raz na takiej wystawie. Mam mieszane uczucia i czuję niedosyt pod względem tematycznym prac.
|
|