Humor - Spoczko Fotki
Marlenka - 1 Kwiecień 2006, 14:48 Temat postu: Spoczko Fotki hej
znalazłam kilka spoko fotek i chciałabym sie nimi podzielić....:)
nie chciałabym dostac takiego klapsa ....
co zrobic żeby rodzice wyremontowali mieszkanie :?:.....
co mog? robic nasze babcie :?: :D:D....
dla kogo ta podróż może być miła....:?:....
a to słodkie kotki :D:D....<zart>
jak narazie tyle :) Pozdrawiam
Paula - 1 Kwiecień 2006, 15:52
Nie no fotki s? po prostu masakryczne :hyhy: Nie moge po prostu z tych babć Na czata sobie weszły :hyhy: Takiego klapsiora jaki jest na zdj?tku nr 1 też bym nie chciała dostać... tragedia... taka dupa rozpłaszczona... nieĽle musiał mu ten kole? przyłożyć Dzieciak też niezły, a zwierz?tka to już w ogóle wymiataj? :hyhy:
Gosiaczek:P - 1 Kwiecień 2006, 15:53
kotki sa najlepsze:D:D:D:D
stacha - 1 Kwiecień 2006, 19:47
przepraszam za auta ale chyba jest juz załozony temat z fotkami smiesznymi to po co powielac??
Paula - 1 Kwiecień 2006, 20:54
stacha, po czę?ci masz rację.. to już nie pierwsze powielenie tego tematu (bo temat tego typu zakładał Buba, Ozer i Mr.Kamil), ale ja nic z tym nie zrobię jedynie panowie Admini.
A do Ciebie stacha pro?ba z mojej strony, żeby? w swoich postach nie waliła tyle znaków zapytania i wykrzykników, bo to jest denerwuj?ce :!: Z góry dziękuję.
Pozdrówki
Negro - 21 Maj 2006, 12:36
:rotfl: Jak mama tych koci?tek była z nimi w ci?ży to łykała sporo saridonu :D haha i teraz one takie gały maj?
a ten jeden wpadł do mieszalnika farb w Castoramie :D
PoZdRaWiAm...Negro
Marlenka - 22 Maj 2006, 11:38
Negro napisał/a: | Jak mama tych koci?tek była z nimi w ci?ży to łykała sporo saridonu haha i teraz one takie gały maj?
a ten jeden wpadł do mieszalnika farb w Castoramie | a sk?d Ty to wszystko wiesz :> :?: czyżby? je znał osobi?cie :?:
Negro - 22 Maj 2006, 20:03
Marlenka :rotfl: osobi?cie to nie
Ale znam się na rzeczy:D i wygl?da mi to na objawy przedawkowania jakich? ?rodków a raczej jest to Saridon w duużej dawce wywala gały jak nic
hehe
Pozdrawiam... Negro
BuĽka :kiss:
Mr.Kamil - 24 Maj 2006, 13:47
fotki sa super ale kotki przebijaj? wszystko
POZDRAWIAM
Marlenka - 24 Maj 2006, 15:12
Negro napisał/a: | osobi?cie to nie | taa dobra dobra
Cytat: | BuĽka :kiss: | powiedz ze to dla mnie powiedz Mr.Kamil napisał/a: | kotki przebijaj? wszystko | heheh s? wyczesane po prostu
Paula - 26 Maj 2006, 21:23
Hmm..dawno nikt nie wstawiał fotek, więc trzeba nadrobić zaległo?ci A, że założycielka tego tematu, czyli Marlenka, jest z deczka zboczona to fotki, które zamieszczę też będ? zboczone fakt faktem one już były gdzie? tam na forum, ale z powodu awarii serweru się wybyły
SaGa - 26 Maj 2006, 21:28
Paula, uuu ale z Ciebie zboczenica ale ci co przyłapali tych ludzi, to nieĽle wylukali swoj? drog? mogli się bardziej zbunkrować :hyhy:
A kociaki to wymiataj? i już :rotfl: Chcę takiego mieć w domu :hyhy:
Paula - 26 Maj 2006, 21:46
SaGa napisał/a: | Paula, uuu ale z Ciebie zboczenica | wiedziałam, że tak kto? powie :suchy: ale co tam, ja się przyznaje, że zbok jestem mam to po SiS
Ten kto te fotki cykał to ja nie wiem, ale chyba całe dnie koczował, żeby te parki uchwycić :hyhy: a więc....miejmy oczy szeroko otwarte i zasłaniajmy żaluzje :hyhy:
SaGa - 26 Maj 2006, 21:48
Paula, no wła?nie, nie ma tutaj co ukrywać
Całe dni koczował :rotfl: to musiało by być interesuj?ce zajęcie ale jak się ma takie zboczenia ..tzn odchyły to czemu by nie
Paula - 26 Maj 2006, 21:59
SaGa napisał/a: | Całe dni koczował :rotfl: to musiało by być interesuj?ce zajęcie | jak nie miał co do roboty to koczował chust wie
SaGa napisał/a: | ale jak się ma takie zboczenia ..tzn odchyły to czemu by nie | no najwyraĽniej to był zboczeniec upatruj?cy pary które uprawiaj? sex w różnych dziwnych miejscach
SaGa - 26 Maj 2006, 22:04
Paula napisał/a: | pary które uprawiaj? sex w różnych dziwnych miejscach |
dziwne miejsca? czy ja wiem ? hmm w wodzie podobno jest fajnie, a balkon to przecież takie naturalne miejsce :hyhy:
Negro - 26 Maj 2006, 22:08
SaGa napisał/a: | balkon to przecież takie naturalne miejsce |
taaak to takie domowe
Paula napisał/a: | najwyraĽniej to był zboczeniec |
nie s?dzę uwierz da się kogo? nakryć jak się tego nie spodziewa :x hahaha :kiss:
pozdroofki...
Paula - 26 Maj 2006, 22:17
SaGa napisał/a: | hmm w wodzie podobno jest fajnie | już się nie chwal, że próbowała? w wodzie
SaGa napisał/a: | balkon to przecież takie naturalne miejsce :hyhy: | no tak naturalne... naturalna to jest plaża :hyhy:
Negro napisał/a: | taaak to takie domowe | a domowe to ognisko :hyhy:
Negro napisał/a: | uwierz da się kogo? nakryć jak się tego nie spodziewa :x | hmm.. czuję tu jaki? podtekst :luka: czyżby? sam kogo? kiedy? gdzie? nakrył :?: przyznaj się ino raz może to Ty jeste? autorem tych fot, które zamie?ciłam :luka:
to for me ?? mniami mniam :kiss:
Negro - 26 Maj 2006, 22:21
Paula napisał/a: | a domowe to ognisko |
Paaauuula widać balkon TYŻ!
Paula napisał/a: | czyżby? sam kogo? kiedy? gdzie? nakrył |
przemilczę ...:P
Paula napisał/a: | to for me ?? mniami mniam |
yeeaah for you ... of course hieh mniaam :kiss:
SaGa - 26 Maj 2006, 22:23
Paula napisał/a: | już się nie chwal, że próbowała? w wodzie |
ja nie próbowałam, ale nie powiem od kogo zasłyszałam :hyhy: bo .. nie pamiętam :rotfl:
domowe ognisko.. płonie ciało, płonie dusza, on i ona się porusza
Paula - 26 Maj 2006, 22:25
Negro napisał/a: | Paaauuula widać balkon TYŻ! | że co ? jaki balkon ? o co kaman ?
Negro napisał/a: | przemilczę | czyli tak :hyhy: łooooo matko :D zboczeniec jest w?ród nas :hyhy: => NEGRO :!: uważajcie na siebie i swe czyny :!:
Negro napisał/a: | yeeaah for you ... of course hieh mniaam :kiss: | hmm... miodzio ale co? słabo czuję... hmm.... a buu :kiss:
Negro - 26 Maj 2006, 22:25
SaGa napisał/a: | ale nie powiem od kogo zasłyszałam bo .. nie pamiętam |
ahhh pamięć dobra tylko że krótka tym lepiej bo mogłaby się ta osoba poczuć nieswojo
SaGa napisał/a: | domowe ognisko.. płonie ciało, płonie dusza, on i ona się porusza |
doobre dooobre tylko czym oni tak ruszaj? :hyhy:
pozdrawiam
Paula - 26 Maj 2006, 22:26
SaGa napisał/a: | domowe ognisko.. płonie ciało, płonie dusza, on i ona się porusza | dżizas :D Aga.. no od tej mańki to Cię nie poznałam :D SaGa napisał/a: | ja nie próbowałam, ale nie powiem od kogo zasłyszałam :hyhy: | dobra dobra.... ale tego ode mnie nie słyszała? na pewno
SaGa - 26 Maj 2006, 22:26
Negro napisał/a: | doobre dooobre tylko czym oni tak ruszaj? |
ojj już nie udawaj że nie wiesz takich rzeczy :hyhy:
Paula no co? Ty tak mi tylko gdzie? się w głowie takie zdanie ułożyło :wstyd:
Negro - 26 Maj 2006, 22:27
Paula napisał/a: | że co ? jaki balkon ? o co kaman ? |
no o ten balkon!.. bo napisała? że plaża jest naturalna a dla nich chyba balkon tez był
Paula napisał/a: | czyli tak łooooo matko zboczeniec jest w?ród nas NEGRO uważajcie na siebie i swe czyny |
ja napisałem NKRYĆ a nie podgl?dywać :rotfl: żaden zboczeniec
Paula napisał/a: | hmm... miodzio ale co? słabo czuję... hmm.... a buu |
:kiss: & hehe
[ Dodano: Sob 27 Maj, 2006 ]
SaGa napisał/a: | ojj już nie udawaj że nie wiesz takich rzeczy |
:P dobra nie zgrywam się już
Paula - 26 Maj 2006, 22:37
Negro napisał/a: | no o ten balkon!.. bo napisała? że plaża jest naturalna a dla nich chyba balkon tez był | ahaa :!: chyba już nie jarzę, trza i?ć nyny
Negro napisał/a: | ja napisałem NKRYĆ a nie podgl?dywać :rotfl: żaden zboczeniec |
yhy..jasne już w to wierzę zboczuchu
Negro napisał/a: | :kiss: & hehe | jak ja to lubię :hyhy: :kiss: ... też chcesz z :?:
Negro - 26 Maj 2006, 22:40
Paula napisał/a: | ahaa chyba już nie jarzę, trza i?ć nyny |
dobry pomysł ! tyż się zwinę
Paula napisał/a: | yhy..jasne już w to wierzę zboczuchu |
no paaatrz ja tu Ci piszę że Ci wierzę i w ogóle i proooszę.... :P:P :kiss: Paula napisał/a: | k ja to lubię ... też chcesz z |
ahhh no pewnei że 'z' nie ma innej opcji buĽka :kiss: & ( )
Paula - 26 Maj 2006, 22:50
Negro napisał/a: | no paaatrz ja tu Ci piszę że Ci wierzę i w ogóle i proooszę.... :P :kiss: | a bo mi trzeba wierzyć, nie ma innej opcji a Ty taki mały zboczek jeste? każdy w sobie zboka ma
Negro napisał/a: | ahhh no pewnei że 'z' nie ma innej opcji buĽka :kiss: & | no i u Ciebie też innych opcji nie ma widzisz, jak się pięknie zgadzamy ja też się zgadam, że :kiss: z tylko i wył?cznie nio to :kiss: z
mRrraauu
Marlenka - 27 Maj 2006, 13:26
Paula napisał/a: | A, że założycielka tego tematu, czyli Marlenka, jest z deczka zboczona | ehemmm wypraszam sobie ja :?: eee tam Negro napisał/a: | SaGa napisał/a:
balkon to przecież takie naturalne miejsce
taaak to takie domowe | patrzcie patrzcie jaki znawca Negro napisał/a: | Paula napisał/a:
czyżby? sam kogo? kiedy? gdzie? nakrył
przemilczę ...:P | no i że? wpadł od razu wiemy o co kaman SaGa napisał/a: | domowe ognisko.. płonie ciało, płonie dusza, on i ona się porusza | ale z Ciebie poetka bosze widze że tu się romansik zaczyna heheh tylko :kiss: z a mi kto da :?: tylmo od chłopców zbieram z hehehe
Paula - 27 Maj 2006, 14:50
Marlenka napisał/a: | ehemmm wypraszam sobie ja :?: eee tam | no nie kurde..w ogóle zboczona nie jeste?.. bo ja Cię znam od dzi? :?: no...chyba raczej nie łoł to już prawie 5 miesięcy :hyhy: jak to uczcimy :luka: :?:
Marlenka napisał/a: | tylko :kiss: z a mi kto da :?: | jaaaa a masz :kiss: z
Marlenka napisał/a: | tylmo od chłopców zbieram z | eee tam gadasz a wczoraj pod moim blokiem to co było :?: aż się mój s?siad zdefił jak nas zobaczył :wstyd: a masz :kiss: z
i reszta udzielaj?cych się w tym temacie :kiss: z :hyhy: ło matko...aż mnie usta bol?
Marlenka - 27 Maj 2006, 18:26
Paula napisał/a: | no nie kurde..w ogóle zboczona nie jeste?.. | hehehe nie jestem a jak już co? mam zboczonego to tylko i wył?cznie po Tobie Paula napisał/a: | :P
eee tam gadasz a wczoraj pod moim blokiem to co było :?: aż się mój s?siad zdefił jak nas zobaczył :wstyd: a masz :kiss: z | a no działo się działo aż mnie brzuch potem bolał ale to nic warto było Paula napisał/a: | ło matko...aż mnie usta bol? | łiii tam od całowania nigdy usta nie bol? masaż sobie zrób albo niech kto? Ci zrobi heheh
Negro - 28 Maj 2006, 11:48
Marlenka napisał/a: | Negro napisał/a:
SaGa napisał/a:
balkon to przecież takie naturalne miejsce
taaak to takie domowe
patrzcie patrzcie jaki znawca |
No a jak chodzaca encyklopedia sexu :D:D :kiss:
Paula napisał/a: | eee tam gadasz a wczoraj pod moim blokiem to co było aż się mój s?siad zdefił jak nas zobaczył a masz z |
jessso :o musiało być ostro :przestraszony: hahaha no macie jednak co? z tych drapieznych kotków :luka:
Marlenka napisał/a: | łiii tam od całowania nigdy usta nie bol? masaż sobie zrób albo niech kto? Ci zrobi heheh |
taak samemu to lepiej nie bo można sobei zaszkodzić :D hehe
pozdrawiam i jak zwykle :kiss:
Marlenka, :kiss:
Paula, :kiss: & yhyhyh
Paula - 28 Maj 2006, 16:46
Marlenka napisał/a: | hehehe nie jestem a jak już co? mam zboczonego to tylko i wył?cznie po Tobie | dobra, jak to mawiała pani B. z Piomy z języka polskiego "skończmy ten żałosny spektakl" obie jeste?my zboczone w równym stopniu i już :hyhy: ale to chyba dobrze, bo takto za nudno by było, a u nas nigdy nudy nie ma no nie :?: wręcz przeciwnie :hyhy: a czasem to i :wstyd: i tyle...
Marlenka napisał/a: | a no działo się działo aż mnie brzuch potem bolał ale to nic warto było | wiem, wiem że warto jeszcze nie raz tak będzie Cię brzuch bolał
Marlenka napisał/a: | masaż sobie zrób albo niech kto? Ci zrobi heheh | jeste? ochotnikiem :?: to jak się spotkamy to przypomnę Ci o tym żart oczywi?cie hmm... ciekawe kto by mógł zrobić.. Marlenka myslisz o tym samym co ja :?: wisz jak.. wisz o czym.. :> powiedz, że wisz
Negro napisał/a: | No a jak chodzaca encyklopedia sexu | ulalala... no no to co nam jeszcze powiesz ciekawego z życia seXualnego ludzi których nakryłe? na czym? zboczonym :luka: :?:
Negro napisał/a: | musiało być ostro :przestraszony: | oj było było.. żałuj, że nie widziałe? nas w akcji :wstyd:
Negro napisał/a: | taak samemu to lepiej nie bo można sobei zaszkodzić |
ooo..a może Ty jeste? chętny do zrobienia mi masażyku :luka: to wiesz co.. bo mnie plecki jeszcze bol? i kark.. to wisz jak...
SiS :kiss: z :hyhy:
Negro :kiss: z
Marlenka - 28 Maj 2006, 19:13
Negro napisał/a: |
No a jak chodzaca encyklopedia sexu :D :kiss: | to się trzeba zaprzyaĽnić może powiesz mi co nie co a ten buziak to dla mnie :?: Negro napisał/a: | hahaha no macie jednak co? z tych drapieznych kotków :luka: | a jak :d jeszcze nas nie znasz mrauuu Negro napisał/a: | Marlenka, :kiss: | wow :kiss: dostałam Paula napisał/a: | u nas nigdy nudy nie ma no nie :?: wręcz przeciwnie :hyhy: a czasem to i :wstyd: i tyle... | z nami nie da się nudzić tylko ostrzegam je?li podczas częstego ?miania się sikacie w majtki ZAKŁADAJCIE PAMPERSY Paula napisał/a: | wisz jak.. wisz o czym.. :> powiedz, że wisz | wim Cytat: | SiS :kiss: z :hyhy: | no co?ty nie przy ludziach :wstyd: aż się zaczerwieniałam :wstyd:
Paula - 28 Maj 2006, 19:23
Marlenka napisał/a: | z nami nie da się nudzić | no a jak my każdego rozkręcimy aż się będzie skręcać potem ze ?miechu
Marlenka napisał/a: | tylko ostrzegam je?li podczas częstego ?miania się sikacie w majtki ZAKŁADAJCIE PAMPERSY | trafna uwaga :!: i zalecam się stosować do tej wskazówki :hyhy:
Marlenka napisał/a: | wim | to dobrze
Marlenka napisał/a: | Cytat:
SiS :kiss: z :hyhy:
no co?ty nie przy ludziach :wstyd: aż się zaczerwieniałam :wstyd: | no żeby? czasem my i tak nie takie rzeczy przy ludziach robimy :wstyd:
Marlenka - 28 Maj 2006, 19:30
Paula napisał/a: | no żeby? czasem my i tak nie takie rzeczy przy ludziach robimy :wstyd: | no to teraz "se" o nas pomy?l? Paula napisał/a: | no a jak my każdego rozkręcimy aż się będzie skręcać potem ze ?miechu | no to kiedy rozkręcimy towarzycho z forum :?: kiedy to ognicho :?:
Paula - 28 Maj 2006, 19:41
Marlenka napisał/a: | no to teraz "se" o nas pomy?l? | przejmujesz się :?: bo ja nie
Marlenka napisał/a: | no to kiedy rozkręcimy towarzycho z forum :?: kiedy to ognicho :?: | no rozkręcimy, a jak ognicho :?: chyba nie będzie bo co? cicho o ognichu same sobie zrobimy po 3 lipca
Marlenka - 29 Maj 2006, 11:56
Paula napisał/a: | bo ja nie | no ja tyż nie Paula napisał/a: | same sobie zrobimy po 3 lipca | trzymam za słowo ale czemu tak póxno :?: ja nie wytrzymam
Paula - 29 Maj 2006, 12:34
Marlenka napisał/a: | trzymam za słowo ale czemu tak póxno :?: ja nie wytrzymam | zbierzemy ludzi sobie i zrobimy balangę a czemu tak póĽno :?: bo ja będę wtedy dopiero po męczarni studenckiej
Marlenka - 29 Maj 2006, 12:47
Paula napisał/a: | zbierzemy ludzi sobie i zrobimy balangę a czemu tak póĽno :?: bo ja będę wtedy dopiero po męczarni studenckiej | no dobra ale zrobimy tak? balange że 10 lat bedziemy pamiętać a jak
Paula - 29 Maj 2006, 13:05
Marlenka napisał/a: | no dobra ale zrobimy tak? balange że 10 lat bedziemy pamiętać a jak | ło jaaa i to nawet dłużej trza zacz?c liste go?ci sporz?dzać :luka:
SaGa - 29 Maj 2006, 13:07
to ja chciałabym się znaleĽć na tej li?cie pod warunkiem, że na tej niezapomnianej imprezie nie będzie szpiegów z aparatami, bo póĽniej będziemy takie a nie inne fotki wklejać :hyhy:
Paula - 29 Maj 2006, 13:10
SaGa napisał/a: | to ja chciałabym się znaleĽć na tej li?cie | oooooo ta jak się wprasza dostajesz za to żółt? kartkę
SaGa napisał/a: | na tej niezapomnianej imprezie nie będzie szpiegów z aparatami, | a będ? szpiedzy ja będę jednym z nich :hyhy:
SaGa napisał/a: | bo póĽniej będziemy takie a nie inne fotki wklejać :hyhy: | aaa co tam będ? nam tylko zazdro?cić :hyhy:
SaGa - 29 Maj 2006, 13:12
Paula napisał/a: | oooooo ta jak się wprasza dostajesz za to żółt? kartkę |
nie wpraszam się, tylko delikatnie sugeruję
Paula napisał/a: | a będ? szpiedzy ja będę jednym z nich |
ooo proszę kogo my tu mamy :wstyd:
Paula - 29 Maj 2006, 13:14
SaGa napisał/a: | nie wpraszam się, tylko delikatnie sugeruję | siad na ławce rezerwowych :!: ino roz
SaGa napisał/a: | ooo proszę kogo my tu mamy :wstyd: | mnie wiem, wiem cieszycie się bo jestem boska i w ogóle naj
SaGa - 29 Maj 2006, 13:18
Paula napisał/a: | siad na ławce rezerwowych ino roz |
buu jak możesz tak do własnej córki
Tak tak, najlepsza z najlepszych .. zaraz po mnie
Marlenka - 29 Maj 2006, 13:18
Paula napisał/a: | ło jaaa i to nawet dłużej trza zacz?c liste go?ci sporz?dzać :luka: | no no już pisze : Ja TY Paweł Kaczy Negro Saga Ewela Gosia....i Ty dokończ Paula napisał/a: | a będ? szpiedzy ja będę jednym z nich :hyhy: | i bedziemy miec aparaty no nie Sis :?:
Paula - 29 Maj 2006, 13:23
Marlenka napisał/a: | no no już pisze : Ja TY Paweł Kaczy Negro Saga Ewela Gosia....i Ty dokończ | Ozer, Anu?, jelOnek.. Ty dalej...
Marlenka napisał/a: | i bedziemy miec aparaty no nie Sis :?: | no ba
Marlenka - 29 Maj 2006, 16:07
Paula napisał/a: | Ozer, Anu?, jelOnek.. Ty dalej... | dlaczego ja dalej :?: więce osób podałam heheh kogo by tu jeszcze :luka: a może kto? sam chce przyj?ć :luka: jak cos to się zgłaszać
Negro - 29 Maj 2006, 19:08
Paula napisał/a: | ooo..a może Ty jeste? chętny do zrobienia mi masażyku to wiesz co.. bo mnie plecki jeszcze bol? i kark.. to wisz jak... |
no problemo :hyhy: Marlenka napisał/a: | to się trzeba zaprzyaĽnić może powiesz mi co nie co a ten buziak to dla mnie |
co do tej wypowiedzi to nie vetuję jstem zaaa:D Paula napisał/a: | Marlenka napisał/a:
tylko ostrzegam je?li podczas częstego ?miania się sikacie w majtki ZAKŁADAJCIE PAMPERSY
trafna uwaga i zalecam się stosować do tej wskazówki |
no no stały schemat "bez pampersa nei podchodĽ" Paula napisał/a: | mnie wiem, wiem cieszycie się bo jestem boska i w ogóle naj |
hyhy no baaaa :luka: :kiss:
Paula napisał/a: | Marlenka napisał/a:
no no już pisze : Ja TY Paweł Kaczy Negro Saga Ewela Gosia....i Ty dokończ
Ozer, Anu?, jelOnek.. Ty dalej... |
qrdeee jestem na li?cie :super: :hurra: no to impreze rozkreci NEGRO hehe buziaczki laski muuuah :kiss: & hihi
Marlenka - 30 Maj 2006, 15:34
Cytat: | co do tej wypowiedzi to nie vetuję jstem zaaa:D | cieszy mnie to baaardzo Negro napisał/a: | no to impreze rozkreci NEGRO | z nami Negro napisał/a: | buziaczki laski muuuah :kiss: & hihi | <wow> Sis widzisz to :?: LASKI hehehe Negro z
kaczy - 30 Maj 2006, 18:06
Hehe... przyjde z pejczem! (jak zwykle) :padam:
SaGa - 30 Maj 2006, 20:01
uuu z pejczem to na pewno doda uroku i przeżyć :hyhy:
Paula - 30 Maj 2006, 22:08
Marlenka napisał/a: | dlaczego ja dalej :?: więce osób podałam | no a czemu zawsze ja mam wszystko robić? że starszy ma pierwszeństwo to nie znaczy, że teraz też
Marlenka napisał/a: | może kto? sam chce przyj?ć :luka: | no wła?nie, to zapraszamy najpierw będzie rozmowa kwalifikacyjna
Negro napisał/a: | Paula napisał/a:
ooo..a może Ty jeste? chętny do zrobienia mi masażyku to wiesz co.. bo mnie plecki jeszcze bol? i kark.. to wisz jak...
no problemo :hyhy: | siuuuuper, już się doczekać nie mogę :hyhy:
Negro napisał/a: | Paula napisał/a:
mnie wiem, wiem cieszycie się bo jestem boska i w ogóle naj
hyhy no baaaa :luka: :kiss: | ooooo..... jeste? tego pewny, że naprawde taka jestem :luka: mmmm..miło :kiss: z
Negro napisał/a: | qrdeee jestem na li?cie :super: :hurra: no to impreze rozkreci NEGRO | no a jakby inaczej musisz tam z nami być
Negro napisał/a: | hehe buziaczki laski muuuah :kiss: & hihi | "laski" ? mRraaau
Marlenka napisał/a: | Sis widzisz to :?: LASKI | no wła?nie widzę, widzę Słonko moje :kiss: (też chcesz z :?: to masz -> :kiss: z :hyhy: )
kaczy napisał/a: | Hehe... przyjde z pejczem! (jak zwykle) :padam: | standardzik pejczyki gór? :hyhy: jak chcesz kajdanki też możesz wzi?ć
SaGa napisał/a: | to na pewno doda uroku i przeżyć :hyhy: |
będziesz pierwsza na której Kaczy to wypróbuje (znaczy się pejczyka wypróbuje na Tobie :hyhy: )
kaczy - 30 Maj 2006, 23:27
Paula napisał/a: | standardzik pejczyki gór? :hyhy: jak chcesz kajdanki też możesz wzi?ć |
Wezme te z różowym futerkiem... no chyba, że kto? woli panterke- to mówić wcze?niej :wstyd:
Negro - 30 Maj 2006, 23:40
Marlenka napisał/a: | <wow> Sis widzisz to LASKI hehehe Negro z |
jakże by inaczej nazwać tak piekne niewiasty buĽka hiehie :kiss: kaczy napisał/a: | Hehe... przyjde z pejczem! (jak zwykle) |
qrdee Kaczy! :przestraszony: jessoo tylko nie po plecach !!!
SaGa napisał/a: | uuu z pejczem to na pewno doda uroku i przeżyć |
eghmmm hard-core'owa laska :padam:
Paula napisał/a: | no a jakby inaczej musisz tam z nami być |
no będe będe jak jak ten go?c ze "?ciganego" Paula napisał/a: | standardzik pejczyki gór? jak chcesz kajdanki też możesz wzi?ć | będę
taaa weeĽ :hyhy: bo znaj?c mnie to kto? będzie jęczał przy kaloryferq
kaczy napisał/a: | no chyba, że kto? woli panterke- to mówić wcze?niej |
a tam jak biba to biba wex panterkę tyż hiehie :padam:
buzioli dla was drogie panie :kiss: &
i ziiimne brrrowarki dla braciszka od innej matki i rzecz jasna tej reszty zgromadzonej tutaj
pozdrawiam Negro!
Marlenka - 31 Maj 2006, 14:59
kaczy napisał/a: | Hehe... przyjde z pejczem! (jak zwykle) :padam: | no no bez niego nie zostaniesz wpuszczony Paula napisał/a: | no wła?nie widzę, widzę Słonko moje :kiss: (też chcesz z :?: to masz -> :kiss: z :hyhy: ) | a jak niby ja bym nie chciała :?: niemożliwe Cytat: | jakże by inaczej nazwać tak piekne niewiasty buĽka hiehie :kiss: | piękne :?: no moja Sis może tak ale czy Ty mnie widziałe? :?: :wstyd: daj spokój Negro napisał/a: | taaa weeĽ :hyhy: bo znaj?c mnie to kto? będzie jęczał przy kaloryferq | łooo w morde :przestraszony: hehehe Cytat: | a tam jak biba to biba wex panterkę tyż hiehie :padam: | no no bierzta wszystko co popadnie a ja powiem Pawłowi aby wzi?ł kombinezon wiesz jak jest Krzysiu :?:
Buuuuziaczki dla was :kiss: z
Paula - 31 Maj 2006, 15:20
kaczy napisał/a: | Wezme te z różowym futerkiem... no chyba, że kto? woli panterke- to mówić wcze?niej :wstyd: | bierz wszystkie jakie masz, zawsze się przyda jak co? na zapas jak to się mówi : "lepiej nosić niż się prosić" :hyhy:
Negro napisał/a: | jakże by inaczej nazwać tak piekne niewiasty buĽka hiehie :kiss: | i tu się muszę z Tob? zgodzić, bo ja i Marlenka jeste?my wprost niezast?pione nie ma takich ja my nigdzie (skromno?ć :hyhy: )
Marlenka napisał/a: | piękne :?: no moja Sis może tak |
taa.. ja nie jestem ładna :/ weeeeĽ w ogóle... koszmar ja typowa dziołcha ze wsi (bo Piotrków to duża wie?) Negroa czy Ty mnie widziałe? :?: n/C :/
Buuuuziaki dla Was :kiss: z oczywi?cie morelkowe
Marlenka - 31 Maj 2006, 15:30
Cytat: | i tu się muszę z Tob? zgodzić, bo ja i Marlenka jeste?my wprost niezast?pione nie ma takich ja my nigdzie (skromno?ć :hyhy: ) | no no Sis masz racje jeste?my jedyne w swoim rodzaju Paula napisał/a: | taa.. ja nie jestem ładna :/ weeeeĽ w ogóle... koszmar | i patrz spotkamy sie i masz takie kopa aż Ci w tyłku mój but zostanie
:kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:
Paula - 31 Maj 2006, 15:48
Marlenka napisał/a: | i patrz spotkamy sie i masz takie kopa aż Ci w tyłku mój but zostanie
:kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: | czekam na Ciebie dzi? już się doczekać nie mogę tylko weĽ Sabę, bo się za ni? stęskniłam
Marlenka - 31 Maj 2006, 15:50
Paula napisał/a: | czekam na Ciebie dzi? już się doczekać nie mogę tylko weĽ Sabę, bo się za ni? stęskniłam | ok może tym razem też Cie nie zje
Paula - 31 Maj 2006, 15:57
Marlenka napisał/a: | ok może tym razem też Cie nie zje | eeee tam przecież już się na mnie nie rzuca, bo mnie poznaje i mnie polubiła
kaczy - 1 Czerwiec 2006, 23:20
Paula napisał/a: | taa.. ja nie jestem ładna :/ weeeeĽ w ogóle... koszmar |
Hehe.. no może nie jeste? taka zajebista jak ja, ale i tak faaaajna z Ciebie dziewoja! :padam:
Paula napisał/a: | ja typowa dziołcha ze wsi (bo Piotrków to duża wie?) |
Mała wie? z chodnikami.
P.S.
Wie?niaczki s? seksi! :wstyd:
Marlenka - 2 Czerwiec 2006, 11:43
kaczy napisał/a: |
Mała wie? z chodnikami. | taaa i dziurawymi ulicami :/
kaczy napisał/a: | Wie?niaczki s? seksi! :wstyd: | patrzcie patrzcie jak wie eej to ja tez jestem wie?niakiem <lol2>
Negro - 2 Czerwiec 2006, 17:00
Hahaha niom musze powiedzieć że jak zobaczyłem pierwszy raz PTB znaczy się PKP w waszym miasteczku to się przeraziłem :D haha ale póĽniej już jako? lepiej było.. co wy gadacie fajne małe miasteczko! mi się podoba a nie tu u mnie jeszcze dzielnica Fordon --prawdziwy BRONX... nie kłamię ;> blokowisko :hyhy:
No to impreza już zaplanowana z najmniejszymi szczegółami hiehie
kaczy, prawdziwy z Ciebie 'chłop' !! yhyh to masz tu :zdrowko: zimne;)
a Marlenka, i Paula, dostan? buziola tego tam owocowego :kiss: & hiehie
drow(ka) - 3 Czerwiec 2006, 19:01
ja chyba ogolnie sie zgubilam gzdies miedzy morelkami a kotami z wielkimi galami ..... ale ogolnie zdjatka miodzio.... mam nawet gdzies podobne tyle ze wlasne....
pomijajac ten drobny szczegol czuje sie lekko otoczona zboczencami....hehehe
Marlenka - 4 Czerwiec 2006, 11:32
Negro napisał/a: | Hahaha niom musze powiedzieć że jak zobaczyłem pierwszy raz PTB znaczy się PKP w waszym miasteczku to się przeraziłem | nie jeste? ani pierwszy ani ostatni Negro napisał/a: | co wy gadacie fajne małe miasteczko! mi się podoba | i nie tylko Tobie niby zawsze mówiłam że to jest "dziura" ale za to moja kochana Negro napisał/a: | No to impreza już zaplanowana z najmniejszymi szczegółami hiehie | no no :hyhy: wiesz jak jest :hyhy: Negro napisał/a: | a Marlenka, i Paula, dostan? buziola tego tam owocowego :kiss: & hiehie | no i oddaje :kiss: z
Paula - 9 Czerwiec 2006, 17:47
kaczy napisał/a: | Hehe.. no może nie jeste? taka zajebista jak ja, ale i tak faaaajna z Ciebie dziewoja! :padam: | hmm... skoro tak mówisz, to... nie moge Ci nie wierzy mam nadzieję, że te Twoje łabędzie udka będ? mniami
Negro napisał/a: | jak zobaczyłem pierwszy raz PTB znaczy się PKP w waszym miasteczku to się przeraziłem | no co? Ty ja tu mieszkam od urodzenia i mnie od zawsze dworzec PKP przeraża a w ogóle mUuuaAa dla Ciebie bo dawno nie dostałe? ode mnie buziaka :kiss: z
drow(ka) - 9 Czerwiec 2006, 19:32
Negro napisał/a: | musze powiedzieć że jak zobaczyłem pierwszy raz PTB znaczy się PKP w waszym miasteczku to się przeraziłem | nie czuj sie osamotniony!!! ja zawsze liczylam ze mnie to miasto czyms zaskoczy....ale pkp to i tak nic w porownaniu z widokiem huty jak sie jedzie pociagiem od koluszek.... buziak dla ciebie ziom:cmok: licze ze wkrotce znow sie spotkamy :cmok:
kaczy - 12 Czerwiec 2006, 07:30
drow(ka) napisał/a: | pkp to i tak nic w porownaniu z widokiem huty jak sie jedzie pociagiem od koluszek.... |
Hehe.. ej no, widok huty to jest akurat całkiem super! Ostatnio jak wracałem z Wawy to się napatrzyłem. Zdarza mi się trochę podróżować (co prawda nie rekreacyjnie, a służbowo, ale jednak!) to się trochę naogl?dam. Na |l?sku s? dużo lepsze tego typu klimaty
drow(ka) - 12 Czerwiec 2006, 13:00
polska ogolnie jest krajem gdzie sporo sie znajduje takich elganckich dowodow totalnego braku myslenia ludzkiego...fakt slask jest niezly w tym wymiarze ale ogolnie caly kraj utrzymujemy w tym klimacie.szkoda ze ludzie--- takie inteligentne stworzenia nie potrafia czegos z tym zrobic :\
Negro - 12 Czerwiec 2006, 19:22
drow(ka) napisał/a: | szkoda ze ludzie--- takie inteligentne stworzenia nie potrafia czegos z tym zrobic |
to wła?nei ta inteligencja nie pozwala:D bo to trza się najpierw dogłęęęębnie zastanowić :D
pozdroofki
Marlenka - 12 Czerwiec 2006, 21:00
Negro napisał/a: | najpierw dogłęęęębnie zastanowić | ale tak dogłęęęębnie :?: czy dogłłłęęęęęęęęęęębnie :?: hehehe
drow(ka) - 13 Czerwiec 2006, 14:49
Marlenka, tak dogłłłłłęęęęęęęęęęęęęęęęęęęębnie zastanowic!
a mowi ze myslenie nie boli?
Marlenka - 14 Czerwiec 2006, 19:01
Cytat: | Marlenka, tak dogłłłłłęęęęęęęęęęęęęęęęęęęębnie zastanowic!
a mowi ze myslenie nie boli? | no no :hyhy: wiesz co mogłabym tak pisać i pisać to dogłłłłęęęęęęęęęęęę....bnie że normalnie pękł by monitor a co do myslenia to ja wiem czy boli... :luka:
Paula - 4 Lipiec 2006, 15:32
YoŁ
Mam dla Was kilka fajnych fotek :hyhy:
Oto słodki, mały i głodny dzieciak że tak powiem : smacznego :lol2:
Ach te nowe technologie... :hahaha:
I ten nowy styl.. :hahaha:
A to samo mówi za siebie :lol2:
:hyhy:
drow(ka) - 5 Lipiec 2006, 18:41
nie no mocne :hahaha: zwlaszcza ta pierwsza fota :lol2: powala z nog... koledze chyba co? wyszło spod kontroli :hahaha:
Paula - 5 Lipiec 2006, 19:00
drow(ka), ja też jak zobaczyłam te fotki to ryłam normalnie ze ?miechu :hahaha: wyr?biste s? za jaki? czas wrzuce cu? nowego :hahaha: a na razie komentujcie te :lol2:
drow(ka) - 5 Lipiec 2006, 19:19
Paula, to ja już czekam pełna napięcia na nowe bo te sa pojechane na maxa... poprostu ruuuulllllezzzzz :hahaha:
Marlenka - 12 Lipiec 2006, 14:50
:lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: powalaj? z nóg :hahaha: kolega na pierwszym chciał mieć więcej do zjedzenia :hahaha: na drugim : troche techniki i człowiek sie gubi :hahaha: na trzecim : wyczesana fryzura :?: wie kto? u którego fryzjera była :?: :hahaha: a do ostatniej to n/C :hahaha:
Paula - 14 Lipiec 2006, 07:19
No to kolejne fotki :hyhy:
Jak to jest z facetami....
Jak to potrafi? ludzi wykorzystywać...
I na koniec mały rebus (mam jeszcze inny ale tam jest słowo na "k" i nie wiem czy moge go zamie?cić, więc go nie zamieszczę)
stacha - 14 Lipiec 2006, 08:03
Paula :hahaha: swietne!!!!! ale sie usmialam z samego rana no :hahaha:
Marlenka - 14 Lipiec 2006, 10:58
:lol2: :lol2: :hahaha: :hahaha: nie no niemożliwe to jest :hahaha: dobre dobre :super:
Paula - 2 Sierpień 2006, 17:52
No to kolejna dawka humoru
Polska mowa być trudna... i pisownia też
ZnajdĽ się na li?cie :hahaha:
Marlenka - 4 Sierpień 2006, 07:53
lista uczniów jest najlepsza :hahaha: bo prostu aż się popłakałam :lol2: a co do przysmaku te?ciowej to... :hyhy: chłopcy musz? być bardziej uważni :lol2:
Królewna_Lufka - 4 Sierpień 2006, 09:14
'czyste' złote u nas s? widze :hahaha:
i ciekawe co ta dziewczyna zrobiła temu biednemu facetowi, że taki list jej zostawił :rotfl: nie chcialabym czego? takiego przeczytać bo nie wiedziałabym czy ?miac się czy płakać :rotfl:
Paula - 4 Sierpień 2006, 13:28
Cytat: | lista uczniów jest najlepsza :hahaha: bo prostu aż się popłakałam :lol2: | a my?lisz, że ja nie :?: fajna sprawa to sobie przeczytać jak się ma zryty humor od razu usmiech na twarzy się pojawia, przynajmniej u mnie nazwiska s? po rostu nieziemskie :lol2:
Ta marihuana też niezła :hyhy: ciekawe, z której klasy to zadanie jest :lol2:
Królewna_Lufka napisał/a: | 'czyste' złote u nas s? widze :hahaha: | czyste czysta złotych :lol2:
Królewna_Lufka napisał/a: | ciekawe co ta dziewczyna zrobiła temu biednemu facetowi | nie wiem, ale list jest por?bany i to równo :lol2: mały szantażyk i tyle
Królewna_Lufka - 5 Sierpień 2006, 00:04
Paula napisał/a: | Ta marihuana też niezła |
o lol co w ogóle :hahaha:
ja my?lałam ze tam jest napisane 'marchewka' :rotfl:
w sumie też ?miesznie bo nie pasuje no ale jak tam marihuana to juz w ogole rofl ciezki :hahaha1:
Paula - 5 Sierpień 2006, 08:18
Królewna_Lufka napisał/a: | ja my?lałam ze tam jest napisane 'marchewka' :rotfl: | no kól :hahaha: niezła agentka jeste?
Marlenka - 5 Sierpień 2006, 13:14
Paula napisał/a: | Królewna_Lufka napisał/a:
ja my?lałam ze tam jest napisane 'marchewka' :rotfl:
no kól :hahaha: niezła agentka jeste? | mało powiedziane :hahaha: ale jak bedziesz miała więcej tego to dawaj dawaj chetnie się po?mieje bo u mnie też to wywołuje u?miech na twarzy
Królewna_Lufka - 6 Sierpień 2006, 11:46
Paula, Marlenka, oj nie ładnie sie tak z bliĽnich ?miać :rotfl:
:hahaha:
Paula - 6 Sierpień 2006, 13:17
Królewna_Lufka, eee tam wydaje Ci się, bo ro?niesz :hahaha:
Królewna_Lufka - 6 Sierpień 2006, 13:41
Paula, wła?nie kurde nie rosne
musiało mi się mało w życiu wydawać bo tylko 157,5 cm wzrostu mam :rotfl:
:hahaha:
Paula - 6 Sierpień 2006, 14:14
Cytat: | Paula, wła?nie kurde nie rosne
musiało mi się mało w życiu wydawać bo tylko 157,5 cm wzrostu mam :rotfl: | no ale masz dopiero 16 latek i napewno jeszcze podro?niesz troszkę Ja stanęł?m na 170cm i tak już żyję
A oto jeszcze kilka fotek
Nadchodz? wakacje i......
Firmowe party
Fitness babuszka
Yyy.... no comment :hahaha: (teraz wyjdę na mega zboka)
SaGa - 6 Sierpień 2006, 19:44
Paula napisał/a: | Ja stanęł?m na 170cm i tak już żyję |
a ja mam 178cm i mam nadzieję, że już nie urosnę :hahaha:
a co do fotek :rotfl:
maniak komputerowy :lol2: co? jak ja maj? ludzie banie
druga mi się nie chce załadować, a mnie się nie chce czekać
a babuszka wymiata, bo ja bym tak ni chu chu nie zrobiła :hahaha:
czwartej to nawet nie skomentuje, ale ogólnie fajna rzeĽba :lol2: :hahaha:
agnieshka17 - 6 Sierpień 2006, 19:50
ogl?dasz na własn? odpowiedzialnosć ;]
SaGa - 6 Sierpień 2006, 20:15
:zdziwko: to nie jest tyle ?mieszne co smutne, że ludzie doprowadzaj? się do takiego stanu ... jako? dziwnie mi się na to patrzy
Królewna_Lufka - 7 Sierpień 2006, 11:04
Paula napisał/a: | no ale masz dopiero 16 latek i napewno jeszcze podro?niesz troszkę Ja stanęł?m na 170cm i tak już żyję |
wła?nie nie zanosi się na to zebym cokolwiek urosła
ale co tam mnie nie przeszkadza, a wręcz przeciwnie
Paula - 7 Sierpień 2006, 11:20
SaGa napisał/a: | a ja mam 178cm i mam nadzieję, że już nie urosnę :hahaha: | baba heros jeste? :lol2:
SaGa napisał/a: | maniak komputerowy :lol2: co? jak ja | hmm... czekaj, czekaj kiedy? sprawdzimy :lol2:
SaGa napisał/a: | babuszka wymiata | no to oczywiste wysportowana że łóÓó lepiej jak ja ja to moge jedynie zrobić mostek, albo stan?ć na rękach na głowie nie umiem bo mnie boli głowa :lol2:
SaGa napisał/a: | ja bym tak ni chu chu nie zrobiła :hahaha: |
ja ja :hahaha:
SaGa napisał/a: | czwartej to nawet nie skomentuje, ale ogólnie fajna rzeĽba :lol2: :hahaha: | wiedziałam że Ci się spodoba :hahaha: zreszt? Tobie by sie nie spodobało to zdjęcie :?: :hahaha1:
Królewna_Lufka napisał/a: | wła?nie nie zanosi się na to zebym cokolwiek urosła
ale co tam mnie nie przeszkadza, a wręcz przeciwnie | małe jest piękne jak to mówi?
agnieshka17, jak dla mnie foty obrzydliwe, straszne, przerażaj?ce.. Ja też mam jakie? fałdy wszędzie itd ale raczej nie takie i nie chciałabym kiedy? tak wygl?dać
SaGa - 7 Sierpień 2006, 14:05
Paula napisał/a: | baba heros jeste? :lol2: |
:hahaha: muszę zapytać Mamy czym mnie karmiła :rotfl:
Paula napisał/a: | hmm... czekaj, czekaj kiedy? sprawdzimy |
ciekawe w jaki sposób mam się bać ? :hyhy:
Paula napisał/a: | ja to moge jedynie zrobić mostek, albo stan?ć na rękach |
to zrób tak i wrzuć fotki przedstawiaj?ce Twoje poczynania :rotfl:
Paula napisał/a: | ja ja :hahaha: |
gut gut :hahaha1:
Paula napisał/a: | wiedziałam że Ci się spodoba :hahaha: zreszt? Tobie by sie nie spodobało to zdjęcie :?: |
ejjj. dobra. jestem zbok. ok to jest informacja tylko po to, żeby już nie było żadnych aluzji ale to u nas rodzinne :hahaha:
Paula napisał/a: | Ja też mam jakie? fałdy wszędzie |
Paulipipciu :o Gdzie Ty masz fałdy?
Paula - 7 Sierpień 2006, 14:44
SaGa napisał/a: | :hahaha: muszę zapytać Mamy czym mnie karmiła :rotfl: | spytaj i to koniecznie :lol2: może zamiast mleka to karmiła Cie napojami energetyzuj?cymi, czy tam jak to się nazywa :hahaha:
Cytat: | ciekawe w jaki sposób mam się bać ? :hyhy: | tak
wyczuwam dejavu (czy jak to tam się pisze) a Ty ? :hahaha:
SaGa napisał/a: | to zrób tak i wrzuć fotki przedstawiaj?ce Twoje poczynania :rotfl: | hmm...a to niegłupi pomysł ale to jak będę sama w domu w komórce mam samowyzwalacz więc :lol2:
SaGa napisał/a: | Paulipipciu :o Gdzie Ty masz fałdy? | no co ksywę mi zapodała? :lol2: gdzie mam ? hmm.. na brzuchu np
Marlenka - 7 Sierpień 2006, 15:04
Paula, wymiatasz fotkami :lol2: sa niesamowite a o ostatniej nic nie wspomne :wstyd: co do babuszki to ja chetnie bym chciała byc taka wysportowana na staro?ć a co
agnieshka17, co do Twoich fotek moge jedynie powiedzieć że ta trzecia jest do smiechu a reszta to po prostu szok :zdziwko: ja nie wiem jak mozna doprowadzić się do takiego stanu :/ to już jest choroba
SaGa - 7 Sierpień 2006, 15:16
Paula napisał/a: | może zamiast mleka to karmiła Cie napojami energetyzuj?cymi |
tak tak takimi jak piłam kiedy? z Tob? i z Marlen? :wstyd: :rotfl:
Paula napisał/a: | wyczuwam dejavu |
to nie dejavu to po prostu dzieje się drugi raz
Paula napisał/a: | no co ksywę mi zapodała? |
co? się nie podoba? :hahaha:
Paula napisał/a: | hmm.. na brzuchu np |
przestań weĽ popatrz jeszcze na te fotki i dopiero powiedz czy masz fałdy
Paula - 7 Sierpień 2006, 15:53
Marlenka napisał/a: | Paula, wymiatasz fotkami :lol2: | wiem mam w domu miotłę :hahaha: chcesz pozyczyć i powymiatać razem ze mn?
Marlenka napisał/a: | co do babuszki to ja chetnie bym chciała byc taka wysportowana na staro?ć a co | o to SiS zaczynamy ćwiczyć od jutra może ? pójdziemy na ulicę pod jak?? latarnię, nóżka w górę i gitara :hahaha:
SaGa napisał/a: | takimi jak piłam kiedy? z Tob? i z Marlen? :wstyd: :rotfl: | proszę Cię :d nie przypominaj mi o Santo czy jako? jak to tam się zwało :lol2:
SaGa napisał/a: | to nie dejavu to po prostu dzieje się drugi raz | no to chyba jest to samo :?: :luka:
SaGa napisał/a: | co? się nie podoba? :hahaha: | tak takie pipciowate z deczka :lol2:
SaGa napisał/a: | weĽ popatrz jeszcze na te fotki i dopiero powiedz czy masz fałdy | hmm... popatrzyłam i stwierdzam, że... mam
Jak będę mieć jeszcze jakie? wypasione fotencje to pokażę wam
Pozdrówki
SaGa - 7 Sierpień 2006, 16:25
Paula napisał/a: | nie przypominaj mi o Santo czy jako? jak to tam się zwało |
Sento Mamusiu :kiss:
Paula napisał/a: | hmm... popatrzyłam i stwierdzam, że... mam |
:przestraszony: to mówisz, że wiele się zmieniła? odk?d Cię nie widziałam? :lol2:
Paula napisał/a: | Jak będę mieć jeszcze jakie? wypasione fotencje to pokażę wam |
tylko pamiętaj o różnicy pomiędzy "wypasione" a "spasione" :rotfl:
dałna mam. sorka.
Paula - 7 Sierpień 2006, 16:42
SaGa napisał/a: | Sento Mamusiu :kiss: | aha no bo zawsze odk?d to wypiłam to mi się nazwa myli :d to chyba jaki? skutek uboczny jest :lol2:
SaGa napisał/a: | :przestraszony: to mówisz, że wiele się zmieniła? odk?d Cię nie widziałam? :lol2: | ano i to jeszcze jak :lol2:
Cytat: | tylko pamiętaj o różnicy pomiędzy "wypasione" a "spasione" :rotfl: | pamiętam pamiętam szpoko Maroko :d
SaGa napisał/a: | dałna mam. sorka. | to rodzinne :hahaha:
SaGa - 7 Sierpień 2006, 17:09
Paula napisał/a: | chyba jaki? skutek uboczny jest :lol2: |
czy ja wiem może tylko wymówkę sobie robisz, że wła?nie to Ci daje jakie? skutki uboczne
Paula napisał/a: | i to jeszcze jak |
hmm... nie wnikam
Paula napisał/a: | to rodzinne :hahaha: |
no pojechała? niedo?ć, że sobie to jeszcze ... nawet wymieniać mi się nie chce ale nie ma w?tpliwo?ci, że od Ciebie się zaczęło Mami, bo sama widzisz nadal masz poci?g do takich fotek i w ogóle :hahaha: co ja gadam...
Paula - 7 Sierpień 2006, 18:52
SaGa napisał/a: | czy ja wiem może tylko wymówkę sobie robisz, że wła?nie to Ci daje jakie? skutki uboczne | hm.. to nie żadna wymówka jako? nie moge za cholerę zapamietać nazwy tego czego? co wtedy pilismy :lol2: nie raz już SiS pytałam o to
SaGa napisał/a: | hmm... nie wnikam | i tak bedziesz to robić (chyba) :lol2:
SaGa napisał/a: | no pojechała? niedo?ć, że sobie to jeszcze ... | Tobie jelOnkowi chyba też.. hmm komu tam jeszcze :luka: staszce, Gosiakowi.. hmm... i też Zacofanej ? :hahaha: moje dzieciaki kochane
SaGa napisał/a: | ale nie ma w?tpliwo?ci, że od Ciebie się zaczęło Mami, bo sama widzisz nadal masz poci?g do takich fotek i w ogóle :hahaha: | po tatusiu to macie czyli nie wiem... po Mu...u :lol2:
SaGa napisał/a: | co ja gadam... | a pierdzielisz jakie? farmazony
SaGa - 7 Sierpień 2006, 19:38
Paula napisał/a: | jako? nie moge za cholerę zapamietać nazwy tego czego? co wtedy pilismy |