Najlepszym "lokalem" na wakacje jest własna działka z grupka znajomych. W Piotrkowie nie ma dobrego lokalu gdzie mozna na spokojnie, potańczyć i pogadać.
Tu możesz być happy
Jak czego? nie wiesz pomożemy Ci !!!
Piotrkowianie.com
Wysłany: 29 Listopad 2010, 20:21
Nie pamiętam nazwy lokalu na Słowackiego w budynku Alior Banku, ale jego też nie ma haha. W jego miejsce powstała Insomnia. Nie byłam , także nie wiem co się zmieniło, o ile w ogóle coś się zmieniło poza nazwą:D
Ostatnio czekała mtam na jedzenie i po 20 minutach gdy zwróciłam uwage,że nadal nic nie otrzymała, Pani nie wiedziała gdzie się schować, bo okazało sie,że zapomnieli o zamówieniu... PARANOJA!
Powiedzcie mi, gdzie jest jakieś miejsce w Piotrkowie, w którym można sobie na spokojnie usiąść, zamówić kawkę/herbatkę i odbyć jakieś spotkanie (bez żadnych baletów i głośnej muzyki)...?
Jestem w Piotrkowie kilka razy w miesiącu i najczęściej idę do Focusa, ale tam niestety poziom decybelów jest trochę męczący:-)
Wysłany: 26 Sierpień 2011, 20:24
Cytat:
Powiedzcie mi, gdzie jest jakieś miejsce w Piotrkowie, w którym można sobie na spokojnie usiąść, zamówić kawkę/herbatkę i odbyć jakieś spotkanie (bez żadnych baletów i głośnej muzyki)...?
Literacka ul.Słowackiego za cerkwią. Tylko kwestia czy masz na myśli porę wieczorną czy tak do wieczora.
danielghost napisał/a:
Jestem w Piotrkowie kilka razy w miesiącu i najczęściej idę do Focusa,
O zgrozo! Co wy wszyscy macie z tym focusem... Przecież tam nic nie ma