Wysłany: 11 Wrzesień 2006, 22:50 Zakłady Bukmacherskie!
Temat rzeka... Powstalo już wiele systemów, które maj? na celu ułatwienie wygranych ale nie zawsze się one sprawdzaj?. Ja osobi?cie nie mam żadnego systemu. Tzn. nie miałem bo teraz nie gram narazie Wpływ na to mi?ły ostanie wydarzenia w piłce nożnej, mówie tutaj o ustawianiu meczow przez takie kluby jak Juventus, AC Milan, Fiorentina czy Lazio. A o polskiej lidze to się nawet nie mówi :lol2: Bardzo łatwo można się wci?gn?ć w t? forme, nie wiem czy hazard to dobre słowo Ja osobi?cie kilka razy wygrałem i jestem na plusie Wole grać w to niż w lotka bo w lotku potrzebne jest szczę?cie a tutaj nasze przewidywania, troche wiedzy i troszke szczę?cia na pewno sie przyda Może kto? z was gra na zakładach?? Podam kilka stronek pomagaj?cych w obstawianiu Może się niektórym przydadz? Tym co graj? życze samych wygranych Gdzie obstawiać ? Profesjonał (ul. Toruńska 2)