Chciałam się dowiedzieć co s?dzicie na temat masażu Jaki masaż preferujecie? Czy lubicie jak kto? Wam go robi, czy też nie? Czy wolicie może sami go komu? robić? hmm... Jakie czę?ci ciała lubicie jak kto? Wam masuje? itd.. piszcie wszystko co chcecie, a co ma zwi?zek z masażykiem
Czekam na Wasze odpowiedzi
_________________ "Szczęście jest jak motyl...
Gdy będziesz próbował go złapać - nie uda Ci się...
Gdy będziesz stać spokojnie - może usiąść Ci nawet na ramieniu"
Szczerze mówi?c to ja raczej rzadko jestem masowana Czę?ciej masuję a dokładniej Misia mego po pleckach choć chyba nie umiem tego zbyt dobrze robic :rotfl: niewazne
a lubie byc masowana po karku i to bardzo bo to chyba jedne miejsce w którym nie mam jakotakich łaskotek w trakcie masażu
i nie wiem czy tzw mizianie ma duży zwi?zek z masażem ale to uwielbiam hyhy bo to tak leciutko łaskocze ale tak, że jestem w stanie to wytrzymać a najlepiej to po twarzy, szyjce, dekoldzie i raczkach a dokładniej wewnętrzna strona dłoni i aż do łokcia grr w tym ostatnim miejscu to kocham..normalnie sie rozpływam niemalże ah no i po pleckach tez lubie ale na lini kręgosłupa bo po bokach mam nieziemskie łaskotki :rotfl:
A ja masaże wykonuje leczniczo zawodowo, podczas praktyk w placówkach i szpitalach. Ciekawe zajęcie można sie czasem odstresować tłuk?c kogo? po pleckach Ale generalnie lubie masować. Szczególnie młode ładne i zgrabne dziewczyny chociaz takie niestety rzadko narzekaj? na bóle pleców wiec nici z tego
Mój ulubiony masaż to zwykły klasyczny chociaz ciekawy jest również masaż segmentarny oraz izometryczny (to dla wtajemniczonych).
Czy lubie jak mnie masuj?. Jasne chociaz najbardziej lubie jak mnie kto? po prostu smera po plecach. Mógłbym tak godzinami leżeć...
Moze ktos chętny na masaż
Pozdrawiam
ja uwielbiam masaż chociaż nikt mi go nie chce robić :placze: w jakich czę?ciach ciała to .... :wstyd: nie powiem i chętnie komu? zrobie ale nie pierwszemu lepszemu
jaki zboczuch :?: ja tylko zadałam normalne pytanie
Widzę, że wszyscy masażyki lubi? nie dziwie się, bo to super sprawa Można się odprężyć i to aż do tego stopnia, że się spać chce i samoistnie łezki z oczu lec? przynajmniej ja tak mam
Osobi?cie uwielbiam jak kto? mi masaż robi sama nie za bardzo umiem niestety zreszt? łapki mnie bol? jak komu? robię masaż :lol2: wolę jak kto? mi masuje plecki A ostatnio lubię jak tylko jedna osoba mi robi masażyk taki prawdziwy , po prostu miodzio :oczami: Fajne uczucie jak kto? z Twojego kręgosłupa i całych plecków robi ciasto a potem zaczyna Ci się ziewać :ziew: i zaczynaj? same łezki z oczu płyn?ć :placze: hehe No i podobnież takowy masażyk mam mieć robiony co dzień zobaczymy cio z tego wyjdzie
Co do czę?ci ciała to kark, plecki, hmm.. po?ladki :?: :lol2: i chyba tyle
:kiss: dla mojego osobistego masażysty
Wysłany: 30 Sierpień 2006, 12:12
ech?.. ja swego czasu z masażem miałam troche wspólnego.. widziałam mnósstwwwo ksi?żek na ten temat i nasłuchałam się też wiele o tym.. I wiem też co się dzieje na zajęciach z masażu :lol2: Ogólnie dla masażysty to nie zawsze jest proste łatwe i przyjemne
Masaż jest bardzo przyjemny, chyba dla wszystkich... No i przy okazji leczniczy Kiedy? nawet miałam być testerem wszystkich rodzajów masazu.. :lol2:
Ogólnie lubie jak kto? mi robi masażyk... plecków
Sama też kiedy? robiłam masażyki.. ale to stare czasy.. teraz mam słabe r?czki.. pozatym już nie potrafię..
Ogólnie dla masażysty to nie zawsze jest proste łatwe i przyjemne
wiem co masz na my?li bo mam znajom? fizykoterapeutkę i nie powiem bo masaż robi wspaniale ale nie raz mówi że jak ma klientke i to jest jak ja na to mówie "prawdziwa baba" taka z tłuszczykiem i wogóle :hyhy: to mówie że jej nic nie powie ale jak wraca do domu to nie ma po prostu siły ruszać rękoma ale je?li widzi że maza? przynosi dobre skutki to jest z siebie zadowolona
Wysłany: 3 Wrzesień 2006, 16:30
Paula,
Cytat:
jedna osoba mi robi masażyk taki prawdziwy , po prostu miodzio :oczami: Fajne uczucie jak kto? z Twojego kręgosłupa i całych plecków robi ciasto a potem zaczyna Ci się ziewać :ziew: i zaczynaj? same łezki z oczu płyn?ć :placze: hehe No i podobnież takowy masażyk mam mieć robiony co dzień zobaczymy cio z tego wyjdzie
Co do czę?ci ciała to kark, plecki, hmm.. po?ladki :?: :lol2: i chyba tyle
dobrze wiedzieć
_________________ B?dĽ jak ptak, który spocz?wszy w locie swym na gał?zce, chociaż ona ugina się pod jego ciężarem, nie przestaje ?piewać, bo wie, że ma skrzydła, które go ustrzeg? od zagłady.
ciiiii :wstyd: ale ten dziesiejszy masażyk był ahh i ohhh... aż jeszcze go czuję to chyba dobrze
Wysłany: 13 Wrzesień 2006, 10:49
Paula,
Paula napisał/a:
ciiiii :wstyd: ale ten dziesiejszy masażyk był ahh i ohhh... aż jeszcze go czuję
:zawstydzony: :zawstydzony: :zawstydzony:
_________________ B?dĽ jak ptak, który spocz?wszy w locie swym na gał?zce, chociaż ona ugina się pod jego ciężarem, nie przestaje ?piewać, bo wie, że ma skrzydła, które go ustrzeg? od zagłady.
taaakk.. masażyk wole jak kto? go robi Kiedy? musiałam chodzić na masaże lecznicze.. i jak masował taki bardzo przystojny młody Pan to po prostu bossko :hyhy: :hyhy:
_________________ "Żyje bo kto? mnie kocha" - powiedział Prosiaczek i umarł...
Tak dobry masażyk nie jest zły ale niestety mam do?c leniwego męża więc chyba musze się rozejrzeć za jakim? sympatycznym masażyst? jacys chętni ? a formalnie to uwielbiam nie musi być jaki? namiętny i nie wiadomo co... ważne żeby był odprężaj?cy i pomagał sie wyluzować po ciężkim dniu a wtedy to już nic tylko odpłyn?ć i pospać sobie :spie:
Ale nie mam nic przeciwko masażykowi.... hmmm... po ktorym dopiero się człowiek chce obudzic
_________________ koniec i bomba a kto czytał ten tr?ba