Ja doszłam do 4 poziomu i jak na razie stoję w miejscu, bo w pi?tym nie wiem co zrobić - chory jest ten ostatni poziom :lol2:
Tak na marginesie przyznam, że 2 poziom przeszłam z podpowiedzi? Mario :lol2:
Nie wiem czy Staszce tu można pomóc, ale większo?ć i tak przeszła chyba 3 poziom więc co tam... stacha, musisz zrobić tak: najpierw klikn?ć na chmurkę, potem klikać na tego ptaka, żeby on wkurzył tego kolesia obok, wtedy ten kole? przywala ptakowi pał? Dalej: klikasz na katapultę i rozlatuj? się drzwi, potem klikasz na kolesia który stoi przy górze z t? lask? - on zaczyna gwizdać i ta ekipa spod drzwi ucieka, no a Ty możesz sobie wej?ć za drzwi :lol2:
_________________ "Szczęście jest jak motyl...
Gdy będziesz próbował go złapać - nie uda Ci się...
Gdy będziesz stać spokojnie - może usiąść Ci nawet na ramieniu"
też jestem na tym samym etapie... w sumie dawno nie próbowałam wymy?lić czego?, żeby przej?ć ten poziom.. debilny jest i tyle, a kole? ogólnie ma chore pomysły
ja to przeszedłem całe jest 5 poziomów wiec wielu z was jest w ostatnim:] kombinujcie
jak widać jeste? z nas najm?drzejszy, najzdolniejszy i najsprytniejszy by? co? podpowiedział a nie