Pff dyskoteka znana nie jednej osbie która słucha muzyki dyskotekowe, DJ Hubertus dzięki tej dyskotece zasłynnał w kręgach muzycznych. Swojego czasu planowałem pojechać do przytkowic w jej pierwszych latach, ale jednak klimat jakim tam zacz?ł panować przejadł mi się i to za bardzo.
Dyskoteka wizualnie robi wrażenie, muzyka zróżnicowana,zazwyczaj same nowo?ci.
_________________ The Faster the Speed, the Bigger the Mess !
:lol2: A ja tam nie byłam, nawet nie wiem gdzie s? te jakie? Przytkowice :lol2: Poza tym już mnie nudz? takie dyski
Pozdro ^^
_________________ "Szczęście jest jak motyl...
Gdy będziesz próbował go złapać - nie uda Ci się...
Gdy będziesz stać spokojnie - może usiąść Ci nawet na ramieniu"
mialem okazje tam byc wizualnie prezetuje sie bardzo fajnie ale muzycznie hmm... troszke padaka no ale sa gusta i gusciki jedyny pozytyw byl taki ze fajne dziewczyny sie tam kreca i da sie z nimi normalnie pogadac wiem tylko tyle ze juz wiecej tam nie pojade pozdro
no dzieki za rozja?nienie mojego umysłu
No więc ja raczej tam się nie wybiorę za daleko a ja jestem za leniwa :lol2:
_________________ "Szczęście jest jak motyl...
Gdy będziesz próbował go złapać - nie uda Ci się...
Gdy będziesz stać spokojnie - może usiąść Ci nawet na ramieniu"
Poraz pierwszy w polsce w klubie energy2000 zagrał PAKITO słyn?cy z m. in. "Living On Video" który uzyskał wysokie miejsca na listach przebojow w polsce długo oczekiwany koncert w energy2000 został przywitany bardzo gor?co jak Pakito powiedział "Polscy klubowicze s? niezast?pieni" Tymi słowami gdy konczył pozegnał występ za konsol? w energy ale miejmy nadzieje ze napewno jeszcze unas gdzies zagra
Oczywiscie piszcie jezeli ktos tam był i miał okazje wysłuchac Pakito na żywo
Ogólnie to przepadam za tak? muzyk? . . . ale je?li chodzi o Pakito to jak tylko słysze jego kawałki to mi się Ľle robi . . . W Przytkowicach go?ciłam dwa razy . . . i powiem wam, że i tak najlepszy klimat panuje w Brzeskach. To jest tylko moje zdanie . . .
Pozdrawiam
Wysłany: 4 Luty 2007, 12:32
Hmm tam mnie jeszcze nie było
Ale wła?nie słucham sobie muzyczki z Energy 2000 mix.. he he
Koło Krakowa mówicie. to jak będę studiować to może się tam wybiorę.. będę mieć blisko :lol:
Je?li tylko uda mi się dostać na AE w Krakowie albo na UJ to Cię zaproszę
trzymam za słowo.
Wczoraj miałem okazje słuchać i Retro mixu vol. 2, jest to 2 czesc kopilacji najlepszych itów ze starych lat. Poczynaj?c od Loft -Majorka po La Bouche, Mr. President it. Je?li kto? z was lubi takie klimaty polecam.