Kiedy? było bardzo głosno o drużynach ZHP. Od około 2-3 lat cisza, jak by się rozpłyneły...
Ma kto? jakiekolwiek informacje co się dzieje z naszym hufcem ?
Wysłany: 11 Grudzień 2007, 20:37
Na li?cie piotrkowskich organizacji pozarz?dowych jest takie co? (stan na 2007r.):
Zwi?zek Harcerstwa Polskiego – Komenda Hufca
Adres siedziby: ul. Sienkiewicza 7, 97-300 Piotrków Trybunalski
Telefon: 0-44 649 56 05
Osoba reprezentuj?ca: Tomasz Cieplucha - komendant
Telefon: 0-502 438 253
Adres korespondencyjny: ul. Roosevelta 10 m.20, 97-300 Piotrków Trybunalski
e-mail: piotrkowtrybunalski@ezhp.plhttp://www.piotrkow.ezhp.pl/
Działalno?ć patriotyczno - wychowawcza, rekreacyjna, edukacyjna i sportowa.
Niestety strona nie działa, techniczne 404. Zawsze warto spróbować skorzystać z pozostałych danych teleadresowych i choćby się spytać, dlaczego ta strona nie działa
Wysłany: 12 Grudzień 2007, 19:20
Informacje te pochodz? ze strony urzędu miasta (Organizacje NGO). To już broszka stowarzyszenia i współpracy z miejskim koordynatorem ds. organizacji pozarz?dowych, by dane te były aktualne.
O nieaktualno?ci danych na stronach naszego kochanego UM miałem już ?wiadomo?ć redaguj?c katalog Open Directory Project w kategorii http://www.dmoz.org/World...ów_Trybunalski/ , a dokładniej w sekcji tycz?cej się nauki i edukacji (nieaktualne odno?niki do liceów).
Cóż, dodam i Was, obok I |rodowiskowego Szczepu Harcerskiego "Matecznik" im. Józefa Grzesiaka (który był dodany jeszcze zanim stałem się redaktorem ODP).
Po sprawdzeniu stronki widac,że zyj?. Ale 34 PDH już nie ma a szkoda...
Co do UM to chyba mało kto kontroluje te odno?niki. Raczej to wygl?da tak,że jesli kto? im podesle aktualny to zmieniaja. A jesli nie to pozostaje bez zmian
_________________ Człowiek na poziomie musi się trzymać w pionie...
Lordi, ZHP było, jest i będzie. Koniec języka za przewodnika, a najlepiej je?li się udasz na ul. Sienkiewicza 7 - wej?cie jest od tyłu i schodami do góry.
ZHP w naszym mie?cie działa prężnie, nie mniej jednak w pomniejszonym składzie. wiele osób już się wykruszyło oraz kilka PDH zostało rozwi?zanych. Ja osobi?cie polecam HZD 54-tych:P
_________________ The Faster the Speed, the Bigger the Mess !
widze,że jednak nasze ZHP działa. Również dzi? ich widziałem koło Bernardyn i według strony działaj? prężnie. Cieszy mnie to bardzo Teraz już wiem do kogo mam tam się zgłosić.
ZHP działa, odbywaj? się imprezy, biwaki, spotkania, wszelakie akcje.... ;-) ja od jakiego? czasu niestety czynnie nie działam, ale znajomi jak najbardziej;-)
_________________ Ja jestem, ja czuję, ja żyję, moje serce bije!
Hmm.. najprężniej. Powiem Ci, że nie wiem. ostatnio co? się wył?czyłam z życia harcerskiego. 27. PDW działa, inne w Mateczniku też cosik tam robi? a reszta?? nie mam pojęcia
_________________ Ja jestem, ja czuję, ja żyję, moje serce bije!
Wysłany: 8 Marzec 2008, 14:52
Lordi zlot Hufca Piotrkow jest organizowany co roku... i caly czas w niezmienionym miejscu czyli na morgach... odbywa sie tak mniej wiecej wrzesien-pazdziernik
Wysłany: 27 Kwiecień 2008, 14:52
Kurcze pamietam lata 90 gdzie harcerstwo było bardzo popularne i często gesto harcerze biegali po mie?cie, bo mieli jak?s gre terenowa. Ja nigdy nie zdobyłam się na to aby wst?pić do jakie? drużyny. Bardziej wolałam być obserwatorem.
johny- HZD 54 a nie HSD a michał czemu na to nie zareagował to sie dziwie. w koncu jakby nie blo z adminem sie poznalismy wlasnie przez ten zwiazek poniekad
_________________ Widzisz tę noc? Takie noce sie karmi...
Lordi ,zgadza się "158 Piotrkowska Drużyna Harcersko Wojskowa MARINES".
Patrz?c względem rozpiski Hufca Piotrkowskiego, to Marines nie ma już Pamiętam obóz na Walnym kiedy to wartownia im sie załamała tuz przed odjazdem Chcieli sobie zrobić zdjęcie i gdy się spytali?my ,czy to wszyscy już tam stoj? wartownia runęła Teraz się z tego smieje ale wtedy ruszyli?my im z pomoc?
_________________ The Faster the Speed, the Bigger the Mess !