Wysłany: 29 Sierpień 2006, 14:22 Jaki macie wóz ??
Nie wiem czy był już taki temacik ale z tego co widze to nie było Możecie się pochwalić jakim autkiem jeĽdzicie i co w nim lubicie najbardziej? Ja jeżdże Matizem (narazie ). Bo narazie mi wystarcze. Podoba mi się to w nim, że nie ma takich dużych gabarytów i można nim wszędzie zaparkować a najczę?ciej jeżdże po mie?cie gdzie często się parkuje w różnorakich miejscach. Poodoba mi się różwnież to, że jest w miare zrywny i że mało pali bo około 6 litrów na 100 km. Wszystkim kierowcom życze szerokiej szosy...
Pozdro
_________________ ...Nie ogl?daj się za siebie - przeszło?ć nie ma znaczenia...
a ja nie mam swojego auta hm ciekawe dlaczemu :rotfl: hyhy
prawko dopiero za 2 lata więc mówi samo za siebie
conajwyżej moge sie pochwalić autem rodziców :rotfl:
toteż jest to: Hyundai Accent srebrny i to kolor lubie w nim najbardziej :rotfl:
2 drzwiowy x) tzn jak niektorzy mówi? 3 bo jeszcze bagażnik
rocznik nie wiem który przebieg nie wiem jaki silnik - nie mam pojecia :rotfl:
kurde prawie nic o nim nie wiem x) ale wstyyd :lol2:
no to na tyle :rotfl:
A ja mam prawko i to już od dobrych 5 lat ale nie mam autka prawko zrobiłam, żeby mieć na przyszło?ć spokój :lol2: przynajmniej za kurs nie zapłaciłam tyle kasy co teraz trzeba - taki tego plus Chociaż za kierownicę bałabym się troszku wsi??ć, bo baaaaardzo dawno nie jeĽdziłam więc jak kto? chce się zabić to zapraszam do mnie na mał? przejażdżkę tylko autko załatwić prosze najpierw bo ja nie mam :lol2:
Ogólnie to znam się na samochodach tyle że pożal się Boże ja mogę ocenić auto od zewn?trz (np kolor, ogólny wygl?d :lol2: ) a wewn?trz to już czarna magia od tego facet jest Boże ja tu się nie wypowiadam bo komiks wyjdzie :hahaha:
_________________ "Szczęście jest jak motyl...
Gdy będziesz próbował go złapać - nie uda Ci się...
Gdy będziesz stać spokojnie - może usiąść Ci nawet na ramieniu"
czy ja wiem...wiele razy pomagałam szwagrowi i cu? nie cu? o nich wiem a prawka jak narazie nie robie bo po co... co do proponowanej przejażdżki to ja podziękuje cmok :kiss:
czy ja wiem...wiele razy pomagałam szwagrowi i cu? nie cu? o nich wiem
no ja wiem, że pomagała?, bo mówiła? ale umiałaby? np sama koło zmienić, albo cu? innego :?:
Tak samo jak Paula posiadam juz prawko 5 lat Posiadam tez autko
Jest to opel Corsa B kolor czarna dwudrzwiowa rocznik 95 ale pierwsza rejestracja była 96 silnik 1.2 przebieg 192 tys km
Ogólnie uwielbiam moj? pszczółke nie wyobrazam sobie życia bez niej
A co mi sie najbardziej podoba w niej hm........ tłumnik sportowy z rura wydechowa rozdwojon? na koncu (czasami fajnie buczy ) oraz brewki na reflektorach w nocy wyglada jakby miała przymróżone oczy :luka:
To tyle życze wszystkim spokojnej i przede wszystkim bezpiecznej jazdy
wiesz co jakbym maiała jeszcze kogo? do pomocy i lewarek i klucz itp to czemu nie
ale ja mówię jakby? sama była, a nie z kim? do pomocy
Marlenka napisał/a:
***Anu?|*** napisał/a:
Posiadam tez autko
czuje się zaproszona na przejażdżke nie to żebym się wpraszała do Ciebie
ja też :lol2:
***Anu?|*** napisał/a:
A nie boisz się ja podobno jeżdze jak szatan
to dobrze, bo ja lubię szybk? jazdę :malysz:
A ja mam Renault Clio I. Rocznik 1991, 1.2 ccm, 3 drzwiowy, kolor grafitowy. Obecnie po tuningu kamieniowym w lesie po grzybach. Warczy wydech yeeeeeah!!!
Je?li chodzi o eksploatacje -pali 6 litrów na 100km w cyklu mieszanym, przyspieszenia nie sprawdzałem ale my?le ze ok 12-13 sek. V-max 170km/h (osobi?cie jechałem tyle).
To chyba najważniejsze je?li chodzi o moje auteczko
Poza tym radyjko Panasonic 4x45W na CD, 4 gło?niki Sony Xplode, 2 kosteczki pod lusterkiem, brak pokrowców, iiiiii.....
a ja jezdze czym popadnie i kto mi co da - wyci?gam z samochodu to co najlepsze strzeżcie się mistrzowie prostych - zakręty dla was to czarna magia :D :mad:
:super: a najcze?ciej jeżdze cinkim rodziców - pojemno?ć 0.9 l przebiek ok 150 tys bez zadnych przeróbek oprócz białych kloszy migaczy bocznych kolor srebrny metalik pali od 5 do 7-8 w zaleznosci od jazdy, warunków i załadunku - srednia to kolo 6,5 litra przyspieszenie do 100 - 18 sek i troche ale nie przyspieszenie jest najważniejsze ci co na wycieczki ze mn? jeżdż? to wiedz? :-)
_________________ How long befor I get in, befor it start befor I begin....
Jestem szcze?liwym posiadaczem Opla Ascony 1.6 S, udało się ja rozpędzić do 200 km/h , czyli ma niezłego kopa. Bardzo dobre przyspieszenie, odrazu przy zakupie założylismy gaz. bo wiadomo zwykłe paliwko jest troszeczkę drogie. Autko ma swoje lata bo jest z rocznika 1990 Jako? ,że ja lubie białe cicuszki to i mój samochód jest biały ale posiada wstawki kremowe po bokach w dolnej parti. Kilka fotek dla Was ^^
Dla mnie taki samochód wystarcza, przestronny, wygodny, nie za nowy a cieszy
_________________ The Faster the Speed, the Bigger the Mess !
ale ja mówię jakby? sama była, a nie z kim? do pomocy
to bym się troche namęczyła bo nie mam tyle pary w łapach co faceci ale dałabym rade
no to fajnie że macie autka ja też się może kiedy? dorobie bo kupić to nie sztuka tylko utrzymać buzka
owszem wózek wygodny miałem okazje jechać nim na tylnej kanapie z płytami cd na kolanba (2 pudłami)
wiesz wtedy już miejsca z przodu nie było :lol2: A chyba walizka też z tyłu z Tob? siedziała
Dzi? mój samochodzik miał mała stłuczkeale wyszedł bez szwanku co najlepsze Koles , powiedział ,że nie zauwazył samochodu jadacego przed nim z odległosci 2 metrów :lol2: pogratulować...
nadal twierdze ze jest to niemozliwe...polecam pomiar G-techem na jakims zlocie
** Dodano: Sro 06 Wrz, 2006 **
90 koni dala fabryka, z wiekiem ucieklo z 10-15 (nie ma szans zeby tak nie bylo) z 10 zabrala gazownia (mam nadzieje ze wiesz czemu tak sie dzieje i nie bedziesz polemizowal)....wiec jesli ktos mowi ze 70 koni rozpedzi Ascone do 200 to sie myli i tyle, a ze tyle pokazuje licznik to juz inna bajka....ja w b3 113 konnym rozpedzalem sie do ponad 200 (licznikowych) ale mialem gaz bez miksera czyli bez zwezki na dolocie tylko zalozony blos a audi ma jedne z dokladniejszych licznikow, jednak w cuda nie wierze...ok jesli w to wierzysz to napisz to na streetracing.pl, tam sa ludzie ktorzy znaja sie na rzeczy, i uswiadomia cie raz dwa trzy.
Pozdrawiam
_________________ Hej Dziewczyno Oooooo!!!! Spójrz Na Misia Aaaaa !!!!! :hyhy:
seban, ale czy ja powiedziałem,że ja teraz się tym samochodem tak rozpędziłem ? Nie to było na samym pocz?tku jego posiadania czyli hmm7 lat temu. Wtedy to autko jeszcze mogło. A czemu ? Dlatego,że było po kapitalnym remoncie. Wła?cicielem był starszy człowiek i ta ascona nie posiadała twedy jeszcze gazu. Dopiero po około roku założyli?my do niej instalacje gazowa A test został dokonany na autostradzie tuż po zakupie, i nie wymy?lamam sobie, tylko mówie jak było
A na forum streetracing.pl dobrze jest mi znane bo zagladam tam co jaki? czas.
Marlenka, a sledz sobie i tak tylko porsche mnie dogania ale i tak z wielkim bólem... teraz design mu zmieniam ... w srodku i na zewn?trz po tropszku ....
jak kasiora bedzie to alu i tłumik zamontuje ale narazie lipa ... floty nima
To ja ci powiem tylko tyle,że własnie złamałe? przepisy. nie wolno zakładać sobie kolejnego ?wiatła "stop", gorzi za to mandat i natychamistowy demontaż. Trzecie ?wiatło stopu można jedynie posiadac w samochodzie je?li jest ono seryjnie zamontowane. W przeciwnym razie jest zabronione. Tak to wyglada prawnie, dlatego proponuję Ci się zastanowic nad tym.
A co do samochodu, miałem okazję nim z tob? jechac i ma całkiem niezłeprzyspieszenie i wygodne siedzonka.
Jest to zabronione i tyle. A już wielu policjantów z drogówki zaczeło zwracać na to uwagę. Zreszt? nie wiem po jaka chorobe kolejn ?wiatło, tym bardziej,że będziesz miał przyciemnion? szybę i ?wiatło nie będzie już tak silne.
Neo, poprostu mniałem lampe wiec założyłem lepiej jak działa niż sie kurzy ale zrobie jeszcz ejeden gadżet stop bedzie zał?czany guzikiem wiesz jak psy jad? to go off i już
nie no poprostu tylko "Nobla" wam wręczyć :hahaha:
W jakim? celu ustanowiono ten przepis i akóratnie nie namawiał bym nikogo do jego łamania. Dla mnie wszelkie przepisy ruchu drogowego nie należa do takich które powinno się łamać.
Z mojej strony EOT
Dla mnie wszelkie przepisy ruchu drogowego nie należa do takich które powinno się łamać
wg mnie tez ale w zalezno?ci w sumie jakie to przepisy a ten akurat o ktorym mowa powyzej można 'przeboleć' bo nie stwarza to zagrozenia na drodze a wręcz powiedziałabym ze moze kiedy? pomóc bo moze kto? nie zauwazy innego ?wiatła 'stop' tylko wła?nie to
ogolnie wiadomo przepis to przepis aleeee... hihi
hehehe troszke pozno ale co tam ja posiadam fure produkcij niemieckiej niektorym podoba sie to auto a mi ani troche jest to bmw serii 3 z 93 roku kolor tego bolidu to bialy brak instalacij gazowej moim zdaniem szkoda tylko silnika no i moj ojciec jest tego samego zdania wkoncu to jego auto a o to fotka niebawem czarne elementy beda tez w kolorze nadwozia pozdro
Wow to widze,ze teraz będziesz się woził, zimny łokieć i dresik :lol2: (joke oczywi?cie)
Zwarzywszy na ten rocznik nalezy uwarzać na progi, bo lubia się sypać, ze względu na swój wiek
Zrób jakie? fotki jeszcze
hehehe spoko zrobie wiecej fotek co do rdzy nie ma zadnych takich problemow auto bylo dokladnie sprawdzone po drugie od samego poczatku bylo serwisowane w aso i stalo w garazu autem jezdzil 65 letni dziadek wiec fura jest w fazie odmulania
Wysłany: 9 Listopad 2006, 10:36
Ja mam Forda Transita koloru białego ( 2.5 l moc 70 KM ) , auto powolne , ale bierzesz Sobie 6 osób nad morze i na paliwo wychodzi za pół darmo . Poza tym zasuwam czasami poldkiem mojego brata ( na gaz bo tanio ) , a jakimi samochodami jeĽdziłem , to będzie trochę tego kiedy? tam napiszę , bo jest tego z kilkana?cie sztuk
Pozdrawiam
_________________ B?dĽ jak ptak, który spocz?wszy w locie swym na gał?zce, chociaż ona ugina się pod jego ciężarem, nie przestaje ?piewać, bo wie, że ma skrzydła, które go ustrzeg? od zagłady.
no no nawet raz nim jechałam Za to poldkiem Twojego brata więcej razy potrafi pruć nieĽle
Ja samochodu nie mam, za to mam prawko :lol2: za to tyż jeĽdziłam różnymi furami, zliczyć nie zliczę może kiedy? napiszę
ja mam nadzieje,że w miare możliwo?ci zmienie samochód ze względu na jego stan fizyczny, mam podłoge do remontu... a jest to drogi interes. Luck to kiedy przyjedziesz w odwiedziny skoro ma taka bryke ??
dobra to kiedy mam sie spodziewac twojej wizyty ? bo cos juz od ponad roku sie do mnie wybierasz i cos dojechac nie mozesz a tak apropos mojej szrociary bialej tzn nie mojej tylko ojca niebawem umieszcze fotki z jej drobnej przemiany wizualnej moge napisac tylko tyle ze bedzie nadal biala tylko tym razem cala i dojda nowe lampy przednie (angel eyes black) jak i tylnie (lexus look) wiec wyglad auta poprawi sie chyba na lepsze
Hmm ja już prawie dojechałem do Ciebie, ale cały czas w ostatnim momencie gubię drogę. A tak na poważnie, być może niedługo przyjadę.
Dlaczego mnei nie dziwi,ze ludzie kupuj? lampy od lexusa.. większo?ć samochodów w których były zmienione klosze to wła?nie na klosze od lexusa hmm... to jaka? mania czy co ?
Wiek: 36 Dołączył: 25 Mar 2007 Posty: 9 Skąd: z daleka :D
Wysłany: 11 Kwiecień 2007, 23:54
Ja tam mogę pochwalić się moim granatowym Golfem 3 93r. 160tys. przebiegu 1.6l 75km max co udało mi się jechać to 150km/h na trasie do łodzi. Ale już niedługo będę bił ten rekord
aha z chęci? kupie jakie? ładne alufelgi na ?ruby 4x100
ja jeszcze nie zdałam egzaminu na prawko ale jak już zdam to to i tak bede chodzić pieszo bo narazie nie mam kasy na auto..........ale pod choinke od męża zażyczyłam sobie forda fokusa hihi....ale mam marzenia