Wysłany: 13 Październik 2006, 13:21 Jacy s? providerzy w okolicy
Witam,
czy znacie jaki? innych providerów niż tych których działy s? na forum ? Je?li tak prosił bym o jakie? szersze informacje o tym co oferuja i namiary na nich. Z góry dzięki
_________________ The Faster the Speed, the Bigger the Mess !
je?li chodzi o moszczenicę to napewno z tamtejszej(nie wiem czy jest jedna) k@fejki jest necik.
Dostepny jest tylkodla osob z pobliża ale ?migał całkiem fajnie(miał znajomy ale przeszedł na 1mb NEO) Za łacze (w dzien ok128kB w nocy [jesli w k@fejce nie było nocek] 1MB) płacił ok 70zł naturalnie łacze asynchroniczne bez limitu i ze zminnnym IP.
Hmm wiem,że tam jest kto? kto oferuje neta ale to chyba nie jest własnie żadna cafejka. I ma zasięg na pobliskie miejscowo?ci. Oczywi?cie idzie ten net Radiowo.
A co z innymi providerami w okolicy i u Nas w miescie ( oczywi?cie tych których działów nie ma na forum ) ?
Co do moszczenicy to Fred_Side ma racje. To jest kole? który ma kafejke i jednoczesnie udostepnia internet ale tylko w poblliżu. Parametrami i cenami porównywalnie jak microlab. Co do piotrkowa jest dostaca który daje łacze zakładowi FMG Pioma ale co do nazwy nie pamietam i czy dostawcy indywidualni czy tylko firmy. To jest jaka? firma zwi?zana z elektowni?. Połaczenie ?wiatłowodowe. Kład?c przewdy energetyczne odrazu kład? ?wiatłowód. To tyle co wiem.
Tu możesz być happy
Jak czego? nie wiesz pomożemy Ci !!!
Forum Piotrkowian
Hhehe o piomie to słyszałem, to nazywa się miećdobre układy i spor? kase Je?li chodzi o tego neta w moszczenicy podpytałem się koleżanki i faktycznie to udostępnia wła?ciciel c@fe. standardowo jest to 128.
Wysłany: 19 Styczeń 2007, 09:56
Wła?nie Netia zaczęła działać w strefie piotrkowskiej (44). Więcej info na stronie IDG.pl i netia.pl
Ceny niższe niż w TPSA i brak limitu pobierania danych.