3 pierwsze sygnaturki maj? dobrze dopsowane postacie i s? dobrze wykonane. Natomiast co do ostatniej, to nie pasuje mi połaczenie postaci kompletnie. Postać z cs'a i "co?" bo nie wiem co to za postać. Może pokombinuj co? z tałami aby były bardziej urozmaicone.
Jak na poczatek to oceniam 8/10 ^^ Owocnej pracy życzę.
_________________ The Faster the Speed, the Bigger the Mess !
erNi, gratulki za Twoje prace Najbardziej mi się podobaj? prace nr 1, 3 i 7
Pozdro ^^
_________________ "Szczęście jest jak motyl...
Gdy będziesz próbował go złapać - nie uda Ci się...
Gdy będziesz stać spokojnie - może usiąść Ci nawet na ramieniu"
Wysłany: 5 Listopad 2006, 21:29
3 -trójeczka spoko no i 7-siódemka też , fajne to rozmazane tło, pozdrawiam :papa:
_________________ B?dĽ jak ptak, który spocz?wszy w locie swym na gał?zce, chociaż ona ugina się pod jego ciężarem, nie przestaje ?piewać, bo wie, że ma skrzydła, które go ustrzeg? od zagłady.
erNi, nie no zadziwiasz mnie nie znam się na tych gadżetach ale co nieco tam mi się podoba i np z tych Twoich nowych prac najbardziej podoba mi się nr 1, za to na tym 3 jest fajne tło
Pozdro^^
Dobra to jako? przy okazji mi napisz co to za czcionka
Ja dopiero zaczynam się bawić w grafice więc moje prace napewno nie s? tak dobre jak twoje 3 prace, ale mam tylko jednego faworyta, najlepsza jest trzecia praca Postac w takiej jasnes po?wiacie.
P.S. A ja do Ciebie napewno się zgłosze, skoro jeste? chętny na wykonanie jakiego? zleconka ^^
erNi, |wietne prace Naprawdę gratulacje !! najbardziej podoba mi się trójeczka z tych nowo dodanych ....mroczna postać otoczona jasnymi refleksami ni to słońca ni ognia ..Super.. Pozdrawiam i życze owocnej pracy
albo już nieważne zrobiłam tak że widzę sygnaturę :lol2: fajne tło, takie srebrzyste i ogólnie :ok:
** Dodano: Wto 07 Lis, 2006 **
oo a teraz to już Neo poprawił, więc widz? sygnaturę wszyscy :lol2:
Dobra, powtórzę się, że oki masz chłopie talent, gratki i powodzenia w tworzeniu dalszych dzieł
** Dodano: Wto 07 Lis, 2006 **
A jak Wam się podoba nowa grafika, mój motyl, którego zrobił na moje życzenie erNi, ?? :luka: prawda, że piękny?
No komentować, komentować... mojego motylka :oczami: luuuubię motylki erNi, jako? jeszcze wymy?lę Ci może jakie? zamówienie jak będę mieć wenę
Pozdro ^^
erNi, a ja mam propozycję stwórz jak? sygn. sam kompletnie od podstaw. Gdyż twoje sygnatury skladaj? się z cudzego arta/zdjęcia/rendera a jedyne co Ty robisz to wrzucacasz napis oblepiony wszelkiej ma?ci brushami z PS.
Jeste? w stanie wykonać co? własnego ? ^^
P.S. Jesłi chodzi o te 2 ostatnie prace, to pierwsza wydaje mi się być bardzo znajoma. :luka:
nigdzie nie znajdziesz takiej samej pierwszej sam cał? robiłem oprocz rendera
każdy co robi sygi to ma rendery z tej samej strony.
myslisz ze na innych forach sygnatury robi? od pocz?tku dużo osob ma te brushe i co złego?
Pozdro
?le mnie zrozumiałe?, chodziło mi o zrobienie kompletnie samemu sygn. Bez korzystania z obrazków czyjego autorstwa itp bo w ten sposób łamiesz Prawa Autorskie
Ustawa z dnia 4 lutego 1994 r. o prawie autorskim i prawach pokrewnych (Dz.U. 1994 nr 24 poz. 83 z póĽn. zm.)
Potrafisz być na tyle kreatywny aby zrobić co? kompletnie własnego ?
erNi, sorrka ale twoje prace wogole mi sie nie podobaja, pusto na nicj, tlo spokane, brak ramek, napisy nie pasuja, poprostu DNO...
szczero?ć najważniejsza ale wiesz, może chłopak dopiero zaczyna tworzyć a człowiek uczy się na własnych błędach, nikt nie jest doskonały, a kto wie może za kilka miesięcy nasz erNi, pokaże nam co? tak odjazdowego, że spadniemy z krzeseł Mi tam nie wszystkie Jego sygnaturki się podobaj?, ale niektóre tak
erNi, pokaż co potrafisz
Pozdro ^^
Wiek: 34 Dołączył: 14 Lis 2006 Posty: 7 Skąd: ja wezmę na Lecha?
Wysłany: 15 Listopad 2006, 14:33
Paula napisał/a:
szczero?ć najważniejsza ale wiesz, może chłopak dopiero zaczyna tworzyć a człowiek uczy się na własnych błędach, nikt nie jest doskonały, a kto wie może za kilka miesięcy nasz erNi, pokaże nam co? tak odjazdowego, że spadniemy z krzeseł Mi tam nie wszystkie Jego sygnaturki się podobaj?, ale niektóre tak
erNi, pokaż co potrafisz
ja mam taka zasade, ze jesli komentuje, to komentuje szczerze, a nie pisze, "nie podoba mi sie, popracuj nad tym", tylko pisze co mi sie w nich nie podoba...
ja mam taka zasade, ze jesli komentuje, to komentuje szczerze, a nie pisze, "nie podoba mi sie, popracuj nad tym", tylko pisze co mi sie w nich nie podoba...
ale o co Ci teraz chodzi, bo nie rozumiem :?: Przecież napisałam, że szczero?ć najważniejsza i dobrze, że piszesz szczerze. Do tego dodałam, że może erNi, dopiero zacz?ł zabawę z grafik? i dlatego nie wszystko jest tak pięknie i ładnie A chyba do?ć wyraĽnie napisałam swojego posta, a je?li go nie rozumiesz to płakać nie będę
Pozdro ^^
Wysłany: 16 Listopad 2006, 12:41
Erni, ja napisze tak jak Neo, moze nie dosłowanie, ale podobnie
Zrób co? sam, narysuj render pokombinuj co? z handmade'em ; )
Sygny to shit, przynajmniej te w których wykorzystuje się gotowe rendery [ ;
do 2 pierwszych sygnatur nie pasuje czcionka, jest zbyt prosta. 3 praca ma ciekawa kolorystykę i to ujęcie graczy jest naj czę?ciej wykorzystywane do bannerów, top'ów itp.