Dzisiaj w okolicach godziny 10:00 pod budynek Hali Mosir przy ul. Al. Politechniki w Łodzi podjechały 4 busy z logiem "Efekt Axe". A z nich wysiadło ze 30 dziewczyn ubranych w baaardzo sk?pe czarne stroje przypominaj?ce strój policjantki w wersji mini Podzieliły sie na 4 grupki i zaczepiały większo?c facetów, ?ciagały im koszulki i psikały dezodorantem Axe A potem robiły sobie z nimi zdjęcia Najlepsze były ich teksty przez megafon "stój, jeste? zatrzymany, nie uciekniesz nam!" albo "dok?d idziesz? chcesz sie pobawić w kotka i myszke? ". Ja trafiłem na nie 2 razy Jak uda mi się zdobyć zdjecia to zamieszcze Dobry był czarnoskóry chłopak, który sobie szedł chodnikiem i podeszło do niego 8 dziewczyn i zaczęło go rozbierać a on taki stał zmieszany i nie wiedział o co chodzi Ciekawe czy w innych miejscach Łodzi albo w innych miastach były tego typu akcje... Ostatnio widziałem taka reklame w Kubie Wojewódzkim, która promuje t? cał? "zabawe" hehe
_________________ ...Nie ogl?daj się za siebie - przeszło?ć nie ma znaczenia...
Ja też widziałam te reklamy promuj?ce Efekt Axe. Normalnie jak akcja z filmu tak to wygl?da
Mario napisał/a:
Ostatnio widziałem taka reklame w Kubie Wojewódzkim, która promuje t? cał? "zabawe" hehe
też to widziałam, wczoraj
Co do tego czy w naszym skromnym Piotrkowie takie cuda jak w Łodzi się działy - to raczej chyba nie
Mario napisał/a:
Ja trafiłem na nie 2 razy Jak uda mi się zdobyć zdjecia to zamieszcze
no no, Ty to pewnie specjalnie 2 razy się tam zakołowałe?, żeby one Cię tam ten tego porozbierały ale zdjęcia zamie?ć, zamie?ć oczywi?cie
_________________ "Szczęście jest jak motyl...
Gdy będziesz próbował go złapać - nie uda Ci się...
Gdy będziesz stać spokojnie - może usiąść Ci nawet na ramieniu"
o lol :lol2: to w takim razie czemu Ty tylko 2 razy?
Nobody napisał/a:
Ciekawe ile te dziewczyny dostały kasy za to co robiły
na pewno nie mało. Chociaż z drugiej strony to w końcu nie one się rozbierały tylko rozbierały facetów. Więc nie wiadomo czy znowu tak dużo mogły dostać.. Dla nich to pewnie była sama zabawa, a nie praca i w dodatku sobie zarobiły trochę grosza
rakkar napisał/a:
kolesie od reklamy wpadli na dobry pomysł reklamowanie dezodorantu.
zgadzam się z tym Pomysł nieziemski
Musiałem i?ć już na zajecia na których musiałem być
a no chyba, że tak qjon
feety napisał/a:
Dezodoranty dezodorantami, ale mimo wszystko nie ma to jak porzadne meskie feromony... ;D
łóóó Ficia, teraz że? prawd? chlasnęła to to dopiero ma działanie....
Wysłany: 23 Maj 2007, 09:20
A ja tam widziałem te dziewczyny z efektu AXE akurat były na ulicy P.O.W koło Rewolucji poniewasz jest tam uczelnia. Powiem wam tak dziewczyny jak dziewczyny wsumie niepodobały mi się zwykłe laputity(Nie lubie laputit ). Ale sposób na reklame bardzo dobry bo dużo ludzi zwracało na nich uwage
Niedługo powinienem co? mieć to postaram się wrzucić
tylko wrzucaj wszystko co masz, nawet niecenzuralne foty :lol2:
Mario, łoooo ale lasencje To która Ciebie rozbierała, ino się przyznawaj
Jak zdobedziesz więcej fot (takich "rozbieranych" ) to zał?cz, please ja to muszę zobaczyć
Wysłany: 28 Maj 2007, 13:22 :D
no i wiecej powiem - przyznam sie w koncu ze bylam wsrod nich generalnie niezle wydurnianie sie ale przy tym calkiem wesolo i smiesznie do tego w tych okularach i czapce nawet znajomi mieli trudnosci zeby mnie rozpoznac i co wazniejsze kasa za ta cala "zabawe" przez tydzien taka jak niektorzy zarabiaja w miesiac wiec warto bylo... patrol od poniedzialku do soboty przez 6 godzin dziennie przemieszczal sie w rozne najbardziej zaludnione miejsca w lodzi (uczelnie, piotrkowska i okolice, akademiki a w piatek wieczorem nawet dyskoteki) , nastepny tydzien byli w krakowie a obecnie chyba maja katowice do "wyaksowania" no wlasnie dlatego ciekawa jestem kto ma wiecej zdjec i moglby zamiescic bo niestety nie ma mnie wsrod dziewczyn na zdjeciach powyzej poniewaz bylam w innej grupie
no wlasnie dlatego ciekawa jestem kto ma wiecej zdjec i moglby zamiescic bo niestety nie ma mnie wsrod dziewczyn na zdjeciach powyzej poniewaz bylam w innej grupie
Mówiły?cie nam, że fotki będ? na stronie efektaxe Ale nie widać ich tam za bardzo Może będe jeszcze miał jakies to wrzuce tutaj
nicky555 napisał/a:
no i wiecej powiem - przyznam sie w koncu ze bylam wsrod nich generalnie niezle wydurnianie sie ale przy tym calkiem wesolo i smiesznie
No ja sam się u?miałem z niektórych kolesi
nicky555, A te stroje dali Wam na zawsze ?
Wysłany: 28 Maj 2007, 16:18 odp
nie, niestety stroje trzeba bylo oddac, a szkoda bo fajne gadzety byly (kajdanki palki okulary gwizdki itd hhehehe:) ) fotki faktycznie ktos odgornie powiedzial nam ze beda na stronie ale jesli juz to dopiero jak cala objazdowa akcja sie zakonczy(tzn poczatek lipca) bo w sumie kazda grupa dziewczyn miala aparat sluzbowy i trzeba bylo na udokumentowanie robic jak najwiecej zdjec z "ofiarami" wiec powinni je potem wykorzystac i pokazac:D
Wysłany: 28 Maj 2007, 16:24
casting byl w wawie ale ja sie zalapalam przez znajomego znajomego ktory byl tu w lodzi supervisorem i potrzebowal kilka dziewczyn do akcji w Lodzi... generalnie te dziewczyny z castingu sa z calej Polski i pracuja cale 2 miesiace jezdzac z nimi po calej PL a reszte tak jak mnie dobieraja tak w miastach zeby bylo rowne 30
generalnie te dziewczyny z castingu sa z calej Polski i pracuja cale 2 miesiace jezdzac z nimi po calej PL a reszte tak jak mnie dobieraja tak w miastach zeby bylo rowne 30
No to fajnie Przynajmniej już jaka? kase na wakacje sobie zarobiła?
ale rozumiem - byles tak zachwycony i oszolomiony gromadka dziewczyn ze mozna Cie usprawiedliwic ze nie zdazyles
Tak można przyj?ć, że tak było Nie my?lałem bynajmniej o wyci?ganiu tel
A co do fotek to jutro albo pojutrze powinienem mieć jaki? nowe. To może wreszcie odnajdziesz siebie
[ Dodano: Sro 30 Maj, 2007 ]
I jeszcze pare fotek...
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
Mario, że? się....... nie postarał zbytnio ja prosiłam o fotki rozbierane :lol2: a tu co? Nic kurde
Na zdjęciu 14. laski zamiast rozbierać kolesia to nic nie robi?
A nie powiem gdzie się patrzył chłopak z 16. i 17. zdjęcia :lol2:
A najfajniejsza fotka to chyba nr 2