Wysłany: 22 Maj 2007, 18:35 Aktywne życie - jak na sportowo spędzic wolny czas?
Ostatnio zastanawiałem się jak na sportowo spędzi wolny czas. Bo wła?nie zaczęły mi sie najdłuższe wakacje w życiu. I tak chciałbym poprawic sobie swój wygl?d.
Wła?nie st?d moje pytanie jak na sportowo spędzić wolny czas. My?lałem o bieganiu na wieczór, ale na razie nie mam odpowiednich butów (czytaj "adidasów") do tego sportu, ale już niedługo. Kolejn? rzecz? o której my?lałem jest basen.
A co wy o tym my?licie i może macie jakie? swoje sposoby spędzania na sportowo wolnego czasu?
ale trochę na piotrkowskim basenie przesadzaj? nalezę do młodzieży jeszcze ucz?cej się, a na basenie za to że skończyłem 19 lat to muszę normalny bilet płacić.
W końcu zreperowałem sobie jedne z rowerków, i teraz mogę ?migać, zapomniałem przez to ci?głe jeżdżenie samochodem jakia przyjemno?ć sprawiało mi kiedy? jeżdżenie na rowerku. Polecam wszystkim
Wiek: 38 Dołączyła: 21 Maj 2007 Posty: 5 Skąd: Piotrków Tryb
Wysłany: 26 Maj 2007, 20:49
rakkar napisał/a:
ale trochę na piotrkowskim basenie przesadzaj? nalezę do młodzieży jeszcze ucz?cej się, a na basenie za to że skończyłem 19 lat to muszę normalny bilet płacić.
tak ale z tego co wiem w sobote i niedziele rano jest bardzo tanio wiec do dzieła:)