Wysłany: 13 Czerwiec 2007, 06:52 Festyn Summer Party
W najbliższ? niedzielę (17.06) w Amfiteatrze Miejskim zorganizowany zostanie Festyn „Summer Party”. W programie konkursy, nagrody, niespodzianki, znakowanie rowerów, miasteczko ruchu drogowego oraz koncerty zespołów. Pocz?tek zabawy o godz. 16.00. Gwiazd? Festynu będzie Nocna Zmiana Bluesa, której koncert rozpocznie się o godz. 18.00.
Kliknij aby powiekszyć
Tu możesz wyrazić siebie
Jak czego? nie wiesz pomożemy Ci !!!
Piotrkowianie.com
Wła?nie wróciłem z owego festynu i szczerze nie bardzo wiem co napisać. Słowo "zawiodłem się" nie odda tego co widziałem i słyszałem. Zabrakło publiki, zespoły również nie były nadzwyczajne, prowadz?cy w żaden sposób nie potrafili zainteresować przybyłej publiczno?ci . Prezes Radia Fama nawet miał problem z wymowa nazwy naszego miasta a otwieraj? w nim swoje radio... to jest wstyd... Dziwie się,że nasz prezydent znalazł dla nich czas...
_________________ The Faster the Speed, the Bigger the Mess !
Wysłany: 18 Czerwiec 2007, 06:02
Nie ma to jak w niedziele organizować takie imprezy ;|
Przechodziłem tamtędy, ale nic mnie nie przytrzymało że tam zostać.
Wole odpocz?ć po całym tyg. w lesie ze swoj? muzyk? ;D
Spedziłem tam kilak godzinek z Neo i z moim Słoneczkiem. To co Neo'nek wypisał to nic, mnie osobi?cie rozwalił konkurs dla osób zmotoryzowanych gdzie niby do wygrania był talon na benzynę, a kole? który to wygrał (przypadkowo siedział niedaleko mnie) dostał bon do wykorzystania w jakiej? nowej restauracji.
A już w ogóle to nie pasowała mi nazwa tego festynu Summer Party
A ja tam miałem ogólnie niezły ubaw z tego festynu. Jestem ciekaw jak by powiedzieli komu?,że wygrał samochód a w rezultacie wyjechał by na hulajnodze to były by jaja
_________________ The Faster the Speed, the Bigger the Mess !
To sobie fama wyrobiła marke w naszym mie?cie :lol2:
Zreszt? i tak ich nie lubie, graja sama komerche i nic więcej... padaczka... Przechodziłem przed deptak jak była ta impreza, u?miałem się co nie miara kompletne pustki
Tu możesz być happy
Jak czego? nie wiesz pomożemy Ci !!!
Piotrkowianie.com