Wysłany: 28 Wrzesień 2006, 16:54 Co ciekawego w TV??
Proponuje pisać to wszystkie ciekawe zapowiedzi, nie zawsze się prze?ledzi program tv tak, że się wypatrzy wszystkie warte uwagi pozycje.
Wiec dzi? na tvp1 bedzie swietny film "Amores Perros" - 23.40. Jest troche przydługi z uwagi na 3 przeplatajace sie w?tki ale na prawde warty uwagi
_________________ Prawdziwa wolno?ć to bezwarunkowa akceptacja tego co jest.
21:20 - Polsat - Fala Zbrodni - serial sensacyjny - kontynuacja serii
22:25 - Polsat - Co z t? Polska - program publicystyczny (z uwagi na to co się ostatnio
dzieje, napewno bedzie ciekawy)
22:00 - TVN 24 - Szkło kontaktowe - satyryczny program na tematy polityczne
Tu możesz być happy
Jak czego? nie wiesz pomożemy Ci !!!
Forum Piotrkowian
16:05 - TVP1 - od poniedziałku do pi?tku - "Moda na sukces" - telenowela :lol2:
_________________ "Szczęście jest jak motyl...
Gdy będziesz próbował go złapać - nie uda Ci się...
Gdy będziesz stać spokojnie - może usiąść Ci nawet na ramieniu"
Jao gladam bardzo żado tv, ze względu na brak czasu. Na obecn? chwilę mogę polecić jedynie : Rajd Turcji Rajdowe Mistrzostwa |wiata. Możecie je na Bierzach . Możecie je na bież?co ogl?dać na Eurosporcie.
Pozdrawiam
_________________ The Faster the Speed, the Bigger the Mess !
Ozer, jestem zdecydowanie takiego samego zdania co Ty. Kompletnie nic nie ma ciekawego w TV. A jak już leci jaki? film to............ standardowo jakie? powtórki z lat xx :/ aż się niedobrze robi.. I po co tutaj płacić za kablówkę...
Z takich programów rozrywkowych to jako? najbardziej lubię 'Taniez z Gwiazdami' (niedziela 20:05 TVN) i 'Kubę Wojewódzkiego' (niedziela 21:35 TVN), a reszta to kicha :/ no jeszcze kilka seriali jest oki, np 'Niania'.
A wczoraj obejrzałam sobie pierwszy raz na TVN 'Supernianię' Boże.......... co? strasznego...jakie ludzie maj? dzieci okropne to aż żal patrzeć, normalnie z przerażeniem to ogl?dałam obejrzyjcie sobie to kiedy?
_________________ "Szczęście jest jak motyl...
Gdy będziesz próbował go złapać - nie uda Ci się...
Gdy będziesz stać spokojnie - może usiąść Ci nawet na ramieniu"
tak jak co roku na ?więta :Kevin sam w domu" itp :/ przeciez to aż się nie dobrze od tego robi :!:
Paula napisał/a:
'Taniez z Gwiazdami' (niedziela 20:05 TVN)
Paula napisał/a:
Kubę Wojewódzkiego' (niedziela 21:35 TVN),
zgadzam się
Paula napisał/a:
'Supernianię'
nic mi nie mów bo jakby moje dziecko tak się zachowywało albo mówiło to wrrr.... no dajcie spokój jak 5-cio latek mówił o Superniani cyt:"zabierzcie t? babe bo ja zabije " :zdziwko: szok po prostu :/
Piszecie o superniani hehe. Już widziałem podobny program na niemieckiej stacji. Jak zobaczyłem co tam dzieciaki wyprawiaj? to mi się odwidziało posiadanie własnych dzieci.
Efekt bezstresowego wychowania
Hmm Niania która jest normalnym psychologiem. u mnie na Łódzkiej mieszka jedno takie małżeństwo którym by się przydała taka niania. Bo pozwalaj? dziecku dosłownie na wszystko...
Zapomniałem Wam napisać, wczoraj było "Alamo" w TV
tak jak co roku na ?więta :Kevin sam w domu" itp :/ przeciez to aż się nie dobrze od tego robi :!:
i zobaczysz, że teraz w ?więta znów będzie leciał Kevin :hahaha: albo jaki? inny bzdet, którego już znamy na pamięć :/
Marlenka napisał/a:
zgadzam się
Marlenka napisał/a:
nic mi nie mów bo jakby moje dziecko tak się zachowywało albo mówiło to wrrr.... no dajcie spokój jak 5-cio latek mówił o Superniani cyt:"zabierzcie t? babe bo ja zabije " :zdziwko: szok po prostu :/
a weĽ.. jak moje dzieci maj? się tak zachowywać to ja wolę nie mieć dzieci :lol2: a tak poważnie to trzeba mieć podej?cie do dzieci, czasem olewać ich zachowanie a czasem nie. Z czasem same wszystko zrozumiej?, no i najważniejsze - nie pozwalać im na wszystko, bo wtedy będzie ciężko
Hej, hmm jak narazie nie ma co ogl?dać... Czekam na jakie informacjeo tym kiedy zostanie wyemitowany Lost w Polskiej TV.. Ma kto? może jakie? informacje o tym kiedy ma to nast?pić ?