Z racji tego,że nikt do tej pory nie założył tematu mówi?cego ogólnie o grach na PC, ten będzie takim głównym.
Z pewno?ci? wiele osób słyszało/czytało/grało w grę Tomb Rider ze słynna bohaterka Lar? Croft. Tym razem w jej rolę wcieli się zupełnie nowa osoba. Nie będzie to już Angelina Jolie lecz Alison Carroll. Będzie ona promować grę 'Tomb Raider: Underworld'. Zobaczcie film, który przestawia, jak Alison stawała się Lar?.
_________________ The Faster the Speed, the Bigger the Mess !
Nie znam osoby, która by chociaż raz nie zagrała w tę grę Ja swoj? przygodę z owa gr? odbyłam dobre 8 lat temu - chyba w 1999 roku. wtedy nie mogłam sie od niej oderwać i koleżanka mnie siła odci?gnęła od komputera
Ale wiadomo, z niektórymi rzeczami tak jest , je?li już co? nas zafascynuje nie potrafimy przestać się tym zajmować. Tak też było ze mna i t? gr?.
Obecna aktorka, która wciela się w Lare Croft wydaje się być podobna do tytułowej postaci i to z pewno?ci? jest jej plus.
Wiek: 37 Dołączył: 31 Maj 2009 Posty: 31 Skąd: Gajkowice City :)
Wysłany: 31 Maj 2009, 13:27
Angelina może by i dała radę, ale widać nadszedł czas zast?pić j? młodszym egzemplarzem A ja ostatnio szpilam w wolnych chwilach w Need For Speed Underground II. W sumie z serii NFS to nie celowałem jeszcze wyżej niż w NFS MW Jako? czasu brak
_________________ ..::Nobody Is Perfect --> My Name Is Nobody ::..
po przej?ciu underground II, Most Wanted, Carbona, Undercover, gram obecnie w Shifta i z powrotem w Most Wanted Jaki? taki sentyment do Tych Need For Speed-ów
Johny Q, w tym sęk,że nie ma. Tzn ja w mojej wersji też nie miałem. A skoro gra się tnie, to masz zbyt słabą grafike. Gra śmiga płynnie na parametrach 128/128 grafiki.
_________________ The Faster the Speed, the Bigger the Mess !