Wysłany: 9 Marzec 2006, 16:08
Nie koniecznie zbaczamy z tematu po prostu ja Tobie dowodzę że to co jest napisane o moim imieniu to nie jest prawda (no oczywi?cie chodzi oto że nie jestem nudny) wiec teraz musimy rozmawiać o czym? innym bo już mnie Stacha poparła, że nie jestem nudny;)
A Ty masz dopiero opis imienia, widziałem wcze?niej że nie masz dużego biustu tylko wersje sportowa,!!!!!
Ja kiedy? widziałem też tak opisane imiona tylko niektóre były opisane bardziej drastycznie;)
BuBa, no bo mam wersje sportow? i taka mi styka po co mi balony nie chciałabym... niewygodnie i w ogóle.. tyle tylko, że faceci maj? większy element jako zabawkę :wstyd: boszzz... co ja wypisuję... :D:D
BuBa napisał/a:
kiedy? widziałem też tak opisane imiona tylko niektóre były opisane bardziej drastycznie;)
np jak :luka:
_________________ "Szczęście jest jak motyl...
Gdy będziesz próbował go złapać - nie uda Ci się...
Gdy będziesz stać spokojnie - może usiąść Ci nawet na ramieniu"
Wysłany: 9 Marzec 2006, 16:28
no na przykład jak bym miał napisać to by co drugie słowo trzeba było wpisać ****** albo CENZURA w każdym b?dĽ razie nie przytoczę tego jak było napisane bo nie pamiętam zdań jakich były opisany tylko pamiętam ze było kupę bluzgów!!!
BuBa, no to nieĽle.. nie do?ć, że drastyczne to i wulgarne :/ ciekawi mnie co o mnie tam było ale pewnie nic miłego :luka:
Mr.Kamil, hmm.. czy jestes paker?? nie.. raczej nie czy dobry kierowca - tego nie wiem :luka: a czy sie idiotycznie ?miejesz ? hmm.. też raczej nie czyli raczej w większo?ci jest to nieprawda
Pozdrówki