dostalem ten pokaz od kolegi bylem pod wielkim wrazeniem talentu tego kolesia ktory narysowal na chodniku te wspaniale rysunki jestem ciekaw co wy sadzicie na ten temat prosze o to link do tego pokazu pozdrawiam
wkleiłam sobie do przegl?darki obejżałam i jestem pod wrażaniem... ale... kurde dla mnie apre z tych rysunków jest po prostu nierealnych... poza tym nieraz całe zdjęcie wygl?da jak rysunek... albo mi sie juz po prostu w głowie przewraca...
_________________ Widzisz tę noc? Takie noce sie karmi...
Kilka z tych zdjęć już kiedy? widziałam. Po prostu masakra! Jestem pod wielkim wrażeniem Aż się nie chce wierzyć, że takie co? jest możliwe, no a jednak Kolesie maj? niesamowity talent, aż podziw bierze Po prostu super :ok:
_________________ "Szczęście jest jak motyl...
Gdy będziesz próbował go złapać - nie uda Ci się...
Gdy będziesz stać spokojnie - może usiąść Ci nawet na ramieniu"
Wysłany: 13 Marzec 2006, 15:56
aaaaaa:D to jest zajebiste:D Qrde.. koles ma talent to trzeba przyznac:) nadal nie moge w to uwierzyc:] szczegolnei w te ostatnie:) chcialabym zeby narysowal cos takiego w piotrkowie:]