A ja dla fanów kart i karcianych gier polecam stronke www.kurnik.pl gdzie mozecie sobie pograc w pokera, makao, tysiaca i wiele wiele innych gier..... życze samych wygranych
ja tesh tam grywam w makao a moja siorka w tysi?ca :D niekiedy spotkasz głubich palantów (przepraszam za słownictwo) a niekiedy zajebisctych ludzi :D:D mam tam prae znajomosci i jest naprawde :ok:
wiecie co ostatnio obserwowałem jak moja siostra grała na kurniku w 1000 i od pocz?tku do końca miałem polewke z ludzi ,ze nie potrafili nawed jednego rozdania ugrać...
_________________ The Faster the Speed, the Bigger the Mess !
nic mi Michał nie musisz mówić niektórzy to wchodz? od tak a potem uciekaj? bo nie umiej? grac albo wogóle nie wiedz? co naciskać ...normlanie paranoja ... już mnie tam dwano nie było....hm...no ze 4 miesi?ce heh nie ma czasu
Wysłany: 7 Marzec 2006, 17:10
Ja tam czasem na wp.pl łupie w snookera !! fajna gierka albo w inny rodzaj biliarda fajnie się gra mi się podoba a na kurniku w makao od czasu do czasu jak się nudze:)
[ Dodano: Pi? 10 Mar, 2006 ]
:hyhy: Ja mogę się kiedy? z kim? zmierzyć w snookera!!! oczywi?cie jak kto? będzie chciał;)
dobra to ja z miła checia zagram mnie się spodobała gierka w rzucaniu pingwinami Hmm oczywi?cie szanuje zwierz?tka ale padam ze ?miechu jak w nia gram
jelOnek [Usunięty]
Wysłany: 16 Lipiec 2006, 19:43
Stronka z gierkami flash, ale to nie wszystko.
Po zarejestrowaniu się - oczywi?cie darmowym, gramy i jednocze?nie zbieramy co? jakby punkty, które póĽniej wymieniamy na nagrody np. Gry na konsole, same konsole, aparaty fotograficzne, upominki itp. lub czeki.
Z tego co wiem, wszystko jest za free, a kilka osób już odebrało swoje nagrody.
hmm byłem na tej stronce wyglada całkiem sympatycznie. ale jako? nie widzi mi sie rejestrowanie, bo póxniej przychodzi na meila sporo spamu czego bardzo nie lubię
Gierek jest tam od groma to fakt.