Wysłany: 11 Lipiec 2006, 14:17 Kino Letnie - Opinie
Hmm.. nie wiem czemu temat "Kino Letnie" został zamknięty.. a to też dlatego założyłam taki temat po raz 2 :lol2:
Oto krótka rozpiska filmów, jakie będ? jeszcze grane w MOK'u w każdy wakacyjny pi?tek:
LIPIEC:
14.07 - "Pretty Man czyli chłopak do wynajęcia" (prod. USA, 90 min.)
21.07 - "100 dziewczyn i ja" (prod. USA, 94 min.)
28.07 - "Wielki podryw" (prod. USA, 118 min.)
SIERPIEŃ:
04.08 - "Tam gdzie Ty" (prod. USA, 90 min.)
11.08 - "Dziewczyna z Jersey" (prod. USA, 102 min.)
18.08 - "Kate i Leopold" (prod. USA, 121 min.)
25.08 - "Życie i cała reszta" (prod. USA, 108 min.)
Seanse filmowe będ? się odbywały o godz. 21:00 na dziedzińcu MOKu przy ul. Al. 3 Maja 12. W razie niepogody projekcje odbęd? się w sali widowiskowej MOK.
Wstęp wolny
_________________ "Szczęście jest jak motyl...
Gdy będziesz próbował go złapać - nie uda Ci się...
Gdy będziesz stać spokojnie - może usiąść Ci nawet na ramieniu"
a skad masz ta rozpiske? czyżby? niklowi ukradła ?
bardzo fajne to kino jest podoba mi sie... mozna sie napic piwka i objezec film w miłym towarzystwie. mrr nic dodac nic ujac
_________________ Widzisz tę noc? Takie noce sie karmi...
mozna sie napic piwka i objezec film w miłym towarzystwie. mrr nic dodac nic ujac
Mrrr.. miała? kogo? konretnego na my?li?
Niestety, ale nie wiem, czy będe w ogóle w ten pi?tek w Piotrkowie. Wyjeżdzam, aby od wszystkiego co mnie tu otacza... odpocz?ć...
_________________ "Jedynie Ci, którzy doceniaj? najwyższ? jako?ć, mog? w pełni smakować życie" Zino Davidoff
a skad masz ta rozpiske? czyżby? niklowi ukradła ?
nie ukradłam jej Niklowi tylko chamsko zerwałam sobie plakat, który wisiał na mojej klatce i normalnie się tym z Wami podzieliłam
Mi też się podoba to kino i zapewne teraz w piatek też tam sie wybiorę chociażby dla piwka i dobrego towarzystwa :rotfl:
kaczy napisał/a:
Niestety, ale nie wiem, czy będe w ogóle w ten pi?tek w Piotrkowie. Wyjeżdzam, aby od wszystkiego co mnie tu otacza... odpocz?ć...
ale obiecaj, że niedługo wrócisz!
P.S. Kaczu? sk?d masz lola666 ? podziel się :lol666:
no to tak zrobiła? jak ja :lol2: i tak teraz na mojej klatce wisi nekrolog... buuu.. [*]
Gosiaczek:P napisał/a:
nie wiem jak wy ale ja w piatek uderzam do kina
ja chyba też, ale zobaczy się.. A w ogóle Go?ka fajnie, że wtedy sobie poszła? bez pożegnania ze swoj? kumpel?, bo ja to mysłałam, że skoro idziesz znami to z nami też wracasz, no ale sie pomyliłam..
bardzo się spieszyłysmy bo ona juz byla spozniona 10 min. a wy gdzies znikneliscie..
łeee no dobra a my nie zniknełi?my tylko wyszli?my zaraz po seansie, tak jak wchodzilismy, to Ty zniknęła?
jednym słowem mówić zgubili?my się a co do kina to ja ide na bank :!: i wezme moj? SiS i ona kogo?... i mojego.... i je?li Czaczu? bedzie to tyż go wezme no i się zbierzemy tak? ekpi? jak wtedy i narobimy obciachu znów :lol2:
Krzysiu sk?d masz emotke :?: podziel się nie badĽ taki
miałem okazję być w zeszły pi?tek na jednym z seansów przygotowanych przez MOK było to "Nigdy w Życi". Aż wstyd się przyznać bo jak kiedy? to ogl?dałem w domu to usn?łem w połowie a tu o dziwo dotrwałem do samego końca i u?miałem się niesamowicie.
Nawte widziałem cał? WASZˇ EKIPE, ale ja siedziałęm sobie spokojnie koło projektorka
_________________ The Faster the Speed, the Bigger the Mess !
Neo, ja kiedy? to też ogl?dałam, ale to moje ogl?danie to było takie, że tu zerkałam w tv, a tu w kompa i 1/3 filmu przegapiłam, że tak powiem <lol2> no ale teraz wreszcie na spokojnie obejrzałam cało?ć Ogólnie bardzo mi się podoba ten pomysł z Kinem Letnim, można się rozerwać, wypić piwko no i obejrzeć filmik
Wysłany: 12 Lipiec 2006, 23:02
No pomysł z kinem Letnim jest super a co do filmu.. hm.. to widziałam go m.in.. : na tvnie, u wujka na dvd, w Gdańsku na Kinie plażowym i nie pamietam jeszcze gdzie w każdym razie widziałam go już wiele razy i mnie się ten film bardzo podoba zawsze ?mieję się z czeog innego
Wysłany: 15 Lipiec 2006, 15:32
Byłem dopiero pierwszy raz na drugim (chyba drugim ) seansie "Pretty Man" i powiem, że było całkiem ciekawie
Przede wszystkim kino na ?wieżym powietrzu, możliwo?ć wypicia na spokojnie piwka do filmu
Po drugie, ekipa z któr? siedziałem (a to chyba ekipa z tego forum, no nie? ^^) była nastawiona pokojowo i była bardzo rozweselona ( to chyba przez te piwka ;] ) więc raczej nie siedziałem tam jaki? skrępowany i nie?miały.
Podsumowuj?c: Jako opcja na pi?tek, pocz?tek weekendu takie kino naprawdę pozwala troszkę się odprężyć i z u?miechem na twarzy zacz?ć weekendowe imprezowanie.
Zreszt? nikt nie powiedział, że to odprężanie trwa tylko do końca seansu ^^
( P.S. Nie dali mi się nawet zdrzemn?ć tylko wygonili mnie do domu o 2:30 w nocy )
Davoc Davinci, no a ja wreszcie miałam okazję Cię poznać Fakt faktem inaczej sobie Ciebie wyobrażałam, no ale nieważne
Davoc Davinci napisał/a:
ekipa z któr? siedziałem (a to chyba ekipa z tego forum, no nie? ^^)
ja z forum :lol2: a reszta nie wiem sk?d tam się wzięła pierwszy raz na oczy ich widziałam
Davoc Davinci napisał/a:
była nastawiona pokojowo i była bardzo rozweselona ( to chyba przez te piwka ;] )
eee tam ja tam prawie zawsze jestem wesoła
Wczoraj też było fajnie, chociaż jeden pan zasłaniał mi troche napisy pokazuj?ce się na ekranie, no ale dałam radę :lol2: Następnym razem wezmę ze sob? jajka albo pomidory i będe w takich kolesi nimi rzucać
ja z forum :lol2: a reszta nie wiem sk?d tam się wzięła pierwszy raz na oczy ich widziałam
;> ja też Cię pierwszy raz widziałam nie licz?c tych kilkudziesięciu wcze?niejszych razów ale fajnie, że miałam okazję też poznać nowych ludzików z czego cieszę się niezmiernie
czy w nadchodz?cy pi?tek też co? podobnego i w podobnym składzie będzie ? ;>
_________________ .nie wszystko co pozytywne jest realne. ;|
;> ja też Cię pierwszy raz widziałam nie licz?c tych kilkudziesięciu wcze?niejszych razów
ano fakt..mam jakie? przebłyski, ale jak przez mgłę..
SaGa napisał/a:
ale fajnie, że miałam okazję też poznać nowych ludzików z czego cieszę się niezmiernie
nio ja Davca poznałam
SaGa napisał/a:
nio może, może.. chyba, że mnie nie bedzie to se sami pójdzieta (nawet nikt nie zauważy, że mnie nie ma)
Wysłany: 16 Lipiec 2006, 07:08
Paula napisał/a:
Wczoraj też było fajnie, chociaż jeden pan zasłaniał mi troche napisy pokazuj?ce się na ekranie, no ale dałam radę :lol2: Następnym razem wezmę ze sob? jajka albo pomidory i będe w takich kolesi nimi rzucać
Paula miałam ten sam problem ale tez jakos dalam rade paula to ty wez jajka a ja wezme pomidory i zrobimy atak
Paula napisał/a:
chyba, że mnie nie bedzie to se sami pójdzieta (nawet nikt nie zauważy, że mnie nie ma)
wrrr nie mow tak ! ja zauwaze ze Cie nie ma i bedzie mi przykro, ze Cie nie ma :kiss: :kiss:
nie wiem też.. jako? ostatnio.. może to oznaka staro?ci
SaGa napisał/a:
chyba dlatego, że raz za ciemno raz za jasno a jeszcze innym razem ...
wybacz nie rozumiem, rozja?nij mi mózg
SaGa napisał/a:
czemu miałoby Cię nie być? ;> ja zauważę i odczuję ten brak więc apeluję o nie pisanie takowych słów ponownie never o
wrrr nie mow tak ! ja zauwaze ze Cie nie ma i bedzie mi przykro, ze Cie nie ma :kiss: :kiss:
łojeju.. no nie wiem.. bo może w pi?tek pojadę do siostry, chyba że wyjazd sobie przełoże na póĽniej :lol2:
paula to ty wez jajka a ja wezme pomidory i zrobimy atak
dlaczego ja zawsze mam jajka brać
Hej, ja również miałem okazję być już na 2 senasie "spirytystyczny" ( żart ) . Więcej ?miałem się z ludzi któży siedzieli koło mnie niż z filmu. Ale w filmi również kilka zabawnych sytuacji się znalazło, dzięki którym bym piwo wylał na stół i sobie na spodnie :hahaha1:
Cała ekipe widziałem ale ,że ja mam tylko 180 cm wzrostu to mnie nie widziaono
Niestety, ale na przyszłym Kinie Letnim zabraknie dwóch najważniejszych osób całego wieczoru, tj. Staszki i MNIE! Serdecznie wszystkich przepraszamy, ale nie będzie nas w tym czasie w Piotrkowie. Wyjeżdzam jutro na kilka dni służbowo/rekreacyjnie i wracam dopiero po 20-tym lipca. Postaram się być na filmie 28lipca (tu wg. mojego info znów zabraknie wszystkim ?miechu Ani), gdyż powinienem wtedy być w Piotrkowie, za? kolejne filmy też niestety będe musiał sobie odpu?cić (2 tygodniowy wyjazd, wracam 15sierpnia). Plus taki, że... będziecie mieli więcej miejsca przy stoliku. :pozdro666:
_________________ "Jedynie Ci, którzy doceniaj? najwyższ? jako?ć, mog? w pełni smakować życie" Zino Davidoff
zastanowię się nad tym ale jak wyjadę to prędko nie wrócę
Neo napisał/a:
ja Cie też widziałam, ale...... i tyle.
kaczy napisał/a:
na przyszłym Kinie Letnim zabraknie dwóch najważniejszych osób całego wieczoru, tj. Staszki i MNIE!
najważniejsza to jestem ja jakby? tego nie zauważył :rotfl:
I kurde kaczy, nie gadaj głupot, że plusem będzie wolne miejsce przy naszym stoliku bo dostaniesz :rower: Mi tam będzie szmutno, że Ciebie nie bedzie no i staszki też :placze:
Davoc Davinci, no a ja wreszcie miałam okazję Cię poznać Fakt faktem inaczej sobie Ciebie wyobrażałam, no ale nieważne
nie Ty jedna ale miło Cie było poznać
Davoc Davinci napisał/a:
Po drugie, ekipa z któr? siedziałem (a to chyba ekipa z tego forum, no nie? ^^)
no ja "tyż" jestem z forum :lol2: tam chyba większo?ć z nas była z forum
Paula napisał/a:
SaGa napisał/a:
nio może, może.. chyba, że mnie nie bedzie to se sami pójdzieta (nawet nikt nie zauważy, że mnie nie ma)
wszyscy idziemy bez gadania :cisza:
Neo napisał/a:
Ty ile masz :?: 180 cm :?: a nie czasem 180 mm :?: :hahaha:
kaczy napisał/a:
Niestety, ale na przyszłym Kinie Letnim zabraknie dwóch najważniejszych osób całego wieczoru, tj. Staszki i MNIE!
aaaa :rozpacz: nie bedzie was :rozpacz: chlip chlip....
Neo napisał/a:
Już w ten piatek kolejny seans tym razem będzie to "Wielki podryw".
mała pomyłka w ten pi?tek będzie " 100 dziewczyn i ja "
wła?nie Neo co? się zagalopował i chce nam wakacje ukrócić :looka:
wła?nie Neo co? się zagalopował i chce nam wakacje ukrócić :looka:
Hmm byłem ?wiecie przekonany,że już jest po 20 lipca. A skracać nie mam zamiaru jestem za wydłużeniem wakacji do 31 Grudnia
Raven napisał/a:
Jak to jest z tymi filmami to sa filmy ktore sa wczesniej w telewizji ?
To s? filmy z gatunku komedie-romantyczne filmy te już były do?yć dawno w kinach i większo?c z nich jest już dostępna również na kr?żkach DVd w dobrych wypożyczalniach.
Pozdrawiam
A skracać nie mam zamiaru jestem za wydłużeniem wakacji do 31 Grudnia
oł jeah to zrób tak, żeby tak było
Neo napisał/a:
filmy te już były do?yć dawno w kinach i większo?c z nich jest już dostępna również na kr?żkach DVd w dobrych wypożyczalniach.
no ale ja ich nie ogl?dałam :lol2: jedynie jeden ogl?dałam
teraz w tv będzie leciał film "100 dziewczyn i ja" to tylko zbieg okoliczno?ći
a kiedy to? gdzie? jak ?
Cytat:
No ja z tych filmów, które s? tam grane ogl?dałam tylko Nigdy w życiu
to wła?nie tak jak ja a reszty nigdzie nie widziałam
no zamiast dbać o nas to jeszcze nam karze wcze?niej do szkoły i?ć, pfff a ja się zbuntuję i nie pójdę, o!
Marlenka napisał/a:
a wyjeżdżasz :?: :rozpacz:
a no... ale chyba jeszcze teraz w piatek zawitam na Kinie Letnim i wyjadę sobie do siorki jako? albo w weekend albo w poniedziałek, na dłuuuuuugo, wrócę jak zatęsknicie, czyli wcale :hahaha:
Wysłany: 18 Lipiec 2006, 21:59
Paula napisał/a:
a no... ale chyba jeszcze teraz w piatek zawitam na Kinie Letnim i wyjadę sobie do siorki jako? albo w weekend albo w poniedziałek, na dłuuuuuugo, wrócę jak zatęsknicie, czyli wcale :hahaha:
no ja mam nadzieje ze bedziesz, bo z tego co widzialam zapowiedz tego filmu to ten film jestz zaje*** hie hie:P no i bedzie szmutno jak Ciebie nie bedzie :kiss:
z tego co widzialam zapowiedz tego filmu to ten film jestz zaje***
mam nadzieję, że nie będzie napisów, bo ostatnio 1/5 przegapiłam :/ albo chociaż że będziemy siedzieć jako? na przodzie i będziemy widzieć wszystko
no i bedzie szmutno jak Ciebie nie bedzie :kiss:
ojeju..naprawdę ? no to postaram się być :kiss:
ja bede teskni bardzo...
no ja chyba bede chociaż jedna osoba mówi żebym nie szła ale ja i tak pojde
ja chyba bede chociaż jedna osoba mówi żebym nie szła ale ja i tak pojde
ej no... masz być, bo ja idę.. za tydzień mnie nie bedzie raczej, to teraz muszę i?ć i Ty też
Gosiaczek:P, nie o tej samej :lol2: 20 min wcze?niej, bo ja zamierzam siedzieć przy pierwszym stoliku