No nieeee... nie mówcie że nie wiecie gdzie sie miesci nasze jedyne kino w Piotrkowie... no kazdemu obcemu (czyli nie mieszkajacemu w naszym pieknym miescie) moze sie zdarzyc ale nie mieszczuchowi...:P ale wiadomo....Pzdr
Niezły pomysł hehe. Jest możliwo?c,że kto? może pomylić kino
Hawana z kinem Pegaz. Które mie?ci sie na 3 maja. Tam tez jest
ssporo fajnych filmów grane.
heh :D Lepiej by wygl?dała ta mapka, gdyby była w drug? mańkę :D ale loOzik Da się skapować o co chodzi Żeby nie było to ja wiem gdzie jest to nasze bidne kino
Pozrdowionka
Ostatnio zmieniony przez Paula 7 Styczeń 2006, 21:59, w całości zmieniany 1 raz
Paoolka masz rację, mnie też jest ciężko przestawiać monitor do góry nogami :hyhy: A tak ogólnie to kino nasze jest położone w takiej czę?ci miasta, że nietrudno je znaleĽć, ale mimo wszystko mapka przydatna
No i teraz jest wszystko cacy i ładnie wygl?da. Mapka jest w t? stonę, w która być powinna. Sama pomagałam Michasiowi w przeróbce Miejmy nadzieję, że teraz wszyscy będ? wiedzieć, gdzie jest w Piotrkowie kino "Hawana"
Pozdrawiam
_________________ "Szczęście jest jak motyl...
Gdy będziesz próbował go złapać - nie uda Ci się...
Gdy będziesz stać spokojnie - może usiąść Ci nawet na ramieniu"
Moi Drodzy jak na kobietę i tak mam dobr? oreintacje w terenie ale jak kto? zaprosi mnie do waszego kina " Hawana" to po prostu zadzwonie do kogo? z was i mi wytłumaczy ( przykra cecha ale kompletnie nie umiem korzystać z mapy ) czasami lapiej prowadzi mnie moja intuicja niż mapa
Więc mam nadzieję że moge na was liczyć Pozdrawiam i Buziaki
jelOnek [Usunięty]
Wysłany: 9 Marzec 2006, 12:58
**SanDra**, do mnie możesz dzwonić o każdej poże dnia i nocy.
Doprowadze Cie do kinia, a jak będziesz chciała to pokaże Ci obojętnie które miejsce w Piotrkowie.
Znam cały na wylot - czasami mam głupie jazdy i ide przed siebie bez zastanowienia.
Wysłany: 9 Sierpień 2006, 17:38
Hmm nie wiem, albo mnie oczy bol? albo kino przenie?li. Przecież według tej mapy wynika, że kino Hawana znajduje się w miejscu zburzonej już Biedronki, niedaleko Zamenhofa... naprzeciwko Merkurego. Tutaj daję bardziej dokładn? mapkę... chyba, że naprawdę przenie?li kino a ja nic o tym nie wiem
iDQP, ja podobnie jak Gosia nie wiem o co Ci chodzi przecież na tej mapce co j? zamie?ciłe? jest wszystko ok to w takim razie gdzie tu problem ?
Gosiaczek:P napisał/a:
sie ostatnio dowiedzialam ze mamy 3 kina w piotrkowie :o
tzn ? "Hawana", "Pegaz" i ........Kino Letnie :?: :hahaha:
Pozdrówki
Wysłany: 10 Sierpień 2006, 13:16
Paula napisał/a:
przecież na tej mapce co j? zamie?ciłe? jest wszystko ok to w takim razie gdzie tu problem ?
powiem więcej.. ta mapka nawet nie obejmuje rejonów merkurego i o którym Dawid wspomniał
Paula napisał/a:
tzn ? "Hawana", "Pegaz" i ........Kino Letnie :?: :hahaha:
a własnie nie.. hi hi trzecie kino nazywa się "Port-Film" Kino ul.Tuwima 6a/6 i nawet numer telefonu jest Ja wogóle pierwsze słysze o czym? takim ale mogło co? tkaiego powstać nie dawno bo ta ksi?żka tel. jest z 2006/2007
powiem więcej.. ta mapka nawet nie obejmuje rejonów merkurego i o którym Dawid wspomniał
no własnie, bo ul. Zamenhoffa jest koło dawnego Balcerka :rotfl A Merkury to koło nas prawie
Gosiaczek:P napisał/a:
trzecie kino nazywa się "Port-Film" Kino ul.Tuwima 6a/6 i nawet numer telefonu jest Ja wogóle pierwsze słysze o czym? takim ale mogło co? tkaiego powstać nie dawno bo ta ksi?żka tel. jest z 2006/2007
a gdzie tam niby jakie kino :zdziwko: jak tam same bloki s? chyba, że się mylę :looka:
Wysłany: 10 Sierpień 2006, 22:31
iDQP napisał/a:
to tamta mapka prowadzi prosto do zburzonej biedronki : O
no tak masz racje:D ta mapa prowadzi do okolic merkurego :lol2: Swoj? drog? to ta mapka jest jaka? dziwna ale na bank kino jest umiejscowione nie tam gdzie trzeba
to kiedy idziemy do burdelu yyyy tzn kina :?: :lol2:
kiedy tylko będziesz chciała :lol2:
niedĽwieć napisał/a:
z tego co czaję, to kino jest w tak maksymalnym centrum miasta, że trudno na nie nie wleĽć, nawet, jak się tu pierwszy raz jest. Z dworca da się dorzucić już nawet kamieniem
dobrze czaisz
niedĽwieć napisał/a:
słyszałem, że maj? tam stawiać jakie? konkretne disco, hehe, chociaż podejrzewam, że postawi? jaki? market.
yyy.. w?tpię czy jakie disco powstanie na miejscu byłego Domu Rolnika. To jeszcze w sumie centrum miasta, wkoło bloki itd... raczej ludzie się na to nie zgodz?.. a szkoda... bo takto bym miała prawie pod nosem Prosektorium Predzej tam "wyro?nie" kolejna stacja benzynowa albo market, bo przecież za mało ich w Piotrkowie :/
yyy.. w?tpię czy jakie disco powstanie na miejscu byłego Domu Rolnika. To jeszcze w sumie centrum miasta, wkoło bloki itd... raczej ludzie się na to nie zgodz?.. a szkoda... bo takto bym miała prawie pod nosem Prosektorium Predzej tam "wyro?nie" kolejna stacja benzynowa albo market, bo przecież za mało ich w Piotrkowie :/
dokładnie sie z Toba zgadzam ludzie nie pozwol? mieć pod nosem dyski :/ ja tez bym nie chciała w weekandy miec łubu dubu pod nosem w ?rodku nocy :/