Fajna prezentacja, heh gdyby wrzucic wszystkie ciekawe choreografie z łazienkowskiej to mogla by trwac ze 3 godziny o jak ja tam dawno nie bylem . Pozdrawiam (L)
_________________ Hej Dziewczyno Oooooo!!!! Spójrz Na Misia Aaaaa !!!!! :hyhy:
prezentacja niezla!! ale chyba prawdziwy szacunek to dla ekipy ktora sie porywa na organizowanie tzw. oprawy grficznej na meczu. nie pamietam jak takie ekipy sie fachowo nazywaj ale trzeba im przyznac ze odwalaja kawal dobrej roboty !!!!
_________________ koniec i bomba a kto czytał ten tr?ba
Tylko,że niektózy podłaczaj? sie pd ultras wcale nimi nie będ?c. Jako? nie rozumiem kibiców Legi czy też każdego innego klubu któży ida na mecz z zamiarem skopania komu? tyłka.
nie miałem okazji być na zbyt wielu meczach co jedynie w Bełchatowie pare razy. Ale jak dostałem krzesełkiem w plecy to mi się troszke odwidziało. Jestem kbicem ale wole to robić z drugiej strone ekranu
_________________ The Faster the Speed, the Bigger the Mess !
jelOnek [Usunięty]
Wysłany: 4 Wrzesień 2006, 05:31
Neo napisał/a:
Bo wszystkie Piosenki Klubowe zawsze się rymuj?
Taaa ta tez sie rymuje, tylko ze nie pamiętam cało?ci a w pierwszym wersie jest:
"Płonie ognisko na łazienkowskiej, stadion legii pali sie (pali sie!)"
Więc tez się rymuje do reszty.
Neo napisał/a:
Ale jak dostałem krzesełkiem w plecy to mi się troszke odwidziało
No to ciekawie. Jakich był wtedy drużyn był mecz ?
Tylko,że niektózy podłaczaj? sie pd ultras wcale nimi nie będ?c. Jako? nie rozumiem kibiców Legi czy też każdego innego klubu któży ida na mecz z zamiarem skopania komu? tyłka.
mylisz pojecia i to bardzo ekipy ultras maja niewiele wspolnego z zadymami...ich zajeciem jest doping i oprawa
jelOnek napisał/a:
"Płonie ognisko na łazienkowskiej, stadion legii pali sie (pali sie!)"
piosenka byla o Konwiktorskiej czyli o stadionie Polonii, ktory kiedys plonal..."Legia" to nazwa wlasna wiec wielka litera na poczatku obowiazuje
_________________ Hej Dziewczyno Oooooo!!!! Spójrz Na Misia Aaaaa !!!!! :hyhy:
do boju do boju legiaaaaa wielkim fanem nie jestem ale filmik mi sie podobał .
A co do tego co tam jelonek kombinował to powinno być tak:
"Płonie ognisko na łazienkowskiej, cała Legia pali się. Pali się i zagasn?c nie może, bo ona stara k**** jest" (oczywi?cie zachowałem cenzure). Tego typu przy?piewki sa codzienno?cia po?ród kibiców, nie pochwalam ich ale nie mamy na nie wpływu.
Tu możesz być happy
Jak czego? nie wiesz pomożemy Ci !!!
Piotrkowianie.com