Wysłany: 23 Lipiec 2006, 08:05 szyjka
:super: HEh to może wypowiecie się na forum Panowie i Panie na temat Kobiecej szyjki, czy Panowie lubicie j? całować a Wy Panie czy lubicie jak to robimy , no i ciekaw jestem waszych odpowiedzi odno?nie innych miejsc do całowania ) :ok:
piterr27, ooo nie :hahaha: to ja się może wypowiem kiedy indziej
_________________ "Szczęście jest jak motyl...
Gdy będziesz próbował go złapać - nie uda Ci się...
Gdy będziesz stać spokojnie - może usiąść Ci nawet na ramieniu"
Wysłany: 23 Lipiec 2006, 08:28
Paula no jak to kiedy? odpowiadamy :evil:
_________________ B?dĽ jak ptak, który spocz?wszy w locie swym na gał?zce, chociaż ona ugina się pod jego ciężarem, nie przestaje ?piewać, bo wie, że ma skrzydła, które go ustrzeg? od zagłady.
no teraz nie mam czasu, bo wychodzę jak wrócę to napiszę cosik :kiss:
P.S. zabiję Cię za ten temat
dlaczego tak uważasz :?: s? na bank osoby, które nie lubi? całowania po szyji
A co do mnie.. hmm.. ja hmm... lubię być całowana po szyji :rotfl: za uszkiem.. w usteczka.. nie powiem gdzie jeszcze, bo się wstydzę :zawstydzony:
ja osobiscie uwielbiam jak to robicie hm.. chociaz nie
uwielbiam jak robi to jedna osoba :serce:
i po uszku ..mrrr :super:
i .. pff nie powiem głosno
_________________ .Lollipop. (;
jelOnek [Usunięty]
Wysłany: 23 Lipiec 2006, 12:03
ajjj [;
Ja uwielbiam całować i miziać języczkiem moj? Księzniczke po szyjce
Pozatym po uszku i brzuszku hyhy
a i jeszcze . . . ale to pozostawiam do domysłów :zawstydzony:
No widzę, że wszystkie kobitki lubi? być całowane po szyjce i wcale się nie dziwię hmm
jelOnek napisał/a:
a lubisz jak Ci kto? uszko podgryza ? :zawstydzony: :?:
mrrr SynQ swojej siostrze takie rzeczy piszesz :lol2: czuję się odrzucona jako Twoja matka
jelOnek [Usunięty]
Wysłany: 24 Lipiec 2006, 00:55
Mami, raz mi się zdarzyło Gosie ugry?ć leciutko, ale to dlatego ze przysypiała
jelOnek, noo własnie leeeciutkie
a nie zeby póĽniej człowiek nie mogł językiem ruszac :rotfl:
w ogóle we wszystkie głaskania, miziania, podryzania s? faaajne :zawstydzony:
gorzej jak ktos łaskotki ma :looka: i zwija się ze ?miechu w trakcie :hahaha:
prawda Kochanie?
_________________ .Lollipop. (;
jelOnek [Usunięty]
Wysłany: 24 Lipiec 2006, 10:53
:o
Tamto było niechc?cy
Taaa łaskotki s? maxx, człowiek chce dobrze, a tutaj Panna się brechta
aż się skosić można OCB
Ale nie zawsze s? łaskotki . . . :kiss:
szczerze to nie znam dziewczyny która nie lubiłaby czułego całowania po szyjce .....a Ja wrecz to uwielbiam a takie szczególnie wrazliwe miejsce na mojej szyli to jest to miejsce tuż za uchem ...... jak sobie tylko pomysle o tym już mnie miłe ciareczki przechodza
Niektóre dziewczyny wol? własnie bardziej całowanie je po szyji czy też za uszkiem od całowania w usta... Można by powiedzieć,że jest to o wiele czulsze miejsce i bardziej wrażliwe niż usta. Jest kilka technik całowania po szyi , których wolę nie zdradzać, ale bardzo dobrze jak narazie się sprawdzaj?.
_________________ The Faster the Speed, the Bigger the Mess !
ja to uwliebiam
tylko nie lubie jak na zakończenie nie raz trafi się malinka :zawstydzony: no ale nie zawsze
aha no i oczywi?cie inne miejca które wymieniali?cie też się do tego wliczaj? ł?cznie z podgryzaniem
i tylko przez jedn? osobe dla niego.... :kiss:
Wysłany: 24 Lipiec 2006, 18:04
Ja powiem że tez lubię całować szyjkę :zawstydzony: ehhh pobł?dzić tam ustami , a uszka owszem , no i za uszkami dlaczego nie :brawa: a wszelkie podgryzanie itd hmmm to juz dalsza czę?ć gry wstępnej :cool: ahha i zapomniałem brzuszek to jest to
_________________ B?dĽ jak ptak, który spocz?wszy w locie swym na gał?zce, chociaż ona ugina się pod jego ciężarem, nie przestaje ?piewać, bo wie, że ma skrzydła, które go ustrzeg? od zagłady.
Wysłany: 25 Lipiec 2006, 16:13
Marleno droga Marleno ile ja tych Malinek widziałem to szkoda mówić heheh MALINEK powtarzam :oczami:
Wysłany: 26 Lipiec 2006, 09:39
Marlenka, Tak jak najbardziej droga Marlen :zawstydzony:
** Dodano: Czw 27 Lip, 2006 **
Nio tak troche popisali i koniec cisza od kilku dni ehhh............. no to ja rozwijam temat bo jest interesuj?cy
PLOSE:
A więc
1. to ważna czę?ć ludzkiego ciała hehe bez niej byli by?my jak chodz?cy pos?g,
2. Dbajmy o szyjkę ( tarczyca i te sprawy)
3. je?li ?ni Ci się szyja jest to zapowiedzi? dobrego zdrowia,
4. http:// klub lubi?cych calować szyjkę dla zainteresowanych moge podać adres www
5. Nigdy nie znali?my efektywniejszej metody na zmianę pocałunku na dobranoc w pocałunek inicjuj?cy, niż gor?ce, namiętne całowanie szyi. Jednak należy pamiętać o kilku rzeczach. Malinki mogły być czym? fajnym, gdy byłe? młodszy, ale większo?ć kobiet ich nie lubi, szczególnie, gdy musz? chodzić przez tydzień w golfie! Je?li musisz ssać do krwi, rób to w miejscach, które s? zwykle zakryte ubraniem !!! Staraj się mieć wilgotne usta, najlepiej całować różne czę?ci jej szyi czułymi pocałunkami, używaj?c obszarów za uszami i uszu jako dodatkowej stymulacji.;) Lekkie k?sanie także sprawia przyjemno?ć. Zacznij delikatnie, by w miarę jak ona się rozbudza, kontynuować coraz szybciej, intensywniej, aż rozpalisz w niej żar. :!: :!:
6. Na szyi znajduje się wiele stref czy punktów erogennych pamiętajcie o tym :hyhy:
7. to już chyba koniec:
Kiedy się całujesz, impulsy elektryczne z mózgu biegn? po dwóch nerwach, które s? poł?czone ze wszystkimi mię?niami twarzy. Pocałunek działa elektryzuj?co, ponieważ reakcje chemiczne i impulsy elektryczne wysyłane z mózgu, s? bardzo intensywne, a także dlatego, że wargi s? wyj?tkowo unerwione. Ich wrażliwa powłoka jest o wiele cieńsza niż warstwa skóry pokrywaj?ca inne czę?ci ludzkiego ciała.
no i koniec pozdro
** Dodano: Pi? 28 Lip, 2006 **
No tak i nikt dalej nic nie pisze ehhhhh..................:)
6. Na szyi znajduje się wiele stref czy punktów erogennych pamiętajcie o tym
alez owszem czemu nie
hyhy
ale ogólnie kazdy człowiek ma je gdzie indziej
niby istniej? tekie stereotypy, że tak powiem, gdzie która płec ma strefy erogenne ale to nie zawsze sie sprawdza
ej własnie ciekawy temat
przyznawać sie gdzie kto ma takie punkciki
Wysłany: 30 Lipiec 2006, 15:02
Ja nie pisałem o żadnych stereotypach gdzie co każdy ma wie najlepiej poprostu rozwin?łem temat i jush
Wysłany: 30 Lipiec 2006, 21:04
Królewna_Lufka, no ciekawe sk?d wiesz :elemeledudki: ale owszem nie pisałem heheh
Wysłany: 30 Lipiec 2006, 21:20
Królewna_Lufka, no tak
Ja powiem że tez lubię całować szyjkę :zawstydzony:
hmm serio ?
Co do malinek to ja potrafię zrobić tak? malinę, że na pół szyji bedzie :lol2: kto? chętny?
Podgryzanie ?... mrrrr....
Wysłany: 1 Sierpień 2006, 22:07
Paula,
Cytat:
Co do malinek to ja potrafię zrobić tak? malinę, że na pół szyji bedzie :lol2: kto? chętny?
no to ja sie zgłoszę przed urlopem bo jak By mnie zobaczyli w pracy jesoooo )
no to ja sie zgłoszę przed urlopem bo jak By mnie zobaczyli w pracy jesoooo )
no ja nie wiem czy chciałby? mieć takie co? na szyjce :hahaha: ja bym nie chciała hmm... nie b?dĽ taki cwany, że przed urlopem, mogę zrobić po nim :hahaha:
no prosze prosze :d a to trzeba się Sis do Ciebie zapisać na robienie malinki bo widze że chetni s?
no a jak od razu mówię, że z taka malina sie będzie chodzić z tydzień, jak nie dłużej, w golfie
Królewna_Lufka napisał/a:
Paula, a jak się kto? zapisze to musi j? mieć na szyji?
tak a co chętna jeste? ? kobiety też uwzględniam
Marlenka napisał/a:
no to sis jak to jest :?: :luka:
only szyjka