Słuchajcie potrzebuje Tunera TV do kompa. Chciałem co? w granicach 50 - 70zł. Nie oczekuje dużo tylko chciałem aby na kompie bez problemów była TV, abym miał pilota, abym mógł zgrywać programy na dysk i aby nie było ogólnie problemów z kart?. Znalazłem na allegro dwie ciekawe oferty ale nie wiem czy s? warte zachodu lub która z nich jest lepsza. DoradĽcie mi je?li znacie sie na tym lub podrzuccie jakis inny model Tunera w tej cenie. Pozdrawiam
Wysłany: 7 Październik 2006, 13:43
kozak,
JA proponuję dołożyć troszke i za 118 zł kupić Sobie tuner firmy Leadtek Winfast nie ma wprawdzie tunera radiowego, ale telewizję odbiera super,( posiada również te funkcje , o których pisałe? ) wiem bo kupowałem koledze kilka dni temu i odbiera super, co mnie zdziwiło bo on ma dosyć stary komputer Duron 1600 ) . Ahha i jeszcze jedno - gwarancja na ten tuner 2 lata .pozdro :papa:
_________________ B?dĽ jak ptak, który spocz?wszy w locie swym na gał?zce, chociaż ona ugina się pod jego ciężarem, nie przestaje ?piewać, bo wie, że ma skrzydła, które go ustrzeg? od zagłady.