Witam !
Planuję zapisać się na kurs Prawa Jazdy , lecz mam dylemat do któr? autoszkołę wybrać.
Zapisałem się przez internet do Auto Szkoły ''LUZ'' co o niej s?dzicie (Obecnie mam do niej najblizej) , moze ktos tam wlasnie skoczyl prawko ?
Pozdrawiam
_________________ Wygrałem Rower Górski w radio piotrków (II edycja ) z piosenk? '' szalała , szalała''
Oj ja raczej nie pomogę. Kompletnie nie znam te szkoły. Ja robiłem w Olimpie już jaki? czas temu. Trafiłem na normalnego instruktora i egzamin zdałem za pierwszym razem ;-)
Wiek: 37 Dołączył: 31 Maj 2009 Posty: 31 Skąd: Gajkowice City :)
Wysłany: 13 Czerwiec 2009, 14:12
Ja zdałem również za 1-szym razem, a uczyłem się w szkółce pod nazw? STER-MOT
Ogółem żadnych zastrzeżeń do nich nie mam, całkiem całkiem się jeĽdziło. Nie wiem jak teraz, bo ja prawko ponad 3 latka mam...
_________________ ..::Nobody Is Perfect --> My Name Is Nobody ::..
Generalnie pytam
Niektórzy zwracaja szczegoln? uwagę na patrzenie w lusterka , robi? takie zmylki zeby skrecic w 1 uliczke w prawo (np. ?lepa uliczka itp.) tak slyszalem przynajmniej .
Aha i prawko zdaje sie 3-mce ?
_________________ Wygrałem Rower Górski w radio piotrków (II edycja ) z piosenk? '' szalała , szalała''
Wiek: 37 Dołączył: 31 Maj 2009 Posty: 31 Skąd: Gajkowice City :)
Wysłany: 14 Czerwiec 2009, 11:52
Kto pyta nie bł?dzi
Patrzenie w lusterka i inne odruchy z czasem sobie wyrobisz. Przede wszystkim się nie stresuj bo nie ma czym Po to jest ta szkoła żeby Cię nauczyć jeĽdzić Co do ?lepych uliczek natomiast to się nie przejmuj, ponieważ z tego co mi wiadomo egzaminator nie ma prawa wprowadzać kursanta w bł?d. Chyba, że co? się zmieniło. Natomiast z instruktorem różnie bywa, ale fakt faktem że na znaki patrzeć trzeba
Co do zdawania prawka to zależy. Musisz wyjeĽdzić 30 godzin, z reguły jak zostanie Ci do końca kilka godzin to jedziesz z instruktorem zapisać się na egzamin. No i tutaj mog? zacz?ć się schody bo zapewne kolejki s? długie. Podejrzewam zatem, że sama nauka może Ci pój?ć do?ć szybko, zależy jak tam się ugadasz z instruktorem etc.
Gorzej może być natomiast z oczekiwaniem na egzamin, ponieważ chętnych jest dużo.