BuBa, fotki niezłe a ten link o pani Kryski to masakra po prostu u?miałam się jak nie wiem co :D ładnie tam obgadywały tę biedn? dziewczyne :D:D
_________________ "Szczęście jest jak motyl...
Gdy będziesz próbował go złapać - nie uda Ci się...
Gdy będziesz stać spokojnie - może usiąść Ci nawet na ramieniu"
Fotki spoko Szczególnie te z drugiego rzutu A stancję u pani Krysi widziałam już wcze?niej Dialogi tych kobitek po prostu s? nieziemskie w pewnych momentach i nieĽle się można po?miać Mogłabym napisać co mnie najbardziej rozwaliło, ale ze względu na nieprzyzwoite tre?ci nie będę cytować Polecam, niech każdy sobie obejrzy :D Ja chcę serial z tego!
_________________ .nie wszystko co pozytywne jest realne. ;|
stacha, to pierwsze i ostatnie niezbyt czytelne ale akurat te dwa wła?nie nieczytelne znam wypa?ne ogłoszenia i powiadomienia po prostu :D
Jak co? na kompie swoim wygrzebę to też zamieszczę
pierwsze:
"W ramach oszczędno?ci prosimy o dokładne wykorzystanie papieru toaletowego- odpowiednio do wykonywanej czynno?ci przysługuj? 2 i 3 cm.
w przypadku zatrucia zoloadkowego prosimy o zaopatrzenie sie we wlasny papier lub nifuroxsadyz."
drugie:
"STOP! CZy napewno zabrałe? swoje majty spod prysznica?? UWAGA! podczas pobytu w kabinie należy tak długo regulować wypływ wody ciepłej aby wrażenia słuchowe (tj. pisk) uległy zanikom. Dokładnie zkręcanie zaworów też będzie mile widziane."
trzecie:Does anybody want to take me home
"Z lichenia:P
Uprzejmnie informujemy iż ofiarę w wysoko?ci 500 zł z dnia 15.07.2005r. otrzymali?my. Prosi Pani o odprawienie mszy ?więtych gregoriańskich. Informujemy jednak, iż kapłani odprawiaj?cy Gregoriankę prosz? aby ofiara na Gregrinakę wynosiła przynajmniej 900 zł. Suma wynika st?d że dzi? wierni składaj? na jedn? msze 30 zł a za 30 mszy wypadnie powyższa suma w celu odprawienia w/w mszy prosimy o przesłanie brakuj?cej ofiary oraz podnie osoby za ktora ma byc odprawiona msza gregorianska. Terminu odprawienia gregorianki nie mozemy podać ponieważ jest to uzależnione od znalezienia kapłana."
czwarte:
"Usprawiedliwienie. Proszę o usprawiedliwienie mojej córki Anny .... i zwolnienie jej z zajęć wychowania fizycznego gdyż może być niedysponowana tj. może j? boleć brzuch i być rozkojarzona. Córka przechodzi okres masturbacji, prosze o usprawiedliwienie jej. Andrzej."
mam nadzieje ze pomogłam...
[ Dodano: Czw 09 Mar, 2006 ]
moze byc nieczytelny ten napisik na dole a jest tam napisne "ale ze Zgierza"
_________________ Widzisz tę noc? Takie noce sie karmi...
F:D:D:D:D:D::D:DD:D to tylko w Polsce jest możliwe !!!! :D:D:D:D Jak to sie mówi?? :> "drzewo ro?nie 50 lat w jednym miejscu i nagle wyskakuje na ulice pod koła samochodu" :D:D
Wysłany: 9 Marzec 2006, 23:40
A jestem tego pewien, że zanim tam postawili znaki i przywiesili do drzewa to jestem ciekaw ile osób się zatrzymało na tym drzewie co tak wyskakuje ni st?d ni z wont i jest drzewo 20m na ?rodku jezdni!!
Na razie tyle :hyhy: mam jeszcze troszkę tego na kompie to jak co? to innym razem
aaa.. i może Wam pokażę jeszcze jak nasza policja pracuje ciężko
Pozdrówki
BuBa, no pamiętam Piszczałka Latałka.. :D hehe.. pamiętam też, że strasznie się bałam jak ogl?dałam ten film ale był ?wietny mogliby jakie? powtórki pu?cić :hyhy:
stacha, ta druga fote z równaniem widziałam i nawet j? mam gdzie? na kompie za to pierwsz? widzę pierwszy raz na oczy wypas kto wie może powstanie nowy film "Kaczrix" :hyhy:
To teraz ja..
to teraz z innej beczki
Wysłany: 10 Marzec 2006, 11:38
Z pierwszej trochę po?miałem ale następne s? też w miarę a najlepsza jest z Sado-Maso :rotfl: kto? miał niezły pomysł takiego bałwana sobie przed chat? postawić!!
A co do tych Znaków To tylko tak znaki stawi? na polskich drogach
BuBa, wiem, że najlepszy jest bałwan jak to sama zobaczyłam to my?lałam, że nie wyrobię pomysł kto? miał po prostu zabójczy :D co do znaków: tylko Polska jest zdolna do takich rzeczy
mi sie jakos wybitnie bałwan nie podoba... moze dlatego ze jestem przewina robieniu fiutów ze ?niegu, kleju, piachu i rysowania ich. po prostu... ale reszta wyr?bista :rotfl:
_________________ Widzisz tę noc? Takie noce sie karmi...
Gosiaczek:P, no nie? wypas.. jak? sobie piecz?tkę Komornik zarzucił to masakra :D ehh...cała nasza piękna Polska :D a i fakt BuBa, znaki s? najlepsze
Pozdrówki
Ostatnio zmieniony przez Paula 13 Marzec 2006, 16:04, w całości zmieniany 1 raz